Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok artık ne yiyeceksin ki yarın sabaha kadar yemiyorsun ilk defa bu saatte öğlen yemeği yedim 12 de
If yapmaya çalışıyorum şimdi yersem birde saat 4 gibi bir meyve bana sabaha kadar yeter ama şimdi tok tutacak birşey gerek

başı gelmeden bitiyor işte devamlı göğüs eti haşlama gözüm de çok büyüyor
kendini yormayacak yemeden keyif alacağın şeyler ile diyet yap. mesela ben salata yapmayı da yemeği de sevmem. listelerde de aksine hep bolll salata olur. bu diyetimde yok ve çok mutluyum:) gerçi yemek de yok pek listelerimde
dediğim gibi diyete uyarla ve sevdiğin şeyleri yap, tekrar adapte olman daha kolaylaşacak

Şuan bende ne yesem diye düşünüyorum henüz kahvaltı yapmadim ve şimdi yiyecegim yemekle yarın sabaha kadar duracağım
tok tutan acıktırmayan şeyler yersen zorluk çekmezsin. mesela ekmek, pilav, makarna gibi acıktıran şeyler yeme. haşlanmış yumurta, beyaz peynir bol yeşillik salatalık domates ya da öğlen yemeği ise, sebze çorbası, sebze yemeği salata yoğurt ya da yine çorba, et,balık,tavuk yanına salata yiyebilirsin. ama ekmek kesinlikle yeme acıktırır.

If yapmaya çalışıyorum şimdi yersem birde saat 4 gibi bir meyve bana sabaha kadar yeter ama şimdi tok tutacak birşey gerek
meyvenin yanında da mutlaka 2 kaşık yoğurt ya da 1 ç b ayran ya da 1 ç.b süt içmelisin şekeri dengeleyip acıktırmayı önler.

kızçelerim,
listelerinizde görüyorum ki bugün tartı günü olmasına rağmen yenmemesi gereken şeyler yenmiş
her zaman dikkat etmeliyiz ki kilo verebilelim ve bir an önce sağlıklı bedenlerimize kavuşalım.
özellikle haftasonları lütfen kaçamak yapmayın yoksa tüm hafta strese girip aldıklarımızı vermekle uğraşıyoruz ve bu bizi hem ruhen hem bedenen çok yoruyor tartı da mutsuz oluyoruz
çok istediğiniz bir şeyi cuma günleri kahvaltı da ya da öğle yemeğinde tüketebilirsiniz, akşam dengelemek şartıyla.
kaçamak lar gün olarak değil sadece 1 öğün olarak olmalı.
Sizi seven bir moni

önemli bir konu da su ve yeşil çay tüketimi. menülerde suyun az içildiğini görüyorum, yeterli su içmezsek kilo veremeyiz.
yeşil çayı ise menülerde göremiyorum, içiyorsanız lütfen menülerinize ekleyin. günde 2 bardak yeşil çay içmek hem çok faydalı hem de ödem atar. önemli lütfen su ve yeşil çayı ihmal etmeyin.

ay inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…