Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

takım olarak motivasyon kaybımız var acil bir şeyler yapmamız gerek bu gidiş hiç hayra alamet değil

mesaj bile atılmıyor artık, sayfalar ilerlemiyor
ben motivasyon icin diger grupta takiliyorum. Bakiyorum burda kimse yok kendi kendimede yazsmak istemiyorum. If grubunda millet haftada 2 3 kilolar veriyor uzun oruclar tutuyor. Onlari okumak hosuma gidiyor buraya yazan olursa geliyorum ne yazmislar diye
malesef 1 kg artidayim aylik hedef yalan oldu sanirim cocugun dogum gunune yetisemiycem boyle devam edersem. diyet modum eskisi gibi yok sanki ama toparliycam. bu haftalik hedefim - 100
Evet canm eski halimiz yok istegimiz yok. Ve ben sahsen aldigim artilari veriyorum. Surekli ayni sey tam adapte oluyosun baska birseyler baska olaylar cikiyor. Yıldım vallahi. Bari if grubunu takip ediyorumda bu isi birakmama engel oluyor.

Geçmiş olsun canım önceliğin sensin canım hayırla gel.
Nereymis ora. Bende yapsam if
Ayran gonulluyum her gördüğümu istiyorum

ben tek ogun yapmak istiyorum ama cesaretim yok. 10 gun tek ogun yapip 5 kilo veriliyormus kuzenim dedi ne kadar dogru bilmiyorum

Geçmiş olsun canım önceliğin sensin canım hayırla gel.

Nereymis ora. Bende yapsam if
Ayran gonulluyum her gördüğümu istiyorum
etiketlerim seni
ben tek ogun yapmak istiyorum ama cesaretim yok. 10 gun tek ogun yapip 5 kilo veriliyormus kuzenim dedi ne kadar dogru bilmiyorum
Bencede 10 gunde rahat 5 kilo verilir. Ama ilk 7densonra birsey yememeye alismak laizm. Ben tek ogun yapacaktim tam o kivama geldim. Sonrasi hastaliklar dan kaldi iste.
Ama 10 gun yapmak dogru mu onu bilemedim. Hir arkadas 83 saat yapti. Herkes sokkk. 43 saat 42 saat yapan cok var. Herkes kendi rekorunu kuriyor 72 saat yapanda var. Ama uzun oruclar haftanin 2 gunu 3 gunu sadece yapiolar sanirim

çok geçmiş olsun saracım

sen yazmazsan o yazmazsa bu yazmazsa kim yazacak ki okuyup cevap verilsin?

ben 24 saatlik aclik bile zor yaparim kucuk cocukla. cocuk buyuk olsaydi denerdim belki ama simdilik 24 saat yeter yani ogle 2 de mesela yiycem ertesi gun 2 de acicam. beraber deneyelim mi yarin iyilestiysen

sara Allah yardımcıniz olsun bi an önce normale döner ins

sen yazmazsan o yazmazsa bu yazmazsa kim yazacak ki okuyup cevap verilsin?
tamam kaptancim
ben 24 saatlik aclik bile zor yaparim kucuk cocukla. cocuk buyuk olsaydi denerdim belki ama simdilik 24 saat yeter yani ogle 2 de mesela yiycem ertesi gun 2 de acicam. beraber deneyelim mi yarin iyilestiysen
Deneyelim kiz vallaha bole bekle bekle bisi olmucak bizden ama yarin arkadasima ziyarete gidicem bisey koysa yiyemem diyemem. Yada seymi yapayim ben. Kahvaltimi yapmayim. Arkadasima zaten 2ye dogru gidicem orda koydugu seyi yerim kapatirim olarmi

Buse malesef yarin olmucak 24 saatlik oruc adam izinliymis benm. Biseyler yicez

tamam cnm zaten tek ogun olcagibicin iyi yemek gerek sanirim olmazdi esin olmasada sanki
Oruç tut
Bende iştahımı kontrol etmek için oruç tutuyorum
Tabi önce Allah rızası için, borçlarıma niyet

oruc tutamam disimden duramadim bugun disciye gittim antibiyotik yazdi 1 hafta ilac kullan gel dedi insallah cekmezde kurtarir disimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…