Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vücut toksinleri atıyor canım korkmana gerek yok.
Bende başağrısı 1 bilemedin 2 gün olur, ilk açlıklarımda olur. sende uzun sürmüş.
Kabızlık durumu varmı? Varsa ondan olabilir

Bence acliktandiro çünkü enson öğlen 2 gibi yiyorum ertesi sabah 9 a kadar bir leblebi tanesi kadar bile olsa ağzıma hiçbirşey atmıyorum oruç gibi düşün bence buna rağmen az gidiyor
öğlen 2 çok erken canım ya. Kaçta yatıyorsun ki??
aybenim sen menü yazarken saatlerini de bir yazıversen olma mı??
ayy

stres ve susuzluktandır inşallah

Vücut toksinleri atıyor canım korkmana gerek yok.
Bende başağrısı 1 bilemedin 2 gün olur, ilk açlıklarımda olur. sende uzun sürmüş.
Kabızlık durumu varmı? Varsa ondan olabilir
susuzluk da yapıyor. Ramazan orucunun ilk günlerindeki baş ağrısı da susuzluktan olur

Bir günde ne yapıyorsam yazayım ayrıntılı obezim.

Sabah kalktığımda kahvaltı yapmadan 20 dk öncesine kadar 1_2 Br su içiyorum.

10 da kahvaltım.

1 saat Sonrasında su içmeye başlıyorum. Günlük 1.5 lt canın istiyoesa daha fazla. İçinde 1 limon sıkıyorum bu suyun.

14 de ara oğun zamanı.

Akşam 18 de yiyorum.
Su kuralına yine uyuyorum. Yemekle birlikte su yok. Pişmiş aşa su katmıyoruz yane

Sonrasında yine suyuma devam.

Genel olarakta menülerimi belli. İlk hafta ekmegim vardı şimdi ekmeksiz im.

Sabah ya yumurtalı yada peynirli. Kahvaltım.
Arada belli zaten
Akşamda birgün et birgün sebze ve hergün Salata
Ben 0 kan grubuyum bu arada.

Son günlerde sabah kahvaltı öncesi 1 tatlıkaşıgı polen propolis bal karışımı var. Ondan alıyorum. Danışmanım alabilirsin dedi Bagısıklık kuvvetlendirmek için.
Onun Dışında C vitamini ve omega 3 kullanmaya çalışıyorum. Ama bu konuda istikrarsızım

Ara öğün iyi fikir hurma çiğ badem ceviz bunlardan biriyle yanında bir bardak kefirle harika olur ne dersin

Benim if diyetimde sabah sabah kahvaltısı yoktu akşam 7 den ertesi gün öğlen 12 ye kadar bişey yemiyordum sabah kahvaltı yapmayınca kendimi kötü hissediyordum sonra sabahlar yulaflı süt içerek devam etmiştim olmazsa yine öyle yapayım

Merhaba arkadaşlar ben de takiminizda yer almak istiyorum, 32 yaşında 160 boyunda 75 kiloyum.11 aylık bebegim ve 8 yaşında bir oglum var.etrafimda birlikte zayıflamak isteyen kimse yok haliyle motive olamıyorum sizlerin desteği ile ben de hafiflemek istiyorum .hamilelikte 11 kilo aldım, doğumdan sonra 72 ye kadar düştüm şu sıralar kendime hakim olamıyorum. Hamilelikten 6 ay once 62 kilo idim. zayıf noktam tatlı gıdalar ile kendimi zehirliyorum resmen gazli icecek pek tuketmem,hamur işi ayda yılda bir olursa yerim ,ekmek sadece kahvaltıda yerim günde yaklaşık 4 lt su içiyorum emziriyorum ayrıca ama bu tatlı ve şeker zehiri beni öldürecek yemedigim günlerde enerjim düşüyor halsiz ve sinirli oluyorum.

aeben nim bende ham bal zerdeçal zencefil tarçın ve propolis karışımını yoğurda karıştırıp her gün yiyorum bağışıklığı güçlendirmek adına ve daha bir çok şeye iyi geldiği için birde magnezyum içmeye çalışıyorum ama arada unutuyorum

Biraz sana benziyor benim beslenmen bende 6 da katı gidılara kapatıyorum su agırlık lı yatana kadar ekmek genelde hiç yok cokkk nadir 1 dilim o da haftada 1 filan 10 da kahvaltı akşam 6 son
Yediklerime de sizin sayenizde düzeltmeye çalışıyorum

Hoşgeldiniz aramıza

Colorayzn (99,6) canımcım

Şunu da söyleyeyim bu salgın günlerinde ara ara yaptığım sabah zeytinyağı içinde bulunan kudret narı 1 tatlı kaşığı
Bazen propolis ılık suya
Sabah ları ara ara bunları tüketiyorum bagışıklık yükseltme açısından

hoşgeldin, inş güzel kilolar vericez hepbirlikte

takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

* Günlük bol paylaşım yapalım .

*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.

*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

*
Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.

Kullanıcı adı ve günün tarihinin yazılı olduğu bir kağıdı tartının yanına koyarak fotoğrafını çekecek. Kilo bildirimini bu şekilde ve

yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...

*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.

*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…