oo şıkır şıkırsın desenepantalon uzerine sifir kol bluz onun uzerine transparan sifon ceket giycem 3 lu takim olarak.unutmazsam foto cektiririm anneme
sabah menüsüdurumcu busenin if menusu
sabah
2 dilim tb ekmek
peynir
salatalik
biraz cips
1 tane hanimeller kurabiye
aksam
yarim durum tavuk doner
3 lt su
düğününüz hayırlı olsun canım. bence de fazla durma oralarda.iyi geceler kizceler
yarin oglen dugun var takimi takip cikcam ins. kuzen olmasa hic gitmiycem ins cok kalabalik degildir
Iyi eğlenceler canım
oo şıkır şıkırsın desene
hadi bakalım keyifli vakitler❤
sabah menüsü
düğününüz hayırlı olsun canım. bence de fazla durma oralarda.
canim ilac yok esim katarin ic dedi yarin saglik ocagina gidicemilaç alıyor musun canım?
yok bademcik canm ilk orasi agridi. So ra kulagima vurdu.Yoksa kulağın ağrıyorda boğazına mı vuruyor
Katarin içiyorum bugaz spreyi bitti. Tuzlu su agiz yaralarimi gecirdi hemen. Yarin gitcem saglik ocaginaEddaak nasil oldun canim daha iyi misin
canim ilac yok esim katarin ic dedi yarin saglik ocagina gidicem
yok bademcik canm ilk orasi agridi. So ra kulagima vurdu.
Katarin içiyorum bugaz spreyi bitti. Tuzlu su agiz yaralarimi gecirdi hemen. Yarin gitcem saglik ocagina
Katarin içiyorum bugaz spreyi bitti. Tuzlu su agiz yaralarimi gecirdi hemen. Yarin gitcem saglik ocagina
boğaz spreyi de çok faydalı ağrıya. Yarına bir şeyin kalmaz inşallah da dr gitmezsincanim ilac yok esim katarin ic dedi yarin saglik ocagina gidicem
oy oy oyyy
kimsenin demesine gerek yok.sen farkına vardıysan,mutluysan yeterhic dusunmuyodum birilerinin farkedecegini ama bugun dugunde 3-4 kisi sen zayiflamissin dedi bu da bi sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?