- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
If yapmaya çalışıyorum şimdi yersem birde saat 4 gibi bir meyve bana sabaha kadar yeter ama şimdi tok tutacak birşey gerekYok artık ne yiyeceksin ki yarın sabaha kadar yemiyorsun ilk defa bu saatte öğlen yemeği yedim 12 de
Hmmm tamam anladımIf yapmaya çalışıyorum şimdi yersem birde saat 4 gibi bir meyve bana sabaha kadar yeter ama şimdi tok tutacak birşey gerek
kız perşembe günü onlar yenir miIyi aksamlar kizlar
08.30 kahvaltı 1.5 haşlanmış yumurta
13.00 1 kase çorba
Ara bir kase sütlaç
19.00 akşam 2 kepçe mercimek yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
1 parca turşu
Simdi de çiğ badem yiyorum azcik
Su 2 litre
Spor yok
canım kullanıcı adını da yazman gerekiyor
Ooo beybi yıkıyorsun ortalığı
Ödemdir, bende yaşıyorum aynı şeyleriNe oldu bana bilmiyorum ama acayip moralim bozuk ilk hafta 900 ge verdim sonra nasıl becerdim 98 olmayı anlamadım 96 kilodan
Uyku kaçıncaüşenmemiş bakmış bir de aşkiletam
kendini yormayacak yemeden keyif alacağın şeyler ile diyet yap. mesela ben salata yapmayı da yemeği de sevmem. listelerde de aksine hep bolll salata olur. bu diyetimde yok ve çok mutluyum:) gerçi yemek de yok pek listelerimdebaşı gelmeden bitiyor işte devamlı göğüs eti haşlama gözüm de çok büyüyor
inşallahÖdemdir, bende yaşıyorum aynı şeyleri
tok tutan acıktırmayan şeyler yersen zorluk çekmezsin. mesela ekmek, pilav, makarna gibi acıktıran şeyler yeme. haşlanmış yumurta, beyaz peynir bol yeşillik salatalık domates ya da öğlen yemeği ise, sebze çorbası, sebze yemeği salata yoğurt ya da yine çorba, et,balık,tavuk yanına salata yiyebilirsin. ama ekmek kesinlikle yeme acıktırır.Şuan bende ne yesem diye düşünüyorum henüz kahvaltı yapmadim ve şimdi yiyecegim yemekle yarın sabaha kadar duracağım
meyvenin yanında da mutlaka 2 kaşık yoğurt ya da 1 ç b ayran ya da 1 ç.b süt içmelisin şekeri dengeleyip acıktırmayı önler.If yapmaya çalışıyorum şimdi yersem birde saat 4 gibi bir meyve bana sabaha kadar yeter ama şimdi tok tutacak birşey gerek
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | +50 | +50 | +50 | +50 |
| +50 | - | + | - | +240 | +140 | +160 |
| +135 | +40 | +100 | +175 | +170 | +195 | +165 |
| + | + | + | + | + | + | + |
@Baby Cat | + | + | +275 | - | - | + | - |
| +5 | +10 | + | + | + | +100 | + |
| - | + | - | +190 | +70 | +120 | +120 |
E
EDMLM
| + | + | + | + | + | +180 | + |
G
Gazetekolik
| m | +280 | +280 | - | +265 | +85 | +300 |
| m | m | m 180 | + | +100 | +60 | + |
| + | +180 | - | - | - | - | - |
| - | - | - | - | +40 | + | - |
S
Star4734
| - | - | - | - | - | - | - |
F
Fatimatuz_Zehra
| +240 | +120 | +150 | +90 | + | +120 | +90 |
| - | - | +240 | - | - | - | - |
| m | m | m | m | +120 | +70 | +90 |
ay inşallah yakendini yormayacak yemeden keyif alacağın şeyler ile diyet yap. mesela ben salata yapmayı da yemeği de sevmem. listelerde de aksine hep bolll salata olur. bu diyetimde yok ve çok mutluyum:) gerçi yemek de yok pek listelerimde
dediğim gibi diyete uyarla ve sevdiğin şeyleri yap, tekrar adapte olman daha kolaylaşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?