Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar merhaba lar ailevi sorunlar hastalık lar derken sizler den baya Bi uzak kaldım en son zaten liste dışında idim ve tabiiki de yoklugunuzda artı kilo oldu hepinizi cok özledim kaptanım moni gezegenfeza Gulhan1 ve adını sayamadıkladım tekrar aranıza katılmak istiyorum ve bugun den itibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir

Evet obezim 1 hafta ekmekle sonraki 10 gün ekmekte yok. Ondan sonraki akibet imi bilmiyorum
takipteyim seni
Akşamın niye piskevit obezim?
çayın yanında onu yiyiyorum nasıl unutursuunn! Sen de hani şu 101 de satılan pirinç patlağını yerdin. Ne aramıştım onu

benim menü koçum sensin bundan sonra

Uykusuzluğa yorgunluk da ekleniyor.
Allah yardımcın olsun canım, gücünü artırsın.
Ben az uyuyorsamda çok yorulmuyorum
ben uyumazsam bütün gün sarhoş gibi gezerim o günğm ziyan olur
Günaydın kızlar bugün başlıyorum inşallah öğlen yemeğine brokoli haşladım getirdim yanına da bir çorba içerim şekerim düşmesin aç kalmadan
hadi bakalım canım
hoşgeldin canım

Sagol canım benim Hoşbulduk

canım ya hoşgeldin çok merak ettim seni

Elhamdülillah canım
Tekrar hoşgeldin

eski esin hakkinda mi kufretmistin canım asap bozmaya devam ediyor desene. hayirlisi buymus kurtuldun besbelli cok cook mutlu olun

selam kizcelerim herkes iyi insallah

dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah

Geçmiş olsun canım

gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun

Hadi gözün aydın olsun canım
Allah acil şifalar versin

canım ya hoşgeldin çok merak ettim seni
Üst üste aksilikler telailar giremedim vertigo oldum şimdi de bilekte sinir sıkışması cok şükür bu günümüze hepinizi cok özledim

Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…