Sabaha kadar da açım zaten. Belki yarin aksama kadar bile devam ederim sabahki durumuma göre karar vericem.düşmesin, sabaha tatrtı sana sürpriz yapabilir, bu geceyi dikkatli geçir yeter
Niyetlendim iftarda 3 yudum su ictim baska bisey yiyip icmedim. Belki yarin için de oruca niyetlenip aksama kadar tutarım. Yarın sabah kötü olmazsam tabi.36 saatlige niyetlendinmi
Iç bisey olmaz canımNiyetlendim iftarda 3 yudum su ictim baska bisey yiyip icmedim. Belki yarin için de oruca niyetlenip aksama kadar tutarım. Yarın sabah kötü olmazsam tabi.
Yesilcay icsem biseh olur mu ki onu araştıracaktım. Sen bilirsin aslında.
Sende mi bürütüsAy kızlar ben pestil yedim ama bizim pestiller ince cüzdan gibi katlanan türden kalori hesabı düşük bide bi kac kestane yiyecegim 1bardakta cay içtim .p.tesiden itibaren diyetime dikkat ederek devam edecegim insallah
Yok canım mayhoş olanlardan bizimki gecenlerde baska yerde yedim sekerliydi mesela . Yok denecek kadar az yediğimdeSende mi bürütüs
Yalniz o incecik dediklerin daha tatlı oluyor
Fındıklı, fıstıklı, cevizli olanın şekeri daha az oluyor
Iyi bariYok canım mayhoş olanlardan bizimki gecenlerde baska yerde yedim sekerliydi mesela . Yok denecek kadar az yediğimde
Afiyet olsun obezim26 kasım menüm
bir dilim ekmek pizzası, domates, salatalık, peynir, zeytin
ara: bir ayva
akşam: 1.5 tabak dıble, yoğurt
su:2 litre
spor: yarım saat eliptik
Hiç bisey yememissin ki benim bünye dayanamaz bu kadarcık şeyeMenüm
14.00
1 mandalina
17.00
1 parça peynir
1 salatalık
5 fıstık
Bir parça çikolata
su:1.5 lt
Niye bu kadar az yiyosun prensesim bu çok sağlıksızMenüm
14.00
1 mandalina
17.00
1 parça peynir
1 salatalık
5 fıstık
Bir parça çikolata
su:1.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?