Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dukan diyeti yapan ben 3 ayda 12 kg verdim ama 2 ayda nerdeyse 2 katini almıştım verdiğim kglarin

spor yapıyormusun diyecektim ki yapmıyormuşsun spor yapmadan istediğin diyeti yap sabit kalırsın. Muhakkak spor yap. Hiçbir şey yapamıyorsan evde leslie yap

istersen benim diet listelerimden birini sana atarım. Hepsini diyetisyenler hazırladı

Ahh kuzum iki diyetisyen listesi var spor işte biri iki yürüyüş arada evde mekik falan yapıyorum ama her zaman yapmam lazım evde koşu bandım bile var gerisini sen düşün birde ben şunu daha iyi anladım ben diyet listeleri ile yapamıyorum ilk Dukan diyetinr başlamadan önce diyetisyene gittim bir kilo bile veremedim bana kaçamak yapıyorsun dedi gün gün yazdırdı kontrole gittim e bunlarla vermen lazım dedi şeker hastasıyım şak diye veremem verilmiyor neyse dukana başladım vermeye de başladım ama diyetisyene sırf tartışmak için gidiyordum ve hep yağdan veriyordum benim kafam da bitirmem lazım yoksa boşa hep

Paylasmasam daha iyiydi
Afedersiniz .bugun son kez daha kudurayım sonra bismillah deyip baslayacagım insallah. Cuma 70.3
+400

Eklentiler

• 358CE77B-6A51-445B-BCE3-2506613CFC13.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 41
kara kara düşünüyorum ne yesem diye bende bir gariplik var ama hayırlısı
Şuan bende ne yesem diye düşünüyorum henüz kahvaltı yapmadim ve şimdi yiyecegim yemekle yarın sabaha kadar duracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…