Ya sahiden gecmis olsun cok kotuydu,kayiplar var Allah rahmet eylesin
Cok geçmiş olsun canım benim cok kötü olmuş gercekten Allah birdaha kimseye yaşatmasın inşallah
Gübaydın cnm Bulgur banada yaramaz ölçülü pirinç pilavı yiyim bişey olmaz ama bulgur çok şişiriyor. Mesela karabuhdayda bende ödem yaptı diyetisyen çok şaşırdı normalde glutensiz olduğu için yapmazmış ama bana yaptı karnım davul gibi oldu.Günaydın arkadaşlar 1 saat önce uyandım uyuyamıyorımmmmm
Filtre kahvemi içip yürüyüşe kaçıçam
Dün akşam bulgur pilavı yedim 700 grm artı yaptı anladım artık bulgur yaramıyor bana ben Bi gidip onları yakıp geleyim
Mutlu günler diliyorum
Ohh mis tam benlik hiç sevmiyorum sıcakları. Ama senin için kötü sanırımHayırlı sabahlar arkadaşlar,
Bizim yazımız bitti, kaç gündür yağmur yağıyor, hava soğuk, ben kışlık giymeye başladım
Bundan sonra daha dikkat li az ölçülü yerim vucut dan vücuda degişiyor demekkiGübaydın cnm Bulgur banada yaramaz ölçülü pirinç pilavı yiyim bişey olmaz ama bulgur çok şişiriyor. Mesela karabuhdayda bende ödem yaptı diyetisyen çok şaşırdı normalde glutensiz olduğu için yapmazmış ama bana yaptı karnım davul gibi oldu.
çok geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canm benimde migrenim tuttu ilac icmeye korkuyorum ilac fobim oldu alerji den sonra
Geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim
Geçmiş olsun canım
Inşallah kurtarır
tv de izliyorum devamlı.çok üzgünümBen bir süre bırak mesaj yazmayı buraya gelemeyebilirim doğal afetin ortasındayım sel heryeri mahvetti elektrik ve suyumuz yok İnternet yok gibi arada bir çok az gelip gidiyor kilo bildirimi bile yapamayabilirim iş yerindede çok yoğunuz sel afetinden dolayı
Aynen ya senin orasida tam benlikBacım tam yeni ısınmıştın yaa cok kısa sürdü burası yanıyor gece sıcaktan nemden uyuyamıyoruz senin orası tam benlik
Hemde ne kötü, dışarı çıkmak istemiyorum bileGünayfın kızlar mutlu bir gün ılsun inş
Ohh mis tam benlik hiç sevmiyorum sıcakları. Ama senin için kötü sanırım
Slm kizlar, izine ayrilmak istiyorum, gelebilirsem cuma günü bildirime gelirim
Biraz uzaklasmaya ihtiyacim var canim, tesekür ederimcanim bi durum yok insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?