takipteyim seniEvet obezim 1 hafta ekmekle sonraki 10 gün ekmekte yok. Ondan sonraki akibet imi bilmiyorum
çayın yanında onu yiyiyorum nasıl unutursuunn! Sen de hani şu 101 de satılan pirinç patlağını yerdin. Ne aramıştım onuAkşamın niye piskevit obezim?
ben uyumazsam bütün gün sarhoş gibi gezerimUykusuzluğa yorgunluk da ekleniyor.
Allah yardımcın olsun canım, gücünü artırsın.
Ben az uyuyorsamda çok yorulmuyorum
hadi bakalım canımGünaydın kızlar bugün başlıyorum inşallah öğlen yemeğine brokoli haşladım getirdim yanına da bir çorba içerim şekerim düşmesin aç kalmadan
hoşgeldin canımKızlar merhaba lar ailevi sorunlar hastalık lar derken sizler den baya Bi uzak kaldım en son zaten liste dışında idim ve tabiiki de yoklugunuzda artı kilo oldu hepinizi cok özledim kaptanımmoni gezegenfeza Gulhan1 ve adını sayamadıkladım tekrar aranıza katılmak istiyorum ve bugun den itibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Sagol canım benim Hoşbulduktakipteyim seni
çayın yanında onu yiyiyorum nasıl unutursuunn! Sen de hani şu 101 de satılan pirinç patlağını yerdin. Ne aramıştım onu
benim menü koçum sensin bundan sonra
ben uyumazsam bütün gün sarhoş gibi gezerimo günğm ziyan olur
hadi bakalım canım
hoşgeldin canım
canım ya hoşgeldin çok merak ettim seniKızlar merhaba lar ailevi sorunlar hastalık lar derken sizler den baya Bi uzak kaldım en son zaten liste dışında idim ve tabiiki de yoklugunuzda artı kilo oldu hepinizi cok özledim kaptanımmoni gezegenfeza Gulhan1 ve adını sayamadıkladım tekrar aranıza katılmak istiyorum ve bugun den itibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
hoşgeldin canımHayirli sabahlar
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | +50 | |||
| +50 | - | + | - | |||
| +135 | +40 | +100 | +175 | |||
| + | + | + | + | |||
@Baby Cat | + | + | +275 | - | |||
| +5 | +10 | + | + | |||
| - | + | - | +190 | |||
E EDMLM | + | + | + | + | |||
G Gazetekolik | m | +280 | +280 | - | |||
| m | m | m 180 | + | |||
| + | +180 | - | - | |||
| - | - | - | - | |||
S Star4734 | - | - | - | - | |||
@ikizanasi | +240 | +120 | +150 | +90 | |||
| - | - | +240 | - | |||
| m | m | m | m | |||
Elhamdülillah canımKızlar merhaba lar ailevi sorunlar hastalık lar derken sizler den baya Bi uzak kaldım en son zaten liste dışında idim ve tabiiki de yoklugunuzda artı kilo oldu hepinizi cok özledim kaptanımmoni gezegenfeza Gulhan1 ve adını sayamadıkladım tekrar aranıza katılmak istiyorum ve bugun den itibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Hosbuldumhoşgeldin canım
amaan bir mesaj yazmistim adalet sistemimizi elestiren, mesajim silinmiş ben de banlanmışim
Artı
Bir de azicik.argolu mesaj yazmıstim da.adamin birine
Bir soz vardir hani
Bu kadar ..... yı nasil anlatayım küfürsüz diyenette.meshur bir sözdür .
Biz de iyiyiz şükürler olsun hatta çoooooooooooooook iyiyizdaha onceden yapmaliymişim diyorum ama olsun her seyin hayirlisi
Erken olsaydi belki duzelirdi umidim olurdu ve de aklim kalirdi
Simdi ise tam kararinda oldu diye dusunuyirum
Geçmiş olsun canımselam kizcelerim herkes iyi insallah
dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah
selam kizcelerim herkes iyi insallah
dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah
Hadi gözün aydın olsun canımselam kizcelerim herkes iyi insallah
Üst üste aksilikler telailar giremedim vertigo oldum şimdi de bilekte sinir sıkışması cok şükür bu günümüze hepinizi cok özledimcanım ya hoşgeldin çok merak ettim seni
Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahselam kizcelerim herkes iyi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?