Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ VE DİKKATE ALINIZ

Kızlar, geriye dönük cuma tartı fotolarınızı inceleyeceğim, farklı tartı kullanılmaması ve bildirimlerin hep aynı tartı ile yapılması gerekiyor.Gerekli notlarımı alacağım tartı modelleriniz ile ilgili.
Tartı değişiminin ne kadar önemli olduğunu ve yeni tartı ile eski tartı arasında ki + - tartma durumlarında bu durumun mutlaka belirtilip listeye yansıtıldığını hepimiz biliyoruz. Ben de açıkcası hepinizin aynı tartı ile tartıldığınızı düşünerek tartılarınızı hiç kontrol etmedim, etmek te aklıma gelmedi..
Gerekli hassasiyeti göstereceğinizi düşünüyorum.

Kaptanım ben tatile giderken kendi tartımı götürmüştüm. Diğer gruptakiler başka tartıyı kabul etmemişlerdi. Kardeşimin tartısıyla benim tartım gramına kadar aynı olunca onunla tartılmaya devam ettim. Çünkü yağ kas ölçümü de yapıyordu. Bu sorun olur mu?

Bende 2tartı vardı biri tutarsızlık yapınca yeni almıstım hatırlarsan.ben iki farklı yerlerde oldugu için hangisi denk gelirse ondan tartılıyordum .sabit olarak hangisini kabul edersen ondan devam edeyim

Kızlar ben kaç gündür turşu yiyorum ya acaba ondan mı artı gördüm. Çünkü geceleri midemin gurultusundan uyuyamıyorum
Eskiden Akşam böyle durumlarda bir parça peynir atardım ağzıma. Mide ezginliğini ve açlığımı alırdı. Kiloma da hiç ters etki yapmazdı.
Turşu ödem tutturmuş olabilir prenses

benim eski tartı halen duruyor, atmaya kıyamıyorum

Onunla tartılsam çoktaan yılbaşı hedefimi görmüş olurdum

moni

Aylin42Konya

sara_28

Natsume

Zehra_mda

88prenses22

Lonely single girl

Ozgurkus

obezzto

E EDMLM

G Gazetekolik

aeben

60kiloyum
tartı fotolu bildirim hiç yapmamışsın, bu cuma tartılı bildirim istiyorum fulyam.
Colorayzn

Mydestinyy

B bilinmeyenkullanici
tartı fotolu bildirim yapmamışsın, döndüğünde foto istiyorum canım.
3oglanannesi

GIDI

Nergis 35

canım senin de hiç tartılı bildirim yok, yeni kural gereği bildirimler tartı fotolu oluyor. tartınla foto çekip kullanıcı adını ve günün tarihi yazılı olan bir kağıtla bildirimini bekliyorum. örnekler yukarıda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…