Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy yeter ki bitsin şu salgın. 30 nisanda bitacak yazmışsınız ya. Ona bile sevindim. Ama sanmıyorum mümkün değil. Şöyle şöyleyeyim. Okullardaki tüm kursları ve ders dışı etkinlikleri 1 eylüle kadar kapattılar. Artık okul falan açılmaz Yani daha uzun yolumuz var maalesef.

Sağ ol canım inşallah. Ben pek hamur işi beceremem ama çiğköfte, mercimek köftesi vb her şeyi yoğuruyormuş. Çok büyük bir şey. 6,5litre. Mutfakta yer varsa alınmalı bence
şöyle sivas işi deriz. yada patatesli mantı yoğur bi. hem katlaması kolay. hem evdekilere değişik olur. hemde sen denemiş olursun.

şöyle sivas işi deriz. yada patatesli mantı yoğur bi. hem katlaması kolay. hem evdekilere değişik olur. hemde sen denemiş olursun.
Patatesli mantı bir kez yedim. Bayıldım resmen. Ama şimdi yapamam. Çok karbonhidrat var. 7 kilo verene kadar bozmayacağım inşallah. 7 kilo sonra bir gün ödül günü yaparım

Selam arkadaşlar
ben daha uyuyamadım☺
4-5 gündür sağ ayak iç kısmında kasılmalarım oluyor
ayağımı gerdirince bacağıma vuruyor sanki falan
hep gece 2 civarları
biraz önce yine olunca aklıma şu geldi
hani ayak altında iç organları etkileyen sinirler var denir ya
benim tam ağrıyan yere baktım mide ve sindirim sistemi var
tabi hiç şaşırmadım☺
sizin bir fikriniz var mı bu konuda

moni kaptanım tebrik ederim süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…