Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Karpuz değil yahu Karpuz turp içi kırmızı olanlardan
Bi an fulya gibi hissettim
Sahi o nerelerde? 60kiloyum

Karpuz turpu bende çok seviyorum salatalarıma ekliyorum bazende çok acıkınca dilimleyip üzerine limon sıkıp öyle yiyorum
Aminn canım Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu sara_28 Allahım sanada anne olmayı nasip etsin inşallah

Ayyy alemsiniz kızlar
Amin canım inşallah

kuzum hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz maalesef, bu günlerde geçecek inş
şu pandemi döneminde bir tek kitap okuyamadım, alıyorum başlıyorum bitmiyor. yine de onlarca kitap aldım almaya da devam ediyorum, birikti birikti okunacak inş.

Sende bendensin monişim bende kitap almayı çok severim okunacak kitaplar bendede birikti bir an önce okumaya başlamak lazım kendimi haftada bir kitabı bitirmeye konsantre etmeye çalışıyorum başlıyacam inşallah

canlarım şu dünkü imdat haykırışım anlık yorgunluk tu, sizlerle hiçbir alakası yok
hepinizi ve burayı çok seviyorum, çok ta severek yapıyorum her şeyi. bunca süre zarfında bir kişinin bile hayatına dokunabildiysem ne mutlu bana
herkes helal et diyince kendimi kötü hissettim en küçük bir hakkım olmuşsa bile helal olsun ki hep helaldir bilin. hani yeni üyelere ilk geldiklerinde kısa bir anket doldururtuyoruz ya aynı öyle düşünün, takımdan her girene en ufak bi hakkım geçerse bile baştan helaldir. ama sizlerin bende hakkı çok fazla sizler de helal edin

kocaman seviliyorsunuz

Son düzenleme:
KIZÇELER YILBAŞI HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ

Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
O optumkibbye (55,9 >>52 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
F Fitimfitsinfit (75,8 >> 70)
Natsume (68,3 >>62 )
Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni (97,0 >> 87)
88prenses22 (101 >>87 )
obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
B busefit (74 >>69)
obesofobi (97,9 >>84,9)
Ozgurkus (71,7>>68 )
Colorayzn (98,9>>85)
Mydestinyy (96,9>>90 )
B bilinmeyenkullanici (?>>? )
gezegenfeza (64,6>>60 )
60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
nilsub (
92 >> 85 )
E EDMLM ( 66 >> 63 )

G Gazetekolik ( 75,3 >> 72 )
aeben ( 75,7 >> 72 )
@ikizanasi ( 67,8 >> 63 )
GIDI ( 101 >> ? )
Nergis 35 ( 67,3 >> 64 )

Bizde seni çok seviyoruz kaptanım ne demek helal hoş olsun iyiki bu takımdayım diye cok mutluyum herkes cok iyi cok anlayışlı eee kaptan sen olunca

evet cumaya bomba gibi girelim inş, azami dikkat edilsin sular aksamasın
Inşallah ben bu haftaya oldukça umutluyum 1.5 su bitti bile yürüyüşümü yaptım saglık lı kahvaltı inşallah akşama da uygun bitiricem akşam da evde spora başlıcam program indirdim 30 günlük yılbaşı hedef tutulucak başka yolu yok

Helal olsun canım sende çok seviliyorsun

Balkondaki saksıların yerini değiştiriyordum bir saksı çok ağırmış kaldırmamla sırtıma bir ağrı attı ki çok fena bir bu eksikti bugün evdeyken dip köşe temizlik yapayım dedim olana bak
Geçmiş olsun canım ters Bi hareket mi yaptın biraz sert bir yere uzan iyi gelir inşallah

maşşallah bu ne kalabalık

da bu takımın elemanları nerede??

Sen de çok seviliyorsun kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…