- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyi tatillerGünaydın kızlaarrGece hiç uyumadım hazırlık yaptım çoook yorgunum Ama bu sefer sipariş hazırlığı değil tatil Benim gibi tatili sevmeyen sayılıdır.Bende bi gariplik var Neyse şu an yoldayız çıktık çok şükür
Bende 63 kg hedef belirledim
moni
Günaydın sevgili takımım cuma 75.8 olan tartım bugün 76.0 cıktı sağolsun canım metabolizmam en ufak kaçağı affetmiyor. Full dikkat hep dikkat bugünden itibaren.sara_28 canım kalkar kalkmaz 2 bardak su içildi yeşil çay içildi
Yessss
İnşallah canım ben ne zaman 60 lara inicem of offSabah lavaboya gittikten sonra aç karnına ve en ince kıyafetlerinle tartılırsan en doğru sonuca öyle ulaşırsın canım sen kahvaltını yaptıktan sonra tartılmışsın bu doğru sonucu vermez neyse cumaya eksi gel önemli olan o
Tamam canım öyle tartılıcam artıkCanım kahvaltı sana büyük ihtimal en az 1 kilo artı koymuştur yediğin içtiğin ile. Sabah ac karna mümkünse wc sonrası iç çamaşırların ile tartılırsan doğru sonuca ulaşırsın. Hatta sabah kalkar kalmaz tartılmıyorum bi 20 dk yarım saat bekliyorum ben üzeirmdeki şişlik insin diye neredeyse yarım kilo fark ediyor sabah kalkınca şiş oluyorum
Ben 62 de bırakıcam yada ara vericem hedefimi 59 olarak guncellemeyelim gozumde büyüyor oyle olunca.
benimde hedefim 68 :) tatile bayılırım :)Günaydın kızlaarrGece hiç uyumadım hazırlık yaptım çoook yorgunum Ama bu sefer sipariş hazırlığı değil tatil Benim gibi tatili sevmeyen sayılıdır.Bende bi gariplik var Neyse şu an yoldayız çıktık çok şükür
Bende 63 kg hedef belirledim
moni
İnşallah canım ben ne zaman 60 lara inicem of off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?