Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi akşamlar bu hafta o kadar tatlı vardı ki hepimizin menüsünde hep artiyla geliriz diye düşünürken birinci olmuşuz ayy çok mutlu oldum için kıpır kıpırdı mesajları okurken
aeben ve moni sizi özellikle tebrik ediyorum başarınızdan dolayı. Ayrıca sizin bol eksilerin katkisi cok büyük birincilikte
Maşallah diyelim hepimize

Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle aeben ve moni kaptanımı

Verirsin, ben sana inaniyorum

SPORSÜRE/ADETPUAN
NormalYürüyüşdk2 Puan
Tempolu Yürüyüşdk3 Puan
Lesliedk3 Puan
Eliptikdk4 Puan
Yüzmedk4 Puan
Jilliandk3 Puan
Cardiodk4 Puan
Zumbadk3 Puan
platesdk3 Puan
Stepdk3 Puan
pump it updk3 Puan
Squat50 adet25 Puan
Bisikletdk3 Puan
Bölgesel çalışmalardk/ 50 adet2 Puan/30 puan
İp atlama15 Adet2 Puan
adım500050 Puan
temizlik/dip bucak1 saat50 Puan

Emegi geçen geçmeyen tüm arkadaşlarımı kutlarım. Takım olmak demek eksisiyle artısıyla ipi gögüslemek demektir.
Her hafta ipi başka biri gögüsler ve takım olmanın gücü budur

Hadi hanımlar önümüzdeki haftada bu rüzgarı kaybetmeyelim.
moni canım Kaptanım seni canı gönülden kutlarım. Ben hadi yeni başladım diye derece oldu seninki halis başarımaşallah diyorum

İstersek olur hepinize güveniyorum ben. Cumanın sesi haftasonu dan gelir bunu unutmayın

Sen hep eriniyon zaten. Ay nerede dil çıkarak similey (ben simileyleri bulamadım) ne zaman gelecek memlekete?

seninde zayif olmaman icin hic bi sebep yok canim,bi silkelen ve basla artik

moralini bozmak gibi olmasın ama senin bu diyetisyende sorun var. konuşmadın mı? neden bu kadar ısrar detoks konusunda. normal değil bu.

moralini bozmak gibi olmasın ama senin bu diyetisyende sorun var. konuşmadın mı? neden bu kadar ısrar detoks konusunda. normal değil bu.
Neredesin fulyacım yoksun birkaç gündür?
Burdan uzak oldugu dönemlerde beni hiç rahat bırakmadın neredesin aeben dön dön dedin aha geldim sen yoksun

Neredesin fulyacım yoksun birkaç gündür?
Burdan uzak oldugu dönemlerde beni hiç rahat bırakmadın neredesin aeben dön dön dedin aha geldim sen yoksun
kendimi iyi hissetmiyorum aebenim. reglin gelmemesinin etkisi var. çok gerginim, yorgunum, mutsuzum.... gelemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…