Senin diyetisyeninin amacı ne ben hiç anlamadım hiç bir diyetisyen üst üste detoks vermezkızlar, diyetisyenim bu hafta yine detoks verdi ama ben yine kendime uyarlıcam. yani evde pişirdiğim yemeklerden yicem. örnek kahvaltıyı ve akşamı uygularım ama öğlen kendim belirlerim gibi. inş bi aksilik çıkmaz da bu hafta da kilo verebilirim.
yarın spor yapayım diyorum. kafamı boşaltmam lazım. ağlamak geliyor içimden ☹Nar suyu iç biraz söksün.
Nefes egzersizleri yap fulyacım rahatlamak için. Güzel düşün güzel olsun
hızlı kilo verdirtmeye çalışıyor aklınca. bilinçli değil.Senin diyetisyeninin amacı ne ben hiç anlamadım hiç bir diyetisyen üst üste detoks vermez
Detokslar en fazla üç gün uygulanmalı derdi benim diyetisyenim ki oda her zaman değil ayda bir yada kilo verme durduğunda vücudu şaşırtmak için seninki üç haftadır üst üste detoks veriyor hadi geçen hafta kilo vermediğin için verdi bu hafta çok güzel kilo verdin şimdi niye verdi detoksla giden kilo kalıcı olmaz ki
Aglamak iyidir fulyam beni hep rahatlatır.yarın spor yapayım diyorum. kafamı boşaltmam lazım. ağlamak geliyor içimden ☹
Coronavirus stresi hepimizi mahvetti Fulyacım senin sıkıntın birazda bu yüzden sanki bol bol inşirah suresini oku ferahlatır seni Allahım içine ferahlık versinyarın spor yapayım diyorum. kafamı boşaltmam lazım. ağlamak geliyor içimden ☹
Aynen canımhızlı kilo verdirtmeye çalışıyor aklınca. bilinçli değil.
tarzları öyle bunların, her hafta başarı hikayesi istiyorlar storylerine
moralini bozmak gibi olmasın ama senin bu diyetisyende sorun var. konuşmadın mı? neden bu kadar ısrar detoks konusunda. normal değil bu.
fulyacım stresden de gecikir rahat bırak kendinikendimi iyi hissetmiyorum aebenim. reglin gelmemesinin etkisi var. çok gerginim, yorgunum, mutsuzum.... gelemedim....
dur daha..tavuk muyum benObezzto yatma saatin gelmedimi
hadi bakalım monicim.. Listen için bişey diyemiyorum artık zaten kızlar yorum yapmışlar.ben de onlarla aynı fikirdeyim. Bu kadar detoks olmazkızlar, diyetisyenim bu hafta yine detoks verdi ama ben yine kendime uyarlıcam. yani evde pişirdiğim yemeklerden yicem. örnek kahvaltıyı ve akşamı uygularım ama öğlen kendim belirlerim gibi. inş bi aksilik çıkmaz da bu hafta da kilo verebilirim.
hmm 2 haftada 4 kilo ..entresanYok kız daha 2 hafta önce 62, 400 düm,
4 kilo fazlam var
işte detoks da demiyor ama listeye bakıyorum detoks, aman sadece hesap vereceğim biri olsun diye devam ediyorum. kendime uyarlıyorum artık listeleri bu hafta o şekilde iyi geçtiSenin diyetisyeninin amacı ne ben hiç anlamadım hiç bir diyetisyen üst üste detoks vermez
Detokslar en fazla üç gün uygulanmalı derdi benim diyetisyenim ki oda her zaman değil ayda bir yada kilo verme durduğunda vücudu şaşırtmak için seninki üç haftadır üst üste detoks veriyor hadi geçen hafta kilo vermediğin için verdi bu hafta çok güzel kilo verdin şimdi niye verdi detoksla giden kilo kalıcı olmaz ki
İyi yapıyorsun canım aslına bakarsan yıllardır diyet yapa yapa neyi nasıl yapmamız gerektiğini biliyoruz da bize lazım olan irade ve sabırişte detoks da demiyor ama listeye bakıyorum detoks, aman sadece hesap vereceğim biri olsun diye devam ediyorum. kendime uyarlıyorum artık listeleri bu hafta o şekilde iyi geçtisağlığımı tehlikeye atacak bir şey yapmam, ne verirse versin
aynen öyle saram, ben kilo korumayı bilmiyorum, çünkü hiç istediğim kiloya inemedim hep bir şeyler oldu yarım kaldı. korumaya geçemedim bir türlü.İyi yapıyorsun canım aslına bakarsan yıllardır diyet yapa yapa neyi nasıl yapmamız gerektiğini biliyoruz da bize lazım olan irade ve sabır
Önümüzdeki haftaya varmısınBende vaz caydı dediydim
evet iyi gelir canım. tesbih falan da çekeyim.Coronavirus stresi hepimizi mahvetti Fulyacım senin sıkıntın birazda bu yüzden sanki bol bol inşirah suresini oku ferahlatır seni Allahım içine ferahlık versin
valla herşey var canım. niyeyse acayip gerginim. aklımda başka düşünceler de var. onlar da etkilidir.fulyacım stresden de gecikir rahat bırak kendini
Kt sonrası 56,700 dümHim ben kt dan sonrasinda kalmisim
Bende bulamıyorum, oysa tokat atanı ne kadar seviyordum.Sen hep eriniyon zaten. Ay nerede dil çıkarak similey (ben simileyleri bulamadım)ne zaman gelecek memlekete?
ağlayamıyorum ama. kalıyo öyle.Aglamak iyidir fulyam beni hep rahatlatır.
Derin nefesler al burnundan diyafram. Verdiğin nefeslerlede içinde ne sıkıntın varsa at dışarı. Allahı izniyle rahatlatsın
Allah hayra çıkarsınevet iyi gelir canım. tesbih falan da çekeyim.
valla herşey var canım. niyeyse acayip gerginim. aklımda başka düşünceler de var. onlar da etkilidir.
amin canım.Allah hayra çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?