Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar arkadaşlarrr
moni cim.bir sey danismak istiyorum sana
Brnim minnoş bagirsaklarim.meshur biliuorsunuzdur belki
Son zamanlarda incir ile ittire kaktira calistiriyorum
Ancak soyle bir durum var
Ben listede artiya dusmemek icin carsamba ve persembe aşırı sıkıyorum kendimi
Resmen ac bırakıyorum cunku mesela sabah ogle aksam veya da sabah aksam her neyse normal sizler gibi yesem onun vücudumu terk etmesi 3 __4gün
Annemler endiselenmeye basladi ac kaliyorum diye ,e yesem eksi gelemem
Ne yapalim benim mezuniyeti 71 e mi alsak
Ya da izin hakkim var mi ki bir ay kendime gelsem
Az önce anneannemle ogluma borek yaptım
Borek dedigim hazir yufkayi islatip az yagda kizarttim diyeyim oyle bir sey
Yedim iki uc dilim , e sık sık acikiyor insan
Ne yapsak ki acaba

Güzel düşüşe geçmişsin, izin alırsan rahata erip kilo alırsın canım, bence biraz daha dayan.
Wc sorunun için sinameki iyi gelir, dene istersen

Son düzenleme:
Natsume tartılarımızda aynı
Kilolarımızda hemen hemen aynı
Bende 66,5 çıktım
1 saat daha durup birdaha tartılacağım
Ben de öyle yapmayı düşünüyordum, tuvalete falan çıkınca düşerdi biraz daha ama okuldan telefon geldi, evden çıkacağım için yedim içtim ben de haftaya güzel bir eksi yakalamam şart artık iki haftadır yerimde sayıyorum.
Gecen hafta 62.2
Bu hafta 61.0
fark -1.2
%1.929
moni
Tebrik ederim canım

Menüm
Iftar
Toplam 3 portakaldan once sulandirilmis sonra normal meyve suyu
8 civarı
Yarim kase corba
Salata
2 ye yakın içli köfte (aslinda açlık sonrasi bunu yememem gerekiyordu ama esime soylemistim canim cekiyor alırmısın diye ama yarin için istemiştim o bugün almış yedim gitti)
6-7çatal tahinli kabak tatlısı
Çay

Su 1.5 litre civarı
Spor
6000 adım 60 puan
40 dk yürüyüş 80 puan
Toplam 140 puan

kuzucum izin ya da nezuniyet durumuna bakarım ama izne ayrılmanı hiç istemem
babycim sen her gün her öğünü kaçamakla geçiştirip son 2 gün kendini aç bırakıyorsun sanırımkilo vermek aç kalmak demek değil, aksine vaktinde sağlıklı ve gerektiği kadar yemek yemek demek.
düzgün bir sistem oturtsan hem takır takır kilo verirsin hem de hiç aç kalmazsın. senin menüleri bi düzenleyelim, her gün mutlaka menü yaz bu seni frenler bizde hatalarını eksiklerini görür sana söyleriz. suyunu mutlaka 2,5 litreye tamamla mesela, düzenli spor ve yürüyüş de bağırsakları çalıştırır. dediğim gibi her gün menü bekliyorum senden tamam mı kuzum
izne ayrılarsan verdiğin tüm kiloları geri alırsın, emeklerine yazık olur. ara verip de kilo almayan daha olmadı

aeben im haftanın birincisi olarak başarı sırrını yazman gereken topik:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…