Regli oldum pazartesi tartilmam suan cift hastalik cekiyorum yaaaa
kimsenin demesine gerek yok.sen farkına vardıysan,mutluysan yeter
Kizlr atesim cikmaya basladi gidiyorum doktora şimdi
Kuzum geçmiş olsun canım hayırlı haberler bekliyoruz inşallahKizlr atesim cikmaya basladi gidiyorum doktora şimdi
E abla olanı yazdım başka hatam yok kigeç kalmadın ama çok az yazmışsın, kabul etmezler. ayrıntılı yazmalısın.
İyi haberlerle gel cnm inş korktuğumuz hastalık degildirKizlr atesim cikmaya basladi gidiyorum doktora şimdi
Afiyet olsun yarın abiraz ödem olur bulgurdan dolayı ertesi güne bişey kalmaz inş. Bende bu hafta hep kışlık hazırlık işiyle uğraştım rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Yorucu ama kısın ekinin altında hazır bulunca insan iyice yapmışım diyorİyi akşamlar canlar 3 gündür cok yogunum yine bu sefer eşimin kardeşi ev taşıdı yardıma gittik yemek konusunda işi abarttım galiba
Bugünde pazara gittim şişe domatesi yaptım
Kuru biber dolmalık biber dizdim şimdi oturdum
Akşam yemegini bol çigköfte ile 4 de kapattım ama
Kizlr atesim cikmaya basladi gidiyorum doktora şimdi
entresan bir eşin var busekoca kisisi bana diyoki soylemiyim diyorum ama cok guzel olmussun lan diyolan salak soylesene iste sanki nolcak az insan olsan
ahh keşke şimdiye kadar gitseydin keşke.hadi iyi haberlerle gel bakalımKizlr atesim cikmaya basladi gidiyorum doktora şimdi
ne yaptın ne yaptın??Afiyet olsun yarın abiraz ödem olur bulgurdan dolayı ertesi güne bişey kalmaz inş. Bende bu hafta hep kışlık hazırlık işiyle uğraştım rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Yorucu ama kısın ekinin altında hazır bulunca insan iyice yapmışım diyor
Yine erkenden zortladim, biraz işim vardı, onları hallettim.günaydın demeye de korkuyorum artıkgezegenfeza insallah bu gece uyumustur yoksa uykusuzluğunun ceremesini ben çekiyorum
Fıstık gibi olmuşsun
Allah şifa versin canımcanim ilac yok esim katarin ic dedi yarin saglik ocagina gidicem
yok bademcik canm ilk orasi agridi. So ra kulagima vurdu.
Katarin içiyorum bugaz spreyi bitti. Tuzlu su agiz yaralarimi gecirdi hemen. Yarin gitcem saglik ocagina
Süper ötesioy oy oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?