Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla ben haftasonu da okadar cozutacak bisey yemedim ama 2 haftadir kilo veremiyorum. Artik ideal kiloma yaklastim oyüzden zor gidiyor galiba yada duraksamaya mi girdi anlamadım.

Valla ben haftasonu da okadar cozutacak bisey yemedim ama 2 haftadir kilo veremiyorum. Artik ideal kiloma yaklastim oyüzden zor gidiyor galiba yada duraksamaya mi girdi anlamadım.
Zehracım uzun süre diyet yapan herkesin başına gelebilir bu. Bünye bazan kilosunu korur. Çünki vucudumuz kilo vermeye değil almaya programlanmış. Bazan gardını alır.
Tam menülerinize ve yeme şeklini bilmiyorum ama hafta sonu çok düşük gl endeksli yiyeceklerle miktarı artırarak yemeni tavsiye edebilirim.

a-ha işte bu benim

hafta sonu yediklerimi hafta içi ancak eritiyorum .cuma günü yine sil baştan yapıyorum. Bir kısır döngü içinde debelenip duruyorum/ duruyoruz

hele ki şu vakitler vücut yağ depolamaya çalışıyor ki soğuk kış günlerinde kendini koruyabilsin.

Artı evde daha fazla vakit geçirdiğimiz şu korona günleri bizi daha çok mutfağa ve dolayısıyla yemeğe itiyor.hele ki hafta sonları

biz şu vakitler akıntıya kürek çeken yarışmacılarız, kendinizi ve yaptığınız dieti küçümsemeyin hanımlar. Aslında şöyle bir durup düşünürsek tüm bu olumsuzluklara karşı gayet de güzel bir iş başarıyoruz

Geç saatte yanlış ve yasaklı beslenip vücuduna zarar verdiği için ve + kiloya zemin hazırladığı gerekçesiyle kadınlar klübü ceza kanununun 153. Maddesi gereğince tez başı vurula.

ooo skandal

gündüz yiyeydin eyiydi löpcük löpcük yağ oldu şimdi
Hakettim ben başıma gelecekleri, bugün de sufle yaptım yedim
Sabah artı çıkacağım şimdiden belli.
Kuzumm şöyle bir durum da olabilir gördüğüm kadarıyla sen düzenli spor yapıyorsun. Kaslaeın gelişiyorsa eğer, kas kütlen artıyor ve totalde tartıda kilo vermiyormuş gibi görünmene neden oluyor olabilr. Kıyafetlerinde, vücut ölçülerinde bir farklılık gözlemliyor musun?

Kahvaltı
Omlet
1 dilim tb ekmek
Peynir
Zeytin

öğle
3 hindi füme
Peynir
Domates biber

akşam
Tavuk sote
Az pilav
Şalgam suyu

ara
Çikolatalı sufle

ara2 sütlü neskafe

su:1.5lt
Spor: 30dk cardiyo, 20 dk bölgesel ( 120+40=160)

bileğim düzelmiyor hala, sporda olumsuz etkiliyor beni bu durum. Programıma devam edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…