Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla haklısın kaptanım. Hakkını helal et

64 yapalım benim hedefimi kaptanım

25puan

Menüm
Sabah
1 mandalina
1 dlm peynir

Ara
Kahve yanına 1 kare çikolata

Akşam
El büyüklüğünde ızgara göğüs
Minicik bir dilim patates kızartması
2 yemek kaşığı kadar yağsız sebze sote
Büyük kase salata

su:2 lt
Spor:Leslie 1 mil=45 puan
1 saat temizlik=50 puan
Toplam=95 puan moni

Şimdi de yeşilçay yapıp içeceğim

200 puan yürüyüş

Tabiki soz veririm ama haftada 1 kg degil de 300 400 gr veririm belki cunku ac kalmak insani psikolojik olarak etkiliyor
Hani iştahim olmayinca isteyerek ac kalsam sikinti yok da diger turlu zor
Hem kendime aşırı bir cekiduzen verecegim insallah

Insallah 63

Bugünün menüsü
Sabah kahvaltı yapamadım 11 gibi bir portakal bir elma
Öğlen bir tabak güveç
15.30 cekme helva
Bir mandalina
2 litre su
Kaptanım spor yapamiyorum bebek istiyorum ve tedavi görüyorum bu sebeble ağır hareketlerden kaçınıyorum

Hakkın ödenmez canım hakkını helal et

Hedef 72 olsun
Canım hakkını helal et çok yoruluyorsun Bizim için

Yok canım karnım guruldayınca yemiyorum turşuyu. Akşam yemeğin yanına yiyorum. Akşamı biraz erken yiyorum . Genelde 17 de yiyorum . Geç uyuduğum için acıkıyorum.
tamam canım ben olayı tamamen yanlış anlamışım diğer konuya gelirsek 17 erken bir saat .bu durumda acıkman normal.ya akşamı biraz daha geç bir vakte çekmen gerek ya da bir ufak ara öğün yapman..ara öğün yapmaktansa akşamı geç bir vakte çekmek daha mantıklı gibi
inşallah kötü bir durum yoktur??ben bütün gün şurada çan çan çene yaptığım halde üç gün olmasam beni de kimse aramıyo merak etme
dün bende yoktum beni bile soran olmamış
bugünse sabahtan beri takımda tartı fotolarıyla geriye dönük uğraşıyorum kim varmış kim yokmuş diye düşünecek vaktim bile olmadı.
monişim sen genel olarak yoğun olduğun için yokluğuna alışığız bir de zaten elinden geleni yapıyorsun bir tatil gününde de moni moni bağırak mı yani
canımsın..
yaa ben öyle böyle 80 altına inecem yılbaşınahadi inşallah bakalım

bugünü de böyle kapattık şükür
inşallah Natsume gibi sonradan bir şey ilave etmek zorunda kalmam

veee bugün cuma kilomdan -1 kilo aşağıdayım

regl olmak ve hafta sonu cozutmamak bana bir kilo olarak döndü
Tebrikleeeer
Ben de yokum yoksa farkederdümm yokluğunu. Yatmadan önce şöyle bi menü zor yazıyorum ya da onu da yapmıyorum bu aralar.
haftasınu içinden geldiği gibi geçiridysen bugünden itibaren tekrar diyet

Bugüne gelecek olursak

Sabah
2 yk yulaf ezmesi, 1çb süt, 1tk çiya tohumu, 1muz (bunu hazırladım ama birkaç tatlı kaşığı ya yedim ya yemedim. Zamanım kalmadı ben de aç gittim okula)

Okulda yeme içme olayı olmadığı için akşama kadar 2 kupa kahve ile idare etmek durumunda kaldım.

Akşam
Hamsi tava
Salata
Şalgam suyu

Şimdilik tertemiz bir gün beslenme açısından
Ara öğün olarak cennet hurması yiyeceğim 1 tane.

su: 1 lt bile olmadı, uyumadan biraz daha içeceğim.
Spor: 5000adım (50puancık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…