Aksama pide yiyecegimi sabahtan bilsem az yerdimde.Özgür Kuşum sabahda geçiştirme değilmiş yahu
Yarın yeni bir gün inşallah toparlayacagız
Kaptanım ben tatile giderken kendi tartımı götürmüştüm. Diğer gruptakiler başka tartıyı kabul etmemişlerdi. Kardeşimin tartısıyla benim tartım gramına kadar aynı olunca onunla tartılmaya devam ettim. Çünkü yağ kas ölçümü de yapıyordu. Bu sorun olur mu?ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ VE DİKKATE ALINIZ
Kızlar, geriye dönük cuma tartı fotolarınızı inceleyeceğim, farklı tartı kullanılmaması ve bildirimlerin hep aynı tartı ile yapılması gerekiyor.Gerekli notlarımı alacağım tartı modelleriniz ile ilgili.
Tartı değişiminin ne kadar önemli olduğunu ve yeni tartı ile eski tartı arasında ki + - tartma durumlarında bu durumun mutlaka belirtilip listeye yansıtıldığını hepimiz biliyoruz. Ben de açıkcası hepinizin aynı tartı ile tartıldığınızı düşünerek tartılarınızı hiç kontrol etmedim, etmek te aklıma gelmedi..
Gerekli hassasiyeti göstereceğinizi düşünüyorum.
Bende 2tartı vardı biri tutarsızlık yapınca yeni almıstım hatırlarsan.ben iki farklı yerlerde oldugu için hangisi denk gelirse ondan tartılıyordum .sabit olarak hangisini kabul edersen ondan devam edeyimÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ VE DİKKATE ALINIZ
Kızlar, geriye dönük cuma tartı fotolarınızı inceleyeceğim, farklı tartı kullanılmaması ve bildirimlerin hep aynı tartı ile yapılması gerekiyor.Gerekli notlarımı alacağım tartı modelleriniz ile ilgili.
Tartı değişiminin ne kadar önemli olduğunu ve yeni tartı ile eski tartı arasında ki + - tartma durumlarında bu durumun mutlaka belirtilip listeye yansıtıldığını hepimiz biliyoruz. Ben de açıkcası hepinizin aynı tartı ile tartıldığınızı düşünerek tartılarınızı hiç kontrol etmedim, etmek te aklıma gelmedi..
Eskiden Akşam böyle durumlarda bir parça peynir atardım ağzıma. Mide ezginliğini ve açlığımı alırdı. Kiloma da hiç ters etki yapmazdı.Kızlar ben kaç gündür turşu yiyorum ya acaba ondan mı artı gördüm. Çünkü geceleri midemin gurultusundan uyuyamıyorum
İnna lillah ve inna ileyhi racıun. Rabbım rahmetiyle muamele etsin inşallah...merhabalar ben bugün tartılmadım arkadaşımızın babası vefat etti dün gece sabah onun yanına gittik o yüzden tartılmayı unuttum
Basınız sagolsun Allahım günahlarını affetsinmerhabalar ben bugün tartılmadım arkadaşımızın babası vefat etti dün gece sabah onun yanına gittik o yüzden tartılmayı unuttum
benim eski tartı halen duruyor, atmaya kıyamıyorumÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ VE DİKKATE ALINIZ
aaa kız karın guruldadıkça turşu yenir miKızlar ben kaç gündür turşu yiyorum ya acaba ondan mı artı gördüm. Çünkü geceleri midemin gurultusundan uyuyamıyorum
Başınız sağ olsun canım. Rabbim rahmetiyle muamele etsinmerhabalar ben bugün tartılmadım arkadaşımızın babası vefat etti dün gece sabah onun yanına gittik o yüzden tartılmayı unuttum
Ben çok aç hissedince su içiyorum yada kahveEskiden Akşam böyle durumlarda bir parça peynir atardım ağzıma. Mide ezginliğini ve açlığımı alırdı. Kiloma da hiç ters etki yapmazdı.
Turşu ödem tutturmuş olabilir prenses
Yok canım karnım guruldayınca yemiyorum turşuyu. Akşam yemeğin yanına yiyorum. Akşamı biraz erken yiyorum . Genelde 17 de yiyorum . Geç uyuduğum için acıkıyorum.aaa kız karın guruldadıkça turşu yenir mitabii ki ödem tutmuşsun. Akşam yemeğini kaçta yiyorsun?
Başınız sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesinmerhabalar ben bugün tartılmadım arkadaşımızın babası vefat etti dün gece sabah onun yanına gittik o yüzden tartılmayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?