sorma saram ya, ilk defa tüm gün adımsayar kullandım ve sabah yürüyüşüm dahil evde ki adımlarla şu an 12bin olmuş çok şaşırdım. evde o kadar adım attığımı hiç bilmiyordumEvde olunca iş hiç bitmez Ayşecim bende öyleuim hele şimdi sular bir gidiyor bir geliyor su geldimi atom karınca gibi koşturuyorum
ilk defa hayatımda online diyetisyenle çalışıyorum, gerçi kendisini tanıyorum yüzyüze de görmüştüm.
çok iyi geçti bakalım bu hafta nasıl olacak
yeni listem baya değişik:)
sorma saram ya, ilk defa tüm gün adımsayar kullandım ve sabah yürüyüşüm dahil evde ki adımlarla şu an 12bin olmuş çok şaşırdım. evde o kadar adım attığımı hiç bilmiyordum
çok teşekkür ederim, inşallah saracım aminnnSana uğur getirsin ve bu sefer ideal kilona gelirsin inşallah
çok teşekkür ederim, inşallah csaracım aminnn
bu sefer hepimiz istediğimiz kiloya gelelim ve hep istediğimiz kiloda kalalım
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 694. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) === % 1,460
2. (6.TAKIM) === % 1,115
3. (9.TAKIM) === % 0.967
BİREYSEL DERECELER
1.sara_28 === % 2,99 === 10. TAKIM
2.moni === % 2,71 === 10. TAKIM
3.Aylin42Konya === % 2.63 === 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@bnnu === % -2,18 === .TAKIM
evet bende onu kullandım ve dediğim gibi çok şaşırdımEvet evde atılan adımlar bayağı fazla bende akıllı saat aldım tansiyon kandaki oksijen miktarı nabız ve adımlarını sayıyor evde attığım adım sayısına çok şaşırıyorum
Süpeeerrr yaa gözlerime inanamıyorum.Saracım eski günlerde ki bütün dereceler bizim olmuş ayy çoooooookkkk mutluyumm çookkkOleeeey
Gelemiyorum ki moni gün içinde kaç defa giriyorum foruma daha bildirimlere bakamadım teli bırakmak zorunda kalıyorum. Sabah 6 buçukta uyandık daha yeni oturdum ama elimden geldiğince girip yazmaya çalışıcam.canım benim unutursun tabi takıma uğramıyosun ki. lütfen her gün menü bildirimi yap olur mu
Kendini de kutlamıcan sandım bir an AyşecimKızlar bu hafta harikaydık
Hem takımımızı 1. yaptık .
hem de tüm bireysel dereceleri topladık.
Tüm takımımı kutluyorum
Bireysel de birinci olan sara_28 saramı ve Aylin42Konya aylinimi kutluyorum
ve tabii kendimi de.
Allah kolaylık versin canımGelemiyorum ki moni gün içinde kaç defa giriyorum foruma daha bildirimlere bakamadım teli bırakmak zorunda kalıyorum. Sabah 6 buçukta uyandık daha yeni oturdum ama elimden geldiğince girip yazmaya çalışıcam.
sağol AylinimKendini de kutlamıcan sandım bir an Ayşecim
İlk haftan da sonuç mükemmel devamı gelicek Ayşeeemm hepimiz çıtır olucaz.Tekrar tebrik eder başarının devamını dilerim
Bilgi yarışmasında gibi olduMutluluktan saçmaladım galiba
Canım benim ❤❤❤❤❤moni ve Aylin42Konya tebrik ediyorum hem sizi hem kendimi
Ayrıca tüm takım arkadaşlarımıda ayrı ayrı tebrik ediyorum
İnşallah canım arkadaşım inşallahsağol Ayliniminşallah hepimiz son kez başarıcaz ve hep istediğimiz kiloda kalıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?