ben motivasyon icin diger grupta takiliyorum. Bakiyorum burda kimse yok kendi kendimede yazsmak istemiyorum. If grubunda millet haftada 2 3 kilolar veriyor uzun oruclar tutuyor. Onlari okumak hosuma gidiyortakım olarak motivasyon kaybımız varacil bir şeyler yapmamız gerek bu gidiş hiç hayra alamet değil
mesaj bile atılmıyor artık, sayfalar ilerlemiyor
Evet canm eski halimiz yok istegimiz yok. Ve ben sahsen aldigim artilari veriyorum. Surekli ayni sey tam adapte oluyosun baska birseyler baska olaylar cikiyor. Yıldım vallahi. Bari if grubunu takip ediyorumda bu isi birakmama engel oluyor.malesef 1 kg artidayim aylik hedef yalan oldu sanirimcocugun dogum gunune yetisemiycem boyle devam edersem. diyet modum eskisi gibi yok sanki ama toparliycam. bu haftalik hedefim - 100
Geçmiş olsun canım önceliğin sensin canım hayırla gel.Ben bir süre bırak mesaj yazmayı buraya gelemeyebilirim doğal afetin ortasındayım sel heryeri mahvetti elektrik ve suyumuz yok İnternet yok gibi arada bir çok az gelip gidiyor kilo bildirimi bile yapamayabilirim iş yerindede çok yoğunuz sel afetinden dolayı
Nereymis ora. Bende yapsam ifben motivasyon icin diger grupta takiliyorum. Bakiyorum burda kimse yok kendi kendimede yazsmak istemiyorum. If grubunda millet haftada 2 3 kilolar veriyor uzun oruclar tutuyor. Onlari okumak hosuma gidiyorburaya yazan olursa geliyorum ne yazmislar diye
Evet canm eski halimiz yok istegimiz yok. Ve ben sahsen aldigim artilari veriyorum. Surekli ayni sey tam adapte oluyosun baska birseyler baska olaylar cikiyor. Yıldım vallahi. Bari if grubunu takip ediyorumda bu isi birakmama engel oluyor.
ben motivasyon icin diger grupta takiliyorum. Bakiyorum burda kimse yok kendi kendimede yazsmak istemiyorum. If grubunda millet haftada 2 3 kilolar veriyor uzun oruclar tutuyor. Onlari okumak hosuma gidiyorburaya yazan olursa geliyorum ne yazmislar diye
Evet canm eski halimiz yok istegimiz yok. Ve ben sahsen aldigim artilari veriyorum. Surekli ayni sey tam adapte oluyosun baska birseyler baska olaylar cikiyor. Yıldım vallahi. Bari if grubunu takip ediyorumda bu isi birakmama engel oluyor.
etiketlerim seniGeçmiş olsun canım önceliğin sensin canım hayırla gel.
Nereymis ora. Bende yapsam if
Ayran gonulluyum her gördüğümu istiyorum
Bencede 10 gunde rahat 5 kilo verilir. Ama ilk 7densonra birsey yememeye alismak laizm. Ben tek ogun yapacaktim tam o kivama geldim. Sonrasi hastaliklar dan kaldi iste.ben tek ogun yapmak istiyorum ama cesaretim yok. 10 gun tek ogun yapip 5 kilo veriliyormus kuzenim dedi ne kadar dogru bilmiyorum
çok geçmiş olsun saracımBen bir süre bırak mesaj yazmayı buraya gelemeyebilirim doğal afetin ortasındayım sel heryeri mahvetti elektrik ve suyumuz yok İnternet yok gibi arada bir çok az gelip gidiyor kilo bildirimi bile yapamayabilirim iş yerindede çok yoğunuz sel afetinden dolayı
sen yazmazsan o yazmazsa bu yazmazsa kim yazacak ki okuyup cevap verilsin?ben motivasyon icin diger grupta takiliyorum. Bakiyorum burda kimse yok kendi kendimede yazsmak istemiyorum. If grubunda millet haftada 2 3 kilolar veriyor uzun oruclar tutuyor. Onlari okumak hosuma gidiyorburaya yazan olursa geliyorum ne yazmislar diye
etiketlerim seni
Bencede 10 gunde rahat 5 kilo verilir. Ama ilk 7densonra birsey yememeye alismak laizm. Ben tek ogun yapacaktim tam o kivama geldim. Sonrasi hastaliklar dan kaldi iste.
Ama 10 gun yapmak dogru mu onu bilemedim. Hir arkadas 83 saat yapti. Herkes sokkk. 43 saat 42 saat yapan cok var. Herkes kendi rekorunu kuriyor 72 saat yapanda var. Ama uzun oruclar haftanin 2 gunu 3 gunu sadece yapiolar sanirim
Ben bir süre bırak mesaj yazmayı buraya gelemeyebilirim doğal afetin ortasındayım sel heryeri mahvetti elektrik ve suyumuz yok İnternet yok gibi arada bir çok az gelip gidiyor kilo bildirimi bile yapamayabilirim iş yerindede çok yoğunuz sel afetinden dolayı
tamam kaptancimsen yazmazsan o yazmazsa bu yazmazsa kim yazacak ki okuyup cevap verilsin?
Deneyelim kiz vallaha bole bekle bekle bisi olmucak bizdenben 24 saatlik aclik bile zor yaparim kucuk cocukla. cocuk buyuk olsaydi denerdim belki ama simdilik 24 saat yeter yani ogle 2 de mesela yiycem ertesi gun 2 de acicam. beraber deneyelim mi yarin iyilestiysen
çok geçmiş olsun saracım
sara Allah yardımcıniz olsun bi an önce normale döner ins
Geçmiş olsun canım önceliğin sensin canım hayırla gel.
Nereymis ora. Bende yapsam if
Ayran gonulluyum her gördüğümu istiyorum
Cok geçmiş olsun sara rabbim bidaha yaşarmasın inş.
Rabbim birdaha yaşatmasın, duymakla görmek çok farklı, dün tv de gördüm, çok çok geçmiş olsunSağol canım ama buralar çok çok kötü bildiğin yıkıldı heryer
Oruç tutben tek ogun yapmak istiyorum ama cesaretim yok. 10 gun tek ogun yapip 5 kilo veriliyormus kuzenim dedi ne kadar dogru bilmiyorum
tamam kaptancim
Deneyelim kiz vallaha bole bekle bekle bisi olmucak bizdenama yarin arkadasima ziyarete gidicem bisey koysa yiyemem diyemem. Yada seymi yapayim ben. Kahvaltimi yapmayim. Arkadasima zaten 2ye dogru gidicem orda koydugu seyi yerim kapatirim olarmi
Buse malesef yarin olmucak 24 saatlik oruc adam izinliymis benm. Biseyler yicez
Oruç tut
Bende iştahımı kontrol etmek için oruç tutuyorum
Tabi önce Allah rızası için, borçlarıma niyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?