- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Vücut toksinleri atıyor canım korkmana gerek yok.Ben bi kac gundur sekerli biraey yemıyorum ve yoğurt kürü uyguluyorum bir bas agrısı varki pazardan beri .detoksdan mıdır sekersiz beslenmekten mi .sekersiz kalıncada basım agrır.dün hurma yedim bana mısın demedi.midemde bulanıyokorkuyorum kızım 1.5yasında daha
öğlen 2 çok erken canım ya. Kaçta yatıyorsun ki??Bence acliktandiro çünkü enson öğlen 2 gibi yiyorum ertesi sabah 9 a kadar bir leblebi tanesi kadar bile olsa ağzıma hiçbirşey atmıyorum oruç gibi düşün bence buna rağmen az gidiyor
aybenim sen menü yazarken saatlerini de bir yazıversen olma mı??Aynı sıkıntı bendede var saram Hipogilisemim ben. Gl endeksine uygun beslenildiğinde çok sorun olmuyor.
Ben danıştıgım bayana söyledim gün içindeki aralarımı daha sık yapabileceğimi. Misal 3 ceviz 3 hurma yı , bir saat arayla tüketebilecegimi söyledi gün içinde.
Onun dışında zaten akşam yemegi den sonra araya ihtiyacı duymuyorum. Sabahta kalkınca zaten kahvaltı oluyor sorun yaşamadım ben. Tabiki herkes farklı olabilir
ayyBen bi kac gundur sekerli biraey yemıyorum ve yoğurt kürü uyguluyorum bir bas agrısı varki pazardan beri .detoksdan mıdır sekersiz beslenmekten mi .sekersiz kalıncada basım agrır.dün hurma yedim bana mısın demedi.midemde bulanıyokorkuyorum kızım 1.5yasında daha
susuzluk da yapıyor. Ramazan orucunun ilk günlerindeki baş ağrısı da susuzluktan olurVücut toksinleri atıyor canım korkmana gerek yok.
Bende başağrısı 1 bilemedin 2 gün olur, ilk açlıklarımda olur. sende uzun sürmüş.
Kabızlık durumu varmı? Varsa ondan olabilir
Tmm canım birebir ne ediyorsam yazayımöğlen 2 çok erken canım ya. Kaçta yatıyorsun ki??
aybenim sen menü yazarken saatlerini de bir yazıversen olma mı??
ayy
stres ve susuzluktandır inşallah
23 gibi yatiyorumöğlen 2 çok erken canım ya. Kaçta yatıyorsun ki??
aybenim sen menü yazarken saatlerini de bir yazıversen olma mı??
ayy
stres ve susuzluktandır inşallah
Dene canım hem pratik hem lezzetli hemde fırında olduğu için hafif yanına bol yeşil salata ohhh misTamam canim sağol. Kizartmaktan daha pratik bu deneyecegim en kısa zamanda
Aynı sıkıntı bendede var saram Hipogilisemim ben. Gl endeksine uygun beslenildiğinde çok sorun olmuyor.
Ben danıştıgım bayana söyledim gün içindeki aralarımı daha sık yapabileceğimi. Misal 3 ceviz 3 hurma yı , bir saat arayla tüketebilecegimi söyledi gün içinde.
Onun dışında zaten akşam yemegi den sonra araya ihtiyacı duymuyorum. Sabahta kalkınca zaten kahvaltı oluyor sorun yaşamadım ben. Tabiki herkes farklı olabilir
Bir günde ne yapıyorsam yazayım ayrıntılı obezim.
Sabah kalktığımda kahvaltı yapmadan 20 dk öncesine kadar 1_2 Br su içiyorum.
10 da kahvaltım.
1 saat Sonrasında su içmeye başlıyorum. Günlük 1.5 lt canın istiyoesa daha fazla. İçinde 1 limon sıkıyorum bu suyun.
14 de ara oğun zamanı.
Akşam 18 de yiyorum.
Su kuralına yine uyuyorum. Yemekle birlikte su yok. Pişmiş aşa su katmıyoruz yane
Sonrasında yine suyuma devam.
Genel olarakta menülerimi belli. İlk hafta ekmegim vardı şimdi ekmeksiz im.
Sabah ya yumurtalı yada peynirli. Kahvaltım.
