Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

insülin direnci olmayan yok, şunun arkasına sığınmayın döverimbende ki insülin direnci miktarı sizde olsa demek yerde top gibi yuvarlanacaksınız
bol hareket, bol su, 0 karbonhidrat, 0 şeker başka yolu yok bu illetten kurtulmanın

Kilo bildirimini yapayım hemen.Hiçbirşey yemedim de daha.Ama Yine geç kaldım
Kaptanım kusura bakma lütfen,su böreğini tesilim ettim,2. tepsi de beni bekliyor.İnan ki yetişemiyorum,böyle olmaz dersen istediğin zaman takımdan çıkarabilirsin
moni

Eklentiler

• DSC_4162.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 47
Aslında sabah tartıda 70.3gördüm 3.kez tartılınca 70.7 gördüm .dünkü baklagilin şişkinliği belkide bendeki . Hernekadar tatlı yesemde az yemeye calıstım .kendımı bi düzene sokup tekrar gelecegim takıma bu süre zarfında dıkkat edecegim elbette

Eklentiler

• E1CB200E-7D6D-4EED-85AB-8A819439D42C.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 50
Tamam kaptanım insüline siginmiyorum ama yeterince Spor yaptım ama haftada4 yada 5 gün muhakkak spor yapıyorum rengliden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum haftaya eksi olacak inşaallah

Inşallah kavusursun hayaline benimde 60 in altını görmek hayalim. Ozaman bekarlık kiloma ulaşmış olucam. Bu benim kalıcı değil ama açlık yaptığım için öyle çıktı 2 hafta daha aynı boyle carsamba akşam baslayip cuma akşam bitirecek şekilde devam edicem açlığa. Bakalim sonuc ne olacak tabi yapabilirsem. Dun bisey hissetmedim ama bugun sabah baya zorlandım midemden sarı su bile geldi

Sabah aklıma geldi Aylin nerdediye...
Aylinim bu beden bu cana emanet!,

sabah ki artıyı temizliyip sabit gelmişsin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…