30 kasım menüm
sabah: peynir,zeytin, domates, yeşil biber, bir elma
öğle: karnabahar, yoğurt
akşam: ıspanak, yoğurt
ara: bir küçük tartolet
su: 2 litre
spor: yarım saat eliptik
Haklısın canım. Bugün 18.00 de yemeye başladım. Daha iyi hissediyorumtamam canım ben olayı tamamen yanlış anlamışım diğer konuya gelirsek 17 erken bir saat .bu durumda acıkman normal.ya akşamı biraz daha geç bir vakte çekmen gerek ya da bir ufak ara öğün yapman..ara öğün yapmaktansa akşamı geç bir vakte çekmek daha mantıklı gibi
Diyet bir bitsin ilk hedeftim sufle bayilirimmmmmm afiyet olsun kilo olmasinDün yine sufle yaptım
Akşam yemek yemedim sufle yedim onun yerine. Günün geri kalanında güzel güzel beslendim ah o sufle olmayaydu
Küçük yazınca göremedik
İnşallah 72 olsun diyeyimKIZÇELER YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
@Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
@optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
@Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
@Natsume (68,3 >>62 )
Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni (97,0 >> 84,9)
88prenses22 (101 >>87 )
obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
@busefit (74 >>69)
@obesofobi (97,9 >>84,9)
@Ozgurkus (71,7>>68 )
@Colorayzn (98,9>>85)
@Mydestinyy (96,9>>90 )
@bilinmeyenkullanici (?>>? )
@gezegenfeza (64,6>>60 )
@60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
@nilsub ( 92 >> 85 )
E EDMLM ( 66 >> ? )
@Gazetekolik ( 75,3 >> ? )
aeben ( 75,7 >> ? )
F Fatimatuz_Zehra ( 67,8 >> ? )
@GIDI ( 101 >> ? )
@Ekrl ( 67,3 >> ? )
Haftada en fazla yarim kg veriyorum. çok fazla da ac kalıp daha çok vereyim yapamam emziriyorum malum 63 diyelim inşallah başarabilirim.KIZÇELER YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
@Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
@optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
@Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
@Natsume (68,3 >>62 )
Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni (97,0 >> 84,9)
88prenses22 (101 >>87 )
obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
@busefit (74 >>69)
@obesofobi (97,9 >>84,9)
@Ozgurkus (71,7>>68 )
@Colorayzn (98,9>>85)
@Mydestinyy (96,9>>90 )
@bilinmeyenkullanici (?>>? )
@gezegenfeza (64,6>>60 )
@60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
@nilsub ( 92 >> 85 )
E EDMLM ( 66 >> ? )
@Gazetekolik ( 75,3 >> ? )
aeben ( 75,7 >> ? )
F Fatimatuz_Zehra ( 67,8 >> ? )
@GIDI ( 101 >> ? )
@Ekrl ( 67,3 >> ? )
Obezim çok tatlısın tartolet küçük yazılınca kaloriside düşük oluyo haklısın suyuda büyük yazınca iki bardak fazla içmiş oluyorsun
Ben seni çok seviyorum ya
Menüye gelllllll diycem de astimatli gözüme bir mercek getirin30 kasım menüm
sabah: peynir,zeytin, domates, yeşil biber, bir elma
öğle: karnabahar, yoğurt
akşam: ıspanak, yoğurt
ara: bir küçük tartolet
su: 2 litre
spor: yarım saat eliptik
Kaçma öpecem
duygularımız karşılıklı saracım❤
yalnız şimdi bir anımı anlatmak farz oldu :) lanet virüsün hayatımıza girmediği güzel günlerde spor salonuna gitmiştim. Hoca eşliğinde spor yapıyoruz.hoca da dünya tatlısı şen şakrak bir kadın , aynı ben yanispora kendimizi nasıl konsantre ettiysek hepimiz bayağı bir ciddileşmişiz. Hoca müziği durdurdu ve dedi ki " gülmeden spor yapılmaz, asık suratla spor olmaz"..sonra açtı oradan bir halay peşine bir oryantal biz içimizdeki bütün kurtları döktük.saatimiz sona erdiğinde su gibi terlemiştik ve müthiş mutluyduk.hiç unutmam o günü..
demem o ki bazen hayatı çok ciddiye almazsak bize getirdiklerini daha güzel göğüsleyebiliyoruz.gülmek güldürmek , mutlu olmak güzel şeyler. Hele ki şu vakitlerde daha çok ihtiyacımız var.sizi birkaç dakika dahi olsa mutlu ediyorsam ne mutlu bana
Böyle düşünmen çok normal edmlm.Iyi akşamlar
Kendimi o kadar yorgun çaresiz bitik hissediyorum ki anlatamam. Bu halimi de bir tek yasayan bilir sanirim.
Hani kumandanın pili biter ısırır tekrar koyarlar ya biraz daha dayansın diye. Hah işte tamda şu an o vaziyetteyim. Oglumun uykusuzlugu bi yandan kizimin dersleri tablet bagimliligi bi yandan esimin canli derslerden kafasini kaldiramamasi bi yandan evin isleri bi yandan bla bla gider boyle. Kendime hiç zaman kalmıyor nerdeyse. Daha sabah yeni kitapların siparişini verdim ne ara nasıl okuyacaksam. Off kusura bakmayın içim şişti artık
Neyse konuyu soğuk bi espri ile kapatıyorum yoksa bu içimdeki şişlik ödem mi yapıyor
Süper saracımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Üç kaşık kadar fasulye turşusu kavurması
Akşam
Hamsi tava
Bol yeşil salata
Su 2 litre spor 5000 adım 15 dakika leslie
moni
Sonuc benim bekledigimden iyi. 2 kiloya yakin fark bekliyordum ama az cıktı.Açlık sonrası cozutmanin sonucu bu
Malesef aynı durumu bende yaşıyorum
Hafta sonu herkes ailesiyle meşgul oldugu için kimse kimsenin yokluğunu farketmiyor canım, senlik bir durum yok
Herşey yolunda mı?
aa iyiymiş ya.buyur öpKaçma öpecem
sen ve siz de iyi ki varsınız❤Çok çok haklısın canım hele bugünlerde gülmeye moral bulmaya hepimizin o kadar ihtiyacı var ki...... Çok sağol iyiki varsın arkadaşım
karpuzu nereden buldun vicdansızMenüm
Sabah
1 hş yumurta. Domates. Salatalık. 7 zeytin. Tere.
Ara 2 incir. 3 ceviz
Akşam
1 tb z. pırasa
1 kase Yogurt
Karpuz şalgam.
Su 1.5
Spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?