Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sanki beni anlattın hangi tarafa bölüneceğimi şaşırmış durumdayım. Aksam eve geldim cocuk en az 1 saat ağladı zaten dünden uykusuzum vs vs..

merak etme yalnız değilsin

hepimizin dertleri ve sıkıntıları dünya kadar. Zannediyormusun ki şurada gülen eğlenenlerin hiç sıkıntısı yok (başta ben) elimizden geldiğince güçlü olmaya çalışıcaz , çıkış yolları bulucaz.kapıp koyvermiycez kendimizi.gerisi takdir i ilahi

Annelik zor zanaat Allah yardımcın olsun canım büyüdülermi hepsi geçecek unutursun
Ben sinirden cok agladıgım günler olmuştu birde 16 yaşında anne oldum kendim cocuk Ken cocuk offff ne günler Di eşimde o zamanlar yardım etmez sarmış oldugum Yarım tencere sarmayı sinirim den pişirmeden çöpe dökmüş tüm
Şimdi diyorum ki öyle böyle ama yinede güzel şeylerdi
Allah yardımcın olsun sabır versin şimdi 52 yaşındayım torunum var 2 tane o günlerime gülüyorum
Sende öyle olucan takma üzülme yeterki Allah saglık versin

Çok yorucu ve üzüntülü bir gündü yarın güzel haberlere uyanalım ve hayat hepimize gülümsesin
İyi geceler
hayırdır sara?? İnşallah kötü bir durum yoktur
Sufle bir beladır
Çok pratik çok lezzetli hemencik de hazır oluyor ya elim hep gitmeye başladı yavaştan frenliyorum artık
tövbe deee çarpılırsın natsum

oo maşallah ya. Allah sağlıkla sıhhatle evlat büyütmeyi, torun büyütmeyi nasip etsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…