- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.632
- 133
- 41
Ayyy girmez olaydım görmez olaydım
Yazdım geç kalmamışımdır umarım.@Aylin42Konya ve O optumkibbye
kızlar bu hafta birinci ve sonuncu olduğunuz için yazmanız gereken topikler var. Lütfen en kısa zamanda yazın.
süresi geçip yazılmadığı zaman takım ceza alıyor ve 2 ceza puanımız oldu bu sebepten3. ceza puanını alırsak takıma yaptırım gelecek.
@Aylin42Konya canım bu senin yazman gereken topik.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar, üçüncü takımın bir uyesi olarak buradayım. Herkese selam ve sevgiler. 80.2 ile merhaba demiştim takımıma. İyi ki demişim. Bugün 69.9 ile hedefime(56) emin adımlarla ilerliyorum. Yaşım 49, Nisan'da 50 oluyorum. Basari sırrımin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama gun içinde...www.kadinlarkulubu.com
O optumkibbye canım bu da 2 topik senin yazman gereken yerler.
Ben Nerede Hata Yaptım?
Nur içinde yatsın @mavimli :36: biz irmik helvasına odaklanınca o ayrıntıyı kaçırmışız 🙈🙈 Canim grupta paylasmadim sadece menümde helva yaziliydi. Sagolasin.www.kadinlarkulubu.com
Sonuncu olmuşum koskoca kk da daha ne kadar kötü olabilir ki. Neyse bu hafta toplarım yerle bir olan imajımı napayım.
tuzlu gargara ben de beceremiyorum yaa oofff denicem napim ilacta yok pofff. Gargara ilaci okaydi iyidi esim bitirmis
Ates yok canim sarimsakli ayran yaptim kendime bide kemik suyu corbasi onlari yedim. Tuz gargara deneyim
Sonuncu olmuşum koskoca kk da daha ne kadar kötü olabilir ki. Neyse bu hafta toplarım yerle bir olan imajımı napayım.
Kk beni motive etmek için sağlıklı tarif ver sayfasına yazmama mecbur bırakmışbende hic sevmiyom ama mecbur yapiyom valla yap da kurtul
sana durum yasak akibetin ortadaif yaparsan serbest yaparim
no dürüm noo
goster kendini bakalim
Kk beni motive etmek için sağlıklı tarif ver sayfasına yazmama mecbur bırakmışsıkıyosa göstermeyeyim kendimi
Tuzlu gargara hic ise yaramadi kulagima vuruyor artik. Bademcikyarin pazar napicam ben kizlaaarrr
Yok ben başka film buldum, ona bakıyomherkes mi masterchef seyrediyo yahu??
Yoksa kulağın ağrıyorda boğazına mı vuruyorTuzlu gargara hic ise yaramadi kulagima vuruyor artik. Bademcikyarin pazar napicam ben kizlaaarrr
Tuzlu gargara hic ise yaramadi kulagima vuruyor artik. Bademcikyarin pazar napicam ben kizlaaarrr
ben de kore dizisi izliyorumherkes mi masterchef seyrediyo yahu??
geç kalmadın ama çok az yazmışsın, kabul etmezler. ayrıntılı yazmalısın.Yazdım geç kalmamışımdır umarım.
Ayyy girmez olaydım görmez olaydım
Iyi eğlenceler canımgunaydinnnnn
ojelerimi surdum
adam disarda o gelecek sonra bi dus sac makyaj kiyafet yallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?