- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
ne aldın markası ne. kaça aldın sevdinmi. hamur yoruncada yazsana. bende çok meraklıyım hamur işlerineKızlar mutfak şefi aldım. Bütün kek yaptık ve sadece bir çatal yedim. Kek öylece duruyor. Benimkiler yarın bitirtir inşallah
hayırlı olsun. güzel günlerde kullan.Bu arada kek normalde kabardığından iki kat daha fazla kabardı. Güzel de bir şey ama çok büyük
Eki Görüntüle 2614081
Karaca’nın sitesinde indirim vardı. 1030 liraya geldi. Karaca maestro procefne aldın markası ne. kaça aldın sevdinmi. hamur yoruncada yazsana. bende çok meraklıyım hamur işlerine
bunun büyük setleri vardı 1500 tl demişti o hoşumuza gitmişti. komşum alacaktı da kaldı şimdilik. komşuda pişer bizede düşer dimi :))Karaca’nın sitesinde indirim vardı. 1030 liraya geldi. Karaca maestro procef
Sağ ol canım inşallah. Ben pek hamur işi beceremem ama çiğköfte, mercimek köftesi vb her şeyi yoğuruyormuş. Çok büyük bir şey. 6,5litre. Mutfakta yer varsa alınmalı bencehayırlı olsun. güzel günlerde kullan.
Kıyma makinesi, blender falan üstünde olan var. 760 liraya geliyor şu an indirimdebunun büyük setleri vardı 1500 tl demişti o hoşumuza gitmişti. komşum alacaktı da kaldı şimdilik. komşuda pişer bizede düşer dimi :))
şöyle sivas işi deriz. yada patatesli mantı yoğur bi. hem katlaması kolay. hem evdekilere değişik olur. hemde sen denemiş olursun.Sağ ol canım inşallah. Ben pek hamur işi beceremem ama çiğköfte, mercimek köftesi vb her şeyi yoğuruyormuş. Çok büyük bir şey. 6,5litre. Mutfakta yer varsa alınmalı bence
motor hacmi mi düşük acaba?Kıyma makinesi, blender falan üstünde olan var. 760 liraya geliyor şu an indirimde
Patatesli mantı bir kez yedim. Bayıldım resmen. Ama şimdi yapamam. Çok karbonhidrat var. 7 kilo verene kadar bozmayacağım inşallah. 7 kilo sonra bir gün ödül günü yaparımşöyle sivas işi deriz. yada patatesli mantı yoğur bi. hem katlaması kolay. hem evdekilere değişik olur. hemde sen denemiş olursun.
sen ye dedimmi?Patatesli mantı bir kez yedim. Bayıldım resmen. Ama şimdi yapamam. Çok karbonhidrat var. 7 kilo verene kadar bozmayacağım inşallah. 7 kilo sonra bir gün ödül günü yaparım
Kıyma makineli olanı hatırlamıyorum canım. En güzeli bir ürün alacağın zaman YouTube videolarını izlemek. Orada ayrıntılı Bilgi veriyorlar. Artılarını, eksiklerini söylüyorlarmotor hacmi mi düşük acaba?
Ben de bu sekilde yapiyorum hatta 5 e cekiyorum mumkunse.Işte bizimki benziyor
12 de kahvaltı
Akşam 6 da akşam yemeği
Planli ama ne icin kim icin cok açık ve net degil. Yada ben de anlamadim kac saattir uykusuzum :))Amin .Türkiyede 20 nisandan sonra bitecekmiş bu sürec..Dünya genelindede 30 mayis...ama sonrasi ne olur mechul..yeni düzen yeni değişimler.?..Allah sonumuzu hayir etsin
Bu arada kek normalde kabardığından iki kat daha fazla kabardı. Güzel de bir şey ama çok büyük
Eki Görüntüle 2614081
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 668. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 0.801
2. (13.TAKIM) ==> % 0.648
3. (9. TAKIM) ==> % 0,501
BİREYSEL DERECELER
1. Youlost16=> % 1.95 =>6. TAKIM
2.Aysegul 6666 => %1.92 => 13.TAKIM
3.moni => %1.83=> 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Hmavidag => %1.79=> . TAKIM
Sağ ol canımGüle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?