Gecen cuma 70.8
Fark -500
senin 2 farklı tartın var ve bu kurallara aykırı, 2 cumadır bambu tartın ile bildirim yaptığın için bambu ile devam etmelisin.Aslında sabah tartıda 70.3gördüm 3.kez tartılınca 70.7 gördüm .dünkü baklagilin şişkinliği belkide bendeki . Hernekadar tatlı yesemde az yemeye calıstım.kendımı bi düzene sokup tekrar gelecegim takıma bu süre zarfında dıkkat edecegim elbette
hangi tartı senin sabit tartın, beyaz olan mı siyah olan mı?Kaptanım ben tatile giderken kendi tartımı götürmüştüm. Diğer gruptakiler başka tartıyı kabul etmemişlerdi. Kardeşimin tartısıyla benim tartım gramına kadar aynı olunca onunla tartılmaya devam ettim. Çünkü yağ kas ölçümü de yapıyordu. Bu sorun olur mu?
tabii ki turşudan ödem tutuyorsun.Kızlar ben kaç gündür turşu yiyorum ya acaba ondan mı artı gördüm. Çünkü geceleri midemin gurultusundan uyuyamıyorum
başınız sağolsun saracım, rabbim kalanlara sabır versin. Allah rahmet eylesin.merhabalar ben bugün tartılmadım arkadaşımızın babası vefat etti dün gece sabah onun yanına gittik o yüzden tartılmayı unuttum
İnna lillah ve inna ileyhi racıun. Rabbım rahmetiyle muamele etsin inşallah...
Basınız sagolsun Allahım günahlarını affetsin
Başınız sağ olsun canım. Rabbim rahmetiyle muamele etsin
Başınız sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun saracım, rabbim kalanlara sabır versin. Allah rahmet eylesin.
Muhtemelen ödem olmuşturKızlar ben kaç gündür turşu yiyorum ya acaba ondan mı artı gördüm. Çünkü geceleri midemin gurultusundan uyuyamıyorum
Başınız sağolsun canımmerhabalar ben bugün tartılmadım arkadaşımızın babası vefat etti dün gece sabah onun yanına gittik o yüzden tartılmayı unuttum
dün bende yoktum beni bile soran olmamışBugünkü kilom 61.6
Cuma günü 61.00 di hemde 2 gunluk açlık orucu sonrası kilomdu bu.
Haftasonu da acayip derecede yedim pasta tatli ne ararsan yedim yani.
3 gündür de tek bi msj bile yazmadim kimse de sormadı valla nerelerdesin diye varlığımla yokluğum bir demek ki.
Açlık sonrası cozutmanin sonucu buBugünkü kilom 61.6
Cuma günü 61.00 di hemde 2 gunluk açlık orucu sonrası kilomdu bu.
Haftasonu da acayip derecede yedim pasta tatli ne ararsan yedim yani.
3 gündür de tek bi msj bile yazmadim kimse de sormadı valla nerelerdesin diye varlığımla yokluğum bir demek ki.
Kolay gelsin kaptanımdün bende yoktum beni bile soran olmamış
bugünse sabahtan beri takımda tartı fotolarıyla geriye dönük uğraşıyorum kim varmış kim yokmuş diye düşünecek vaktim bile olmadı.
Allah kolaylık versin canım benim ugraşıyorsun hakkını helal et bizebütün günüm pc başında geçmişe yönelik mesaj okumakla geçti, ordan şunu al burdan bunu ekle, yok o tartı şöyle yok bu tartı böyle yüzlerce sayfa mesaj okuyup karşılaştırma yaptım.. vb. şeyler yüzünden çok yoruldum ve başım çatlayacak durumda.
imdatt diye bağırmak istemiyorum direk bağırıyorum.
imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Iyi aksamlarrrr
Gunduz giremedim kusura bakmayin
Artidayim o nedenle tartilip moralimi bozmak istemedim ama cumaya eksi olacak insallah
Bu arada monim benim mezuniyeti 72 yapabilir miyiz kendimi baskida hissediyorum arti gelmemek icin
Sonrasinda yavas yavas takim icinde vermek istiyorum hızim yavasladi cunku
helal olsun ne demekAllah kolaylık versin canım benim ugraşıyorsun hakkını helal et bize
Ben uzak kalalı degişmiş cuma güne resimli ve isimli olarak atarım tartı sonucumu
SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
---|---|---|
NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
Leslie | dk | 3 Puan |
Eliptik | dk | 4 Puan |
Yüzme | dk | 4 Puan |
Jillian | dk | 3 Puan |
Cardio | dk | 4 Puan |
Zumba | dk | 3 Puan |
plates | dk | 3 Puan |
Step | dk | 3 Puan |
pump it up | dk | 3 Puan |
Squat | 50 adet | 25 Puan |
Bisiklet | dk | 3 Puan |
Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
adım | 5000 | 50 Puan |
temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?