Dukan diyeti yapan ben 3 ayda 12 kg verdim ama 2 ayda nerdeyse 2 katini almıştım verdiğim kglarindukan diyeti yap diyorum kendime tekrardan gözüm kesmiyor karabuğday yap diyorum sabah başlayıp akşama bırakıyorum kabak desen öyle arkadaşıma tavziye etttim kadın 2 kilo verdi ben yerim de saydım yok bana bir hırs lazım eskiden hamile kalaym diye fırk etmiştim olmuyor dye ne yapsam 2.ci mi düşünsem acaba
üşenmemiş bakmış bir de aşkiletamGeçen hafta 85,400 müş
Hiç bir gr bile almadım üstüne hemen hamile kaldım 4 ay gibi zaman da 15 kilo verdimDukan diyeti yapan ben 3 ayda 12 kg verdim ama 2 ayda nerdeyse 2 katini almıştım verdiğim kglarin
spor yapıyormusun diyecektim ki yapmıyormuşsundukan diyeti yap diyorum kendime tekrardan gözüm kesmiyor karabuğday yap diyorum sabah başlayıp akşama bırakıyorum kabak desen öyle arkadaşıma tavziye etttim kadın 2 kilo verdi ben yerim de saydım yok bana bir hırs lazım eskiden hamile kalaym diye fırk etmiştim olmuyor dye ne yapsam 2.ci mi düşünsem acaba
Ahh kuzum iki diyetisyen listesi var spor işte biri iki yürüyüş arada evde mekik falan yapıyorum ama her zaman yapmam lazım evde koşu bandım bile var gerisini sen düşün birde ben şunu daha iyi anladım ben diyet listeleri ile yapamıyorum ilk Dukan diyetinr başlamadan önce diyetisyene gittim bir kilo bile veremedim bana kaçamak yapıyorsun dedi gün gün yazdırdı kontrole gittim e bunlarla vermen lazım dedi şeker hastasıyım şak diye veremem verilmiyor neyse dukana başladım vermeye de başladım ama diyetisyene sırf tartışmak için gidiyordum ve hep yağdan veriyordum benim kafam da bitirmem lazım yoksa boşa hepspor yapıyormusun diyecektim ki yapmıyormuşsunspor yapmadan istediğin diyeti yap sabit kalırsın. Muhakkak spor yap. Hiçbir şey yapamıyorsan evde leslie yap
istersen benim diet listelerimden birini sana atarım. Hepsini diyetisyenler hazırladı
Canım motive olmak için birkaç gün dukan yapabilirsin. Ben öyle adapte oldumkara kara düşünüyorum ne yesem diye bende bir gariplik var ama hayırlısı
başı gelmeden bitiyor işte devamlı göğüs eti haşlama gözüm de çok büyüyorCanım motive olmak için birkaç gün dukan yapabilirsin. Ben öyle adapte oldum
Yumurta ,peynir,yoğurt ye.Sadece göğüs haşlama zorunluluğu yok kibaşı gelmeden bitiyor işte devamlı göğüs eti haşlama gözüm de çok büyüyor
hadi sabah yumurta peynir öğlen akşam birde yulaf kepeği de yaptın mıYumurta ,peynir,yoğurt ye.Sadece göğüs haşlama zorunluluğu yok ki
Şuan bende ne yesem diye düşünüyorum henüz kahvaltı yapmadim ve şimdi yiyecegim yemekle yarın sabaha kadar duracağımkara kara düşünüyorum ne yesem diye bende bir gariplik var ama hayırlısı
Yok artık ne yiyeceksin ki yarın sabaha kadar yemiyorsun ilk defa bu saatte öğlen yemeği yedim 12 deŞuan bende ne yesem diye düşünüyorum henüz kahvaltı yapmadim ve şimdi yiyecegim yemekle yarın sabaha kadar duracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?