Geçen hafta perşembede baklava yemiştimkız perşembe günü onlar yenir mi
insülin direnci olmayan yok, şunun arkasına sığınmayın döverimMerhaba kızlar
Maalesef rengl oldum kiloma artı olarak yansıdı
Dikkat etmiştim aslında yediklerime sporumu yaptım ama insülin direnci var bende pestilden dolayı da olmuş olabilir diye düşünüyorum
Cezama razıyım
+300grmoni Eki Görüntüle 2729043
kuzum tartı fotğrafında kullanıcı adın ve günün tarihi yazılı olan bir not da olması gerekiyor.Herkese hayırlı cumalar
Geçen hafta 103.5
Bu hafta 101
Fark -2 kilo
% 2.07 diye hesapladım ama doğru mu bilmiyorummoni Eki Görüntüle 2729061 Eki Görüntüle 2729061 Eki Görüntüle 2729061
ben hatırlatırım sana günleriGeçen hafta perşembede baklava yemiştim
Valla kaptanım bilerek yapmadım günleri takip etmekte noksanım sadece
Hem ben bugünde yarında reg olcam artı bekliyordum eksi çıkınca şok oldum
Natsume tartılarımızda aynı
Hayalim
Tamam kaptanım insüline siginmiyorum ama yeterince Spor yaptım ama haftada4 yada 5 gün muhakkak spor yapıyorum rengliden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum haftaya eksi olacak inşaallahinsülin direnci olmayan yok, şunun arkasına sığınmayın döverimbende ki insülin direnci miktarı sizde olsa demek yerde top gibi yuvarlanacaksınız
bol hareket, bol su, 0 karbonhidrat, 0 şeker başka yolu yok bu illetten kurtulmanın
Inşallah kavusursun hayalineHayalim
Sabah aklıma geldi Aylin nerdediye...Kilo bildirimini yapayım hemen.Hiçbirşey yemedim de daha.Ama Yine geç kaldım
Kaptanım kusura bakma lütfen,su böreğini tesilim ettim,2. tepsi de beni bekliyor.İnan ki yetişemiyorum,böyle olmaz dersen istediğin zaman takımdan çıkarabilirsin
moni
hayırr hiçbir yere yollamıyorum
sabah ki artıyı temizliyip sabit gelmişsin tebriklerAslında sabah tartıda 70.3gördüm 3.kez tartılınca 70.7 gördüm .dünkü baklagilin şişkinliği belkide bendeki . Hernekadar tatlı yesemde az yemeye calıstım.kendımı bi düzene sokup tekrar gelecegim takıma bu süre zarfında dıkkat edecegim elbette
Birdahaki sefere yazsam olur mu yoksa sabah tekrar atayimcanım kullanıcı adını da yazman gerekiyor
birazdan halledicem abenim biraz işlerim var onları toparlayıp gelicemListe ne durumda monicim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?