Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Sarımsaklı domates pişirip yedim
Birazda peynir
Şekersiz çay
Bir dilim ekmek

Öğle
Bir tabak etli kuru fasulye
Üç kaşık bulgur pilavı
Acı turşu biberi

Akşam
İki yumurtadan omlet
Yeşil soğan
Bir dilim ekmek

Su 1.5 litre spor bir saat tempolu yürüyüş

moni

Kahvaltı
Yok

Sabah
1 kupa nescafe

Öğle
yarim kase corba 4 tane erik
3 kasik etli pilav
1 tabak fırında kabak patates
Çay

Akşam
1.5 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek surulebilir peynir beyaz peynir kaşar peyniri acı sos vebiber turşusu
5 tane fındık

Yas pasta yaparken biraz krema biraz ganaj biraz cilek yedim

3 litreye yakın su
Spor 10.000 adım+ 30dk tempolu yürüyüş

Benim de kalkmıyor fena agrıyor çok hamlamısım
Hem de ne fena
İki hafta olacak kas ağrısı yaşamadığım gün yok daha alışamadım
Hiç farketmediğim kaslarım acıyor
Kandırdılae beni önce bir haftaya alışır diyorlardı şimdi de bir aya çıktı alışma süreci

dünkü menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı:
2h. yumurta, üzerine pul biber
1 dilim ananas üzeri tarçın
yeşil çay

öğle:
ızgara köfte
salata

ara:
şekersiz türk kahvesi

ara:
yeşil çay

akşam:

2 sade activia

2 minik salatalık
1 diş sarımsak ve

pul biber ile yapılan cacık

ara:
yok

su: 3litre
spor:70 dk yürüyüş

Günaydın
Ben sanırım buhafta + gelicem yaa birde onunuzdeki hafta memlekete gidicem ve orda tartilma imkanım yok bildirim yapamiycam oyüzden. Izne mi ayrilsam onumuzdeki hafta
moni
zehracım öncelikle bu hafta artı gelmen gibi bir durum olamaz canımcım, 2 gün de en azından sabite düşebilirsin bunun için zamanın varartıyı kabul etmiyorum
tartını götürme ihtimalin yok mu ve ne kadar kalacaksın?

Tartıyı götüremem cocukla tek basima ve otbusle gidicem oyuzden yanima fazla eşya almayı düşünmüyorum. Sadece 1 hafta kalıcam cuma aksami gidicem bi sonraki cumartesi aksami geri dönerim. Koyde olacagim icin internete de giremem duzgun cekmiyor çünkü.

canımcım, izne ayrılırsan en az 2 hafta listeye geri dönemiyorsun ve eğer kilo alırsan da aldığın kiloyu verene kadar listeye giremiyorsun genel yarışma kuralları gereğince. bu 2 günü güzel geçir artı gelme, izne ayırayım madem tartılamayacaksın.
döndüğünde de sıkı sıkı diyetine bağlı kalırsın

Ozaman sorun olmazsa izne ayırma da 1 hafta bildirim yapmayım. Şehir merkezinde ablamlarda tartı var. Eğer merkeze inersek ablamlarda tartılıp kilo bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…