Arada belli zaten
Akşamda birgün et birgün sebze ve hergün Salata
Ben 0 kan grubuyum bu arada.
Son günlerde sabah kahvaltı öncesi 1 tatlıkaşıgı polen propolis bal karışımı var. Ondan alıyorum. Danışmanım alabilirsin dedi Bagısıklık kuvvetlendirmek için.
Onun Dışında C vitamini ve omega 3 kullanmaya çalışıyorum. Ama bu konuda istikrarsızım
Biraz sana benziyor benim beslenmen bende 6 da katı gidılara kapatıyorum su agırlık lı yatana kadar ekmek genelde hiç yok cokkk nadir 1 dilim o da haftada 1 filan 10 da kahvaltı akşam 6 sonBir günde ne yapıyorsam yazayım ayrıntılı obezim.
Sabah kalktığımda kahvaltı yapmadan 20 dk öncesine kadar 1_2 Br su içiyorum.
10 da kahvaltım.
1 saat Sonrasında su içmeye başlıyorum. Günlük 1.5 lt canın istiyoesa daha fazla. İçinde 1 limon sıkıyorum bu suyun.
14 de ara oğun zamanı.
Akşam 18 de yiyorum.
Su kuralına yine uyuyorum. Yemekle birlikte su yok. Pişmiş aşa su katmıyoruz yane
Sonrasında yine suyuma devam.
Genel olarakta menülerimi belli. İlk hafta ekmegim vardı şimdi ekmeksiz im.
Sabah ya yumurtalı yada peynirli. Kahvaltım.
Arada belli zaten
Akşamda birgün et birgün sebze ve hergün Salata
Ben 0 kan grubuyum bu arada.
Son günlerde sabah kahvaltı öncesi 1 tatlıkaşıgı polen propolis bal karışımı var. Ondan alıyorum. Danışmanım alabilirsin dedi Bagısıklık kuvvetlendirmek için.
Onun Dışında C vitamini ve omega 3 kullanmaya çalışıyorum. Ama bu konuda istikrarsızım
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba arkadaşlar ben de takiminizda yer almak istiyorum, 32 yaşında 160 boyunda 75 kiloyum.11 aylık bebegim ve 8 yaşında bir oglum var.etrafimda birlikte zayıflamak isteyen kimse yok haliyle motive olamıyorum sizlerin desteği ile ben de hafiflemek istiyorum .hamilelikte 11 kilo aldım, doğumdan sonra 72 ye kadar düştüm şu sıralar kendime hakim olamıyorum. Hamilelikten 6 ay once 62 kilo idim. zayıf noktam tatlı gıdalar ile kendimi zehirliyorum resmengazli icecek pek tuketmem,hamur işi ayda yılda bir olursa yerim ,ekmek sadece kahvaltıda yerim günde yaklaşık 4 lt su içiyorum emziriyorum ayrıca ama bu tatlı ve şeker zehiri beni öldürecek yemedigim günlerde enerjim düşüyor halsiz ve sinirli oluyorum.
Colorayzn (99,6) canımcımGünaydın kızlardepremden beri evde kalmıyorum desem yeri. Dün evime döndüm. Bir ay olmuş bu süreçte ara ara gelip kıyafet alıp geri döndüm hep bahçeye. Haftasonu yine gideceğim zeytin topluyoruz. Bu haftasonu biterse artık evdeyim hep diyebilirim aranıza döneceğim. En son kaçtım buraya kaç bildirmiştim moniii moni
hoşgeldin, inş güzel kilolar vericez hepbirlikteMerhaba arkadaşlar ben de takiminizda yer almak istiyorum, 32 yaşında 160 boyunda 75 kiloyum.11 aylık bebegim ve 8 yaşında bir oglum var.etrafimda birlikte zayıflamak isteyen kimse yok haliyle motive olamıyorum sizlerin desteği ile ben de hafiflemek istiyorum .hamilelikte 11 kilo aldım, doğumdan sonra 72 ye kadar düştüm şu sıralar kendime hakim olamıyorum. Hamilelikten 6 ay once 62 kilo idim. zayıf noktam tatlı gıdalar ile kendimi zehirliyorum resmengazli icecek pek tuketmem,hamur işi ayda yılda bir olursa yerim ,ekmek sadece kahvaltıda yerim günde yaklaşık 4 lt su içiyorum emziