Allah kabul etsin inşallahZehra_mda
Bende salı günü 36 saatlik diye niyetlendim, daha uzun tuttum, iftarda yedim. Bugün yine açlık yapıyorum, yarın normal oruca niyetlenip yine iftarda yemeyi düşünüyorum
Valla ben haftasonu da okadar cozutacak bisey yemedim ama 2 haftadir kilo veremiyorum. Artik ideal kiloma yaklastim oyüzden zor gidiyor galiba yada duraksamaya mi girdi anlamadım.Hanımlar nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Hafta sonuna lütfen dikkat edin.egerki hafta sonu tabiri caizse tozutursak cumaya eksi çıkmak güç. Perşembeleri aç kalmak belki günü kurtarsa bile kalıcı ve verimli kilo vermeye engel bence.
Amin canım sağolAllah kabul etsin inşallah
Gruptaki durumunu etkilemez canım, kaptanımız seni muaf yazarHayırlı akşamlar ben birşey danisacaktim bir dönem spora ara vermek zorunda kalacağım bu durum benim gruptaki durumuma sıkıntı olurmu puan falan mevzusu varya
Zehracım uzun süre diyet yapan herkesin başına gelebilir bu. Bünye bazan kilosunu korur. Çünki vucudumuz kilo vermeye değil almaya programlanmış. Bazan gardını alır.Valla ben haftasonu da okadar cozutacak bisey yemedim ama 2 haftadir kilo veremiyorum. Artik ideal kiloma yaklastim oyüzden zor gidiyor galiba yada duraksamaya mi girdi anlamadım.
a-ha işte bu benimHanımlar nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Hafta sonuna lütfen dikkat edin.egerki hafta sonu tabiri caizse tozutursak cumaya eksi çıkmak güç. Perşembeleri aç kalmak belki günü kurtarsa bile kalıcı ve verimli kilo vermeye engel bence.
kız sen de karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyorsun. Yeter artık gel daaSelam kızlar nasılsıniz?Ben regliyim bitsin geliciiiiimmmmm
hadi inşallah aybenimHerkese hayırlı geceler. Yarına bol eksikler diliyorum
İlk haftam oldugundan güzel bir eksiye gelecegim inşallah yarın.
hele ki şu vakitler vücut yağ depolamaya çalışıyor ki soğuk kış günlerinde kendini koruyabilsin.Zehracım uzun süre diyet yapan herkesin başına gelebilir bu. Bünye bazan kilosunu korur. Çünki vucudumuz kilo vermeye değil almaya programlanmış. Bazan gardını alır.
Tam menülerinize ve yeme şeklini bilmiyorum ama hafta sonu çok düşük gl endeksli yiyeceklerle miktarı artırarak yemeni tavsiye edebilirim.
Oo zaman napııyoruzzzz önümüzdeki 3 günü salmıyoruzzzza-ha işte bu benim
hafta sonu yediklerimi hafta içi ancak eritiyorum .cuma günü yine sil baştan yapıyorum. Bir kısır döngü içinde debelenip duruyorum/ duruyoruz
hele ki şu vakitler vücut yağ depolamaya çalışıyor ki soğuk kış günlerinde kendini koruyabilsin.
Artı evde daha fazla vakit geçirdiğimiz şu korona günleri bizi daha çok mutfağa ve dolayısıyla yemeğe itiyor.hele ki hafta sonları
biz şu vakitler akıntıya kürek çeken yarışmacılarız, kendinizi ve yaptığınız dieti küçümsemeyin hanımlar. Aslında şöyle bir durup düşünürsek tüm bu olumsuzluklara karşı gayet de güzel bir iş başarıyoruz
Geç saatte yanlış ve yasaklı beslenip vücuduna zarar verdiği için ve + kiloya zemin hazırladığı gerekçesiyle kadınlar klübü ceza kanununun 153. Maddesi gereğince tez başı vurula.
Hakettim ben başıma gelecekleri, bugün de sufle yaptım yedimooo skandal
gündüz yiyeydin eyiydilöpcük löpcük yağ oldu şimdi
Kuzumm şöyle bir durum da olabilir gördüğüm kadarıyla sen düzenli spor yapıyorsun. Kaslaeın gelişiyorsa eğer, kas kütlen artıyor ve totalde tartıda kilo vermiyormuş gibi görünmene neden oluyor olabilr. Kıyafetlerinde, vücut ölçülerinde bir farklılık gözlemliyor musun?Valla ben haftasonu da okadar cozutacak bisey yemedim ama 2 haftadir kilo veremiyorum. Artik ideal kiloma yaklastim oyüzden zor gidiyor galiba yada duraksamaya mi girdi anlamadım.
Teşekkür ederim canimGruptaki durumunu etkilemez canım, kaptanımız seni muaf yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?