Bence o altınbaşkaları yok et obezimkarnım gurulduyo aybenim. Altınbaşak mahzun mahzun bana bakıyo
onlar benim kurtarıcılarım, can simitlerim amaa. O olmasa benim kocanın aldıklarını yiyecem aybenim ya. Bir de diyetisyen yiyebilirsin demişti bana.dur bakiimm bulursam atarım listeyiBence o altınbaşkaları yok et obezim
O zaman o cısları alan kocayı at derrrtrmişimonlar benim kurtarıcılarım, can simitlerim amaa. O olmasa benim kocanın aldıklarını yiyecem aybenim ya. Bir de diyetisyen yiyebilirsin demişti bana.dur bakiimm bulursam atarım listeyi
Yaptığımız yada ugladıgımız yöntemlere serbestte olabilir obezim. Ama gözüm bakıyo dediğine göre vicdanın kabul etmiyor. Bence en iyi diyetisyen vicdanımızonlar benim kurtarıcılarım, can simitlerim amaa. O olmasa benim kocanın aldıklarını yiyecem aybenim ya. Bir de diyetisyen yiyebilirsin demişti bana.dur bakiimm bulursam atarım listeyi
Oğlanların ikiside babadan uzun, 1,90 a yakındırboy kaç diyecem de benim 1.90 yeğende bile 100 kilo çok duruyoküççük oğlan iyiymiş ama bu şekilde beslenirse kötü gezom
Uyudun mu çoşkun abi
ahahahhh bak o olabilir. Kökten çözümO zaman o cısları alan kocayı at derrrtrmişim
coşkunlar karıştıOğlanların ikiside babadan uzun, 1,90 a yakındır
Coşkun u hatırladım beybi, bu o deyil, bu gazozcu
Nuri alco degilmiUyudun mu çoşkun abi
hee aynen ya
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | +50 | +50 | +50 | |
| +50 | - | + | - | +240 | +140 | |
| +135 | +40 | +100 | +175 | +170 | +195 | |
| + | + | + | + | + | + | |
@Baby Cat | + | + | +275 | - | - | + | |
| +5 | +10 | + | + | + | +100 | |
| - | + | - | +190 | +70 | +120 | |
E EDMLM | + | + | + | + | + | +180 | |
G Gazetekolik | m | +280 | +280 | - | +265 | +85 | |
| m | m | m 180 | + | +100 | +60 | |
| + | +180 | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | +40 | + | |
S Star4734 | - | - | - | - | - | - | |
@ikizanasi | +240 | +120 | +150 | +90 | + | +120 | |
| - | - | +240 | - | - | - | |
@Ekrl | m | m | m | m | +120 | +70 | |
Ben değilim valla 23 saattir açım ve hala +400 gramın var iyice motivasyonum düştü.yarın cuma tartı gününe hazır mıyız
düşmesin, sabaha tatrtı sana sürpriz yapabilir, bu geceyi dikkatli geçir yeterBen değilim valla 23 saattir açım ve hala +400 gramın var iyice motivasyonum düştü.
36 saatlige niyetlendinmiBen değilim valla 23 saattir açım ve hala +400 gramın var iyice motivasyonum düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?