- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
Hiç bisey yememissin ki benim bünye dayanamaz bu kadarcık şeye
İsteyerek yaptığım bişey değildi kızlar. Moralim yoktu gün boyu canım bişey yemek istemedi. Yediklerimi de zoraki yedimNiye bu kadar az yiyosun prensesim bu çok sağlıksız
Valla vücut olculerim baya farketti en az 2 beden küçüldüm. Goren herkes zayıflamışsın diyor. Esim geçen çok güzel oldun dedi ☺Hakettim ben başıma gelecekleri, bugün de sufle yaptım yedim
Sabah artı çıkacağım şimdiden belli.
Kuzumm şöyle bir durum da olabilir gördüğüm kadarıyla sen düzenli spor yapıyorsun. Kaslaeın gelişiyorsa eğer, kas kütlen artıyor ve totalde tartıda kilo vermiyormuş gibi görünmene neden oluyor olabilr. Kıyafetlerinde, vücut ölçülerinde bir farklılık gözlemliyor musun?
Allah hayra çıkarsın canımİsteyerek yaptığım bişey değildi kızlar. Moralim yoktu gün boyu canım bişey yemek istemedi. Yediklerimi de zoraki yedim
Vaay, ne mutlu oluyor insanValla vücut olculerim baya farketti en az 2 beden küçüldüm. Goren herkes zayıflamışsın diyor. Esim geçen çok güzel oldun dedi ☺
bu hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmıycam. Bıktım yerimde saymaktanOo zaman napııyoruzzzz önümüzdeki 3 günü salmıyoruzzzz
nieee 75 dk .eliptik mi??Iyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sabah yok
Iftar
Dünden kalan kuru fasulye
2 kaşık makarna
1 mandalina
1 avuç içi kadar fıstık
Çay
Sade kahve
Spor 75dk eliptik
moni
ayağında problem var da perşembe günü sufle nedir ama??nazar ettim ben sana kesinlikleHakettim ben başıma gelecekleri, bugün de sufle yaptım yedim
Sabah artı çıkacağım şimdiden belli.
Kuzumm şöyle bir durum da olabilir gördüğüm kadarıyla sen düzenli spor yapıyorsun. Kaslaeın gelişiyorsa eğer, kas kütlen artıyor ve totalde tartıda kilo vermiyormuş gibi görünmene neden oluyor olabilr. Kıyafetlerinde, vücut ölçülerinde bir farklılık gözlemliyor musun?
ooo harikaValla vücut olculerim baya farketti en az 2 beden küçüldüm. Goren herkes zayıflamışsın diyor. Esim geçen çok güzel oldun dedi ☺
Oh ne güzelValla vücut olculerim baya farketti en az 2 beden küçüldüm. Goren herkes zayıflamışsın diyor. Esim geçen çok güzel oldun dedi ☺
Şımardım ben yiyorum yiyorum kilo veriyorum yine de devrim geçmeye başaldı ya da. Şimdi tekrar vücuda şekeri kesme zamanıbu hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmıycam. Bıktım yerimde saymaktan
nieee 75 dk .eliptik mi??
saygılar efenimm
ayağında problem var da perşembe günü sufle nedir ama??nazar ettim ben sana kesinlikle
Hayrolsun canımİsteyerek yaptığım bişey değildi kızlar. Moralim yoktu gün boyu canım bişey yemek istemedi. Yediklerimi de zoraki yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?