Sanki beni anlattın hangi tarafa bölüneceğimi şaşırmış durumdayım. Aksam eve geldim cocuk en az 1 saat ağladı zaten dünden uykusuzum vs vs..Iyi akşamlar
Kendimi o kadar yorgun çaresiz bitik hissediyorum ki anlatamam. Bu halimi de bir tek yasayan bilir sanirim.
Hani kumandanın pili biter ısırır tekrar koyarlar ya biraz daha dayansın diye. Hah işte tamda şu an o vaziyetteyim. Oglumun uykusuzlugu bi yandan kizimin dersleri tablet bagimliligi bi yandan esimin canli derslerden kafasini kaldiramamasi bi yandan evin isleri bi yandan bla bla gider boyle. Kendime hiç zaman kalmıyor nerdeyse. Daha sabah yeni kitapların siparişini verdim ne ara nasıl okuyacaksam. Off kusura bakmayın içim şişti artık
Neyse konuyu soğuk bi espri ile kapatıyorum yoksa bu içimdeki şişlik ödem mi yapıyor
merak etme yalnız değilsinIyi akşamlar
Kendimi o kadar yorgun çaresiz bitik hissediyorum ki anlatamam. Bu halimi de bir tek yasayan bilir sanirim.
Hani kumandanın pili biter ısırır tekrar koyarlar ya biraz daha dayansın diye. Hah işte tamda şu an o vaziyetteyim. Oglumun uykusuzlugu bi yandan kizimin dersleri tablet bagimliligi bi yandan esimin canli derslerden kafasini kaldiramamasi bi yandan evin isleri bi yandan bla bla gider boyle. Kendime hiç zaman kalmıyor nerdeyse. Daha sabah yeni kitapların siparişini verdim ne ara nasıl okuyacaksam. Off kusura bakmayın içim şişti artık
Neyse konuyu soğuk bi espri ile kapatıyorum yoksa bu içimdeki şişlik ödem mi yapıyor
Geldim kaçmaayy bugün de iyice güzin ablaya bağladım yahu
zaten gezgin de yok.kim bilir nerede geziyo yine.neyse gelince obez yattı dersiniz
AminÇok yorucu ve üzüntülü bir gündü yarın güzel haberlere uyanalım ve hayat hepimize gülümsesin
İyi geceler
Sufle bir beladırDiyet bir bitsin ilk hedeftim sufle bayilirimmmmmm afiyet olsun kilo olmasin
Annelik zor zanaat Allah yardımcın olsun canım büyüdülermi hepsi geçecek unutursunIyi akşamlar
hayırdır sara?? İnşallah kötü bir durum yokturÇok yorucu ve üzüntülü bir gündü yarın güzel haberlere uyanalım ve hayat hepimize gülümsesin
İyi geceler
tövbe deee çarpılırsın natsumSufle bir beladır
Çok pratik çok lezzetli hemencik de hazır oluyor ya elim hep gitmeye başladı yavaştan frenliyorum artık
oo maşallah ya. Allah sağlıkla sıhhatle evlat büyütmeyi, torun büyütmeyi nasip etsin herkeseAnnelik zor zanaat Allah yardımcın olsun canım büyüdülermi hepsi geçecek unutursun
Ben sinirden cok agladıgım günler olmuştu birde 16 yaşında anne oldum kendim cocuk Ken cocuk offff ne günler Di eşimde o zamanlar yardım etmez sarmış oldugum Yarım tencere sarmayı sinirim den pişirmeden çöpe dökmüş tüm
Şimdi diyorum ki öyle böyle ama yinede güzel şeylerdi
Allah yardımcın olsun sabır versin şimdi 52 yaşındayım torunum var 2 tane o günlerime gülüyorum
Sende öyle olucan takma üzülme yeterki Allah saglık versin
Hayırlı sabahlar kızlar
Obezto kalktığına göre ben geri yatabilirim
Amin canımoo maşallah ya. Allah sağlıkla sıhhatle evlat büyütmeyi, torun büyütmeyi nasip etsin herkese
Dün arkadaşımızın babası vefat etti demiştim ya onun adına üzgündüm onu kastetmiştimhayırdır sara?? İnşallah kötü bir durum yoktur
tövbe deee çarpılırsın natsum
Karpuz değil yahu Karpuz turp içi kırmızı olanlardanaa iyiymiş ya.buyur öp
sen ve siz de iyi ki varsınız❤
karpuzu nereden buldun vicdansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?