Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

30 kasım menüm

sabah: peynir,zeytin, domates, yeşil biber, bir elma

öğle: karnabahar, yoğurt

akşam: ıspanak, yoğurt

ara: bir küçük tartolet

su: 2 litre
spor: yarım saat eliptik

Obezim çok tatlısın tartolet küçük yazılınca kaloriside düşük oluyo haklısın suyuda büyük yazınca iki bardak fazla içmiş oluyorsun

Ben seni çok seviyorum ya

Haklısın canım. Bugün 18.00 de yemeye başladım. Daha iyi hissediyorum

Dün yine sufle yaptım
Akşam yemek yemedim sufle yedim onun yerine. Günün geri kalanında güzel güzel beslendim ah o sufle olmayaydu
Diyet bir bitsin ilk hedeftim sufle bayilirimmmmmm afiyet olsun kilo olmasin

İnşallah 72 olsun diyeyim

Haftada en fazla yarim kg veriyorum. çok fazla da ac kalıp daha çok vereyim yapamam emziriyorum malum 63 diyelim inşallah başarabilirim.

Obezim çok tatlısın tartolet küçük yazılınca kaloriside düşük oluyo haklısın suyuda büyük yazınca iki bardak fazla içmiş oluyorsun

Ben seni çok seviyorum ya

duygularımız karşılıklı saracım❤

yalnız şimdi bir anımı anlatmak farz oldu :) lanet virüsün hayatımıza girmediği güzel günlerde spor salonuna gitmiştim. Hoca eşliğinde spor yapıyoruz.hoca da dünya tatlısı şen şakrak bir kadın , aynı ben yanispora kendimizi nasıl konsantre ettiysek hepimiz bayağı bir ciddileşmişiz. Hoca müziği durdurdu ve dedi ki " gülmeden spor yapılmaz, asık suratla spor olmaz"..sonra açtı oradan bir halay peşine bir oryantal biz içimizdeki bütün kurtları döktük.saatimiz sona erdiğinde su gibi terlemiştik ve müthiş mutluyduk.hiç unutmam o günü..

demem o ki bazen hayatı çok ciddiye almazsak bize getirdiklerini daha güzel göğüsleyebiliyoruz.gülmek güldürmek , mutlu olmak güzel şeyler. Hele ki şu vakitlerde daha çok ihtiyacımız var.sizi birkaç dakika dahi olsa mutlu ediyorsam ne mutlu bana

Iyi akşamlar
Kendimi o kadar yorgun çaresiz bitik hissediyorum ki anlatamam. Bu halimi de bir tek yasayan bilir sanirim.
Hani kumandanın pili biter ısırır tekrar koyarlar ya biraz daha dayansın diye. Hah işte tamda şu an o vaziyetteyim. Oglumun uykusuzlugu bi yandan kizimin dersleri tablet bagimliligi bi yandan esimin canli derslerden kafasini kaldiramamasi bi yandan evin isleri bi yandan bla bla gider boyle. Kendime hiç zaman kalmıyor nerdeyse. Daha sabah yeni kitapların siparişini verdim ne ara nasıl okuyacaksam. Off kusura bakmayın içim şişti artık
Neyse konuyu soğuk bi espri ile kapatıyorum yoksa bu içimdeki şişlik ödem mi yapıyor

Kahvaltı omlet domates salatalık zeytin kuru yemiş kuru kayısı
Öğle yarim kase çorba küçük bi kase salata
Akşam zeytinyağlı barbunya 2 parca turşu 2 yaprak marul
Ara salep ıctim kalorisine bakmak sonradan aklıma geldi meğersem baya yüksek kaloriliymis bi daha bu hataya düşmem artık ne diyeyim

Çok çok haklısın canım hele bugünlerde gülmeye moral bulmaya hepimizin o kadar ihtiyacı var ki...... Çok sağol iyiki varsın arkadaşım

Böyle düşünmen çok normal edmlm.
Kadın helede anneysen birde pandemi...
Ve yalnız değilsin inan.

Bir konuda Haklısın ki kendine vakit ayırmalırsın!

Açlık sonrası cozutmanin sonucu bu
Malesef aynı durumu bende yaşıyorum

Hafta sonu herkes ailesiyle meşgul oldugu için kimse kimsenin yokluğunu farketmiyor canım, senlik bir durum yok
Herşey yolunda mı?
Sonuc benim bekledigimden iyi. 2 kiloya yakin fark bekliyordum ama az cıktı.
Bilmem yolunda mı alınganlığım üstümde buara galiba

Menü
Iftar
1 armut 2 yumurta 7 zeytin peynir kasar peyniri aci sos 2 lokma ekmek marul 5 cay kaşığı keciboynuzu özü 1 kupa yeşilçay

1 dilim elma 1 avuç findik ceviz badem 2 kaşık kaymakli ev yoğurdu

Biraz nar yarima yakın muz
1 kupa yeşilçay

1 kupa sütlü cozulebilir kahve

Su 1.5 litre civarı
Spor 6000 adım

aa iyiymiş ya.buyur öp
Çok çok haklısın canım hele bugünlerde gülmeye moral bulmaya hepimizin o kadar ihtiyacı var ki...... Çok sağol iyiki varsın arkadaşım
sen ve siz de iyi ki varsınız❤
Menüm

Sabah
1 hş yumurta. Domates. Salatalık. 7 zeytin. Tere.

Ara 2 incir. 3 ceviz

Akşam
1 tb z. pırasa
1 kase Yogurt
Karpuz şalgam.

Su 1.5
Spor yok.
karpuzu nereden buldun vicdansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…