Hem de ne fenaBenim de kalkmıyor fena agrıyor çok hamlamısım
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - 150 | +270 | +270 | +210 | +210 | ||
| m | m | m | m | m | ||
O optumkibbye | - | - | - | +135 | +210 | ||
| +360 | +180 | +90 | +90 | +180 | ||
F Fitimfitsinfit | - | - | - | +300 | +120 | ||
| + | +170 | + | +160 | +240 | ||
| +160 | +80 | +130 | +140 | +220 | ||
| - | - | - | - | - | ||
zehracım öncelikle bu hafta artı gelmen gibi bir durum olamaz canımcım, 2 gün de en azından sabite düşebilirsin bunun için zamanın varGünaydın
Ben sanırım buhafta + gelicem yaa birde onunuzdeki hafta memlekete gidicem ve orda tartilma imkanım yok bildirim yapamiycam oyüzden. Izne mi ayrilsam onumuzdeki hafta
moni
Kolum kalkmıyor kolum
acı yoksa başarı da yok RockyBenim de kalkmıyor fena agrıyor çok hamlamısım
Tartıyı götüremem cocukla tek basima ve otbusle gidicem oyuzden yanima fazla eşya almayı düşünmüyorum. Sadece 1 hafta kalıcam cuma aksami gidicem bi sonraki cumartesi aksami geri dönerim. Koyde olacagim icin internete de giremem duzgun cekmiyor çünkü.zehracım öncelikle bu hafta artı gelmen gibi bir durum olamaz canımcım, 2 gün de en azından sabite düşebilirsin bunun için zamanın varartıyı kabul etmiyorum
tartını götürme ihtimalin yok mu ve ne kadar kalacaksın?
canımcım, izne ayrılırsan en az 2 hafta listeye geri dönemiyorsun ve eğer kilo alırsan da aldığın kiloyu verene kadar listeye giremiyorsun genel yarışma kuralları gereğince. bu 2 günü güzel geçir artı gelme, izne ayırayım madem tartılamayacaksın.Tartıyı götüremem cocukla tek basima ve otbusle gidicem oyuzden yanima fazla eşya almayı düşünmüyorum. Sadece 1 hafta kalıcam cuma aksami gidicem bi sonraki cumartesi aksami geri dönerim. Koyde olacagim icin internete de giremem duzgun cekmiyor çünkü.
Ozaman sorun olmazsa izne ayırma da 1 hafta bildirim yapmayım. Şehir merkezinde ablamlarda tartı var. Eğer merkeze inersek ablamlarda tartılıp kilo bildiririm.canımcım, izne ayrılırsan en az 2 hafta listeye geri dönemiyorsun ve eğer kilo alırsan da aldığın kiloyu verene kadar listeye giremiyorsun genel yarışma kuralları gereğince. bu 2 günü güzel geçir artı gelme, izne ayırayım madem tartılamayacaksın.
döndüğünde de sıkı sıkı diyetine bağlı kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?