Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

37 derece normal ısı canım, ateşli deyilki
37 benm icin ates canim. Zaten anladim suratim falan yanmaya basladi. Benm vucut her zaman 36.6 dir. Ozele gittim 37 olunca korktular beni kabul etmediler buyuk hastaneye yonlendirdi
hadi inşallah negatif çıkar. sonuç ne zaman çıkacak?
Vallahi sormayi unuttum e nabizdan takip edicem artik.

entresan bir eşin var buse
ahh keşke şimdiye kadar gitseydin keşke.hadi iyi haberlerle gel bakalım
ne yaptın ne yaptın??
Vişne suyu kayısı suyu salatalık biber turşusu 20 kilo domatesten domates sos yaptım kabak kuruttum. Bu haftada tarhana erişte ve kapya biber konservesi yapacağım. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş

37 benm icin ates canim. Zaten anladim suratim falan yanmaya basladi. Benm vucut her zaman 36.6 dir. Ozele gittim 37 olunca korktular beni kabul etmediler buyuk hastaneye yonlendirdi

İnşallah normal sogukalgınlıgıdır cnm merak ettim testin sonucu çıkmadı ama yinede ilaç vs verdilermi

İnşallah normal sogukalgınlıgıdır cnm merak ettim testin sonucu çıkmadı ama yinede ilaç vs verdilermi
Ben oyle tahmin ediyorum asla ne markete ne parka bayramin ilkgununden itibaren gitmedim. Bu pazartesi baslicaktik parka cikmaya antibiyotik verdi bide ates dusurucu agri kesici. Kulagim kotu ya

Ben oyle tahmin ediyorum asla ne markete ne parka bayramin ilkgununden itibaren gitmedim. Bu pazartesi baslicaktik parka cikmaya antibiyotik verdi bide ates dusurucu agri kesici. Kulagim kotu ya
İyi bari cnm ilaç vermeleri iyi olmuş antibiyotik iyi gelir etkisini gösterir inş. Sonuçta normal hastalıklar bitmedi notmal hastada olcaz ama işte bu sürecte insanın bası agrısa endişe duyuuor. Cok geçmiş olsun cnm tekrardan

test sonucunu bir hafta sonra e nabızdan öğreniyorsun. Röntgen falan çekmediler değil mi?

Aynen canm. Zaten suan enfeksiyon cok olan var salgin var

Vişne suyu kayısı suyu salatalık biber turşusu 20 kilo domatesten domates sos yaptım kabak kuruttum. Bu haftada tarhana erişte ve kapya biber konservesi yapacağım. Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş
amin canım..kapya biber konservesini nasıl yapıyorsun?

entresan bir eşin var buse
ahh keşke şimdiye kadar gitseydin keşke.hadi iyi haberlerle gel bakalım
ne yaptın ne yaptın??

sorma beni buldu bula bula ayi
Fıstık gibi olmuşsun

yaa sag ol canim gezom
Kizlae 37 derece atws olunca hemen sari alana aldilar covit testi yaptilar

edacim Allah acil sifalar versin hemen kotu dusunmeyelim. arkadasimin annesi de atesle gitti hemde yuksek atesti idrar da bi sey cikmadi. kanda crp yani mikrop yuksek cikti. iltihaplı romatizmaymis meger o ates yapmis. ona da covid testi yaptilar 3-4 gun sonra cikti sonuc negatif. insallah senin de negatif cikacak

Insallah canim. Ben zaten cikacagina inanmiyorum ama genede insaniz iste supeye dusuyoruz. Bakalim beklicez.

Kolay gelsin canım
Güle güle yiyin, ağız tadıyla inşallah

amin canım..kapya biber konservesini nasıl yapıyorsun?
Tam tarifi vereyim cnm inş yapmayı düşünürsen çok enfes oluyır çay sofralarına falan çok yakışıyor.
3 kg kapya biber
2 kg domates
1 bağ maydonoz
1 baş sarımsak
1/2 kg sivri biber
1 su bardağı zeytinyagı
2 çorba kaşığı kaya tuzu
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay bardağı sirke
Kapya biberleri fırında yağlı kağıt serilmiş tepside közlüyoruz. ( sonrasında çekirdeğini ayırmak zor olduğu için ben ilk önce çekirdeklerinden temizleyip öyle fırına veriyorum. Fırından çıkınca buzdolabı poşetine koyup bekletirsen kabuğu çok kolay soyuluyor).
Domatesin kabuklarını soyup rendeliyoruz.şeker ve yağ ile kaynatıyoruz. İçine ince doğranmış sivri biberleri ekleyip 15 dk daha beraber kaynatıyoruz.maydonoz sarımsak(ince ince dogranmış) zeytinyağı, tuz, şekeri ekleyip en son közlenmiş küp küp doğranmış (cok minik olmasın orta boy kalsın) kapya biberi 1 cay bardagı sirkeyi ekleyip bir rasım kaynadıktan sonra sıcak sıcak kavozolara doldurup ters cevirip 1 gece bekletiyoruz bukadar.
Kolay gelsin canım
Güle güle yiyin, ağız tadıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…