çok geçmiş olsun canımdisim cok agriyo dişçiye attim kendimi aksam. iltahap olmus dedi 2 ilac yazdi. yarin kullanmaya basliycam haftaya gel dedi. disim resmen zonkluyo
Gecmis olsun canm benimde migrenim tuttu ilac icmeye korkuyorum ilac fobim oldu alerji den sonradisim cok agriyo dişçiye attim kendimi aksam. iltahap olmus dedi 2 ilac yazdi. yarin kullanmaya basliycam haftaya gel dedi. disim resmen zonkluyo
Sağol canım benimRabbim birdaha yaşatmasın, duymakla görmek çok farklı, dün tv de gördüm, çok çok geçmiş olsun
disim cok agriyo dişçiye attim kendimi aksam. iltahap olmus dedi 2 ilac yazdi. yarin kullanmaya basliycam haftaya gel dedi. disim resmen zonkluyo
Ya sahiden gecmis olsun cok kotuydu,kayiplar var Allah rahmet eylesinSağol canım ama buralar çok çok kötü bildiğin yıkıldı heryer
Geçmiş olsun canımtamam cnm zaten tek ogun olcagibicin iyi yemek gerek sanirim olmazdi esin olmasada sanki
oruc tutamam disimden duramadim bugun disciye gittim antibiyotik yazdi 1 hafta ilac kullan gel dedi insallah cekmezde kurtarir disimi
Sanada geçmiş olsun canımGecmis olsun canm benimde migrenim tuttu ilac icmeye korkuyorum ilac fobim oldu alerji den sonra
Keyfine bak canımAy tek tek hatrinizi sormak istiyorum ama arada unuttugum isim olur diye de yazmak istemiyorum derdimi dinleyen ablalik yapan arkadaslarim sizi unuttum sanmayin sadece vakit bulamıyorum napim
Cok geçmiş olsun canım benim cok kötü olmuş gercekten Allah birdaha kimseye yaşatmasın inşallahSağol canım ama buralar çok çok kötü bildiğin yıkıldı heryer
Günaydın arkadaşlar 1 saat önce uyandım uyuyamıyorımmmmm
Filtre kahvemi içip yürüyüşe kaçıçam
Dün akşam bulgur pilavı yedim 700 grm artı yaptı anladım artık bulgur yaramıyor bana ben Bi gidip onları yakıp geleyim
Mutlu günler diliyorum
Bacım tam yeni ısınmıştın yaa cok kısa sürdü burası yanıyor gece sıcaktan nemden uyuyamıyoruz senin orası tam benlikHayırlı sabahlar arkadaşlar,
Bizim yazımız bitti, kaç gündür yağmur yağıyor, hava soğuk, ben kışlık giymeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?