Kizlr atesim cikmaya basladi gidiyorum doktora şimdi
kapya biberi közlemeden çekirdeğini çıkarmak harika bir fikir. Bu hafta 4 lira burada.fiyat biraz daha insin diye bekliyorum ama.. insallah daha çıkmazTam tarifi vereyim cnm inş yapmayı düşünürsen çok enfes oluyır çay sofralarına falan çok yakışıyor.
3 kg kapya biber
2 kg domates
1 bağ maydonoz
1 baş sarımsak
1/2 kg sivri biber
1 su bardağı zeytinyagı
2 çorba kaşığı kaya tuzu
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay bardağı sirke
Kapya biberleri fırında yağlı kağıt serilmiş tepside közlüyoruz. ( sonrasında çekirdeğini ayırmak zor olduğu için ben ilk önce çekirdeklerinden temizleyip öyle fırına veriyorum. Fırından çıkınca buzdolabı poşetine koyup bekletirsen kabuğu çok kolay soyuluyor).
Domatesin kabuklarını soyup rendeliyoruz.şeker ve yağ ile kaynatıyoruz. İçine ince doğranmış sivri biberleri ekleyip 15 dk daha beraber kaynatıyoruz.maydonoz sarımsak(ince ince dogranmış) zeytinyağı, tuz, şekeri ekleyip en son közlenmiş küp küp doğranmış (cok minik olmasın orta boy kalsın) kapya biberi 1 cay bardagı sirkeyi ekleyip bir rasım kaynadıktan sonra sıcak sıcak kavozolara doldurup ters cevirip 1 gece bekletiyoruz bukadar.
Bende 4 liradan aldım kilosunu tam zamanı diye ama bi 10 gün daha beklenebilir sanırım.kapya biberi közlemeden çekirdeğini çıkarmak harika bir fikir. Bu hafta 4 lira burada.fiyat biraz daha insin diye bekliyorum ama.. insallah daha çıkmaz
günaydın 10.takım.herkese güzel bir hafta olmasını temenni ediyorum
kilom cuma bildirim yaptıgım kilodan yarım kilo daha yukarıda şu ançok oynak bir kilom var, cumartesi -600 gr pazartesi +500 gr..bilemiyorum altan
Herkese merhabalar ,telefonumda sorun vardı yazamadım ama artık tel değiştim ve başlıyorum
Ben bunu izledim dünherkes mi masterchef seyrediyo yahu??
Kizlar negatif cikti testimama bugazim ve kulagim kotu antibiyotige devam ates yok
Insallah canm reglide ayni anda cikacak. Ama bayagi rahatsizim. Sonra if cigime devam edicem. Aksam ac kalmiyorum suan.
Saol canm bugazim ve kulagim berbat. 3 cu gunden sonra hafiflicek insallahcok cok cookk guzel habergecmis olsun canim
Ben bunu izledim dün
Dakika 2.08
Ve bunu ..dakika 3.40
:
Insallah canm reglide ayni anda cikacak. Ama bayagi rahatsizim. Sonra if cigime devam edicem. Aksam ac kalmiyorum suan.
Saol canm bugazim ve kulagim berbat. 3 cu gunden sonra hafiflicek insallah
Çocuklara değişik birşey yapim dedim tesadüfen bu videolari gördüm..bu ne yaaa
niye izledin ki amaci ne bunlarin
Çocuklara değişik birşey yapim dedim tesadüfen bu videolari gördüm..
Kulagima baktirmadim kactim hemen pozitif kisiler vardi. Zaten antibiyotik gecirir hepsini sonuctakulakta ihtahap olabilir mi o da ates yapar bakmislardir gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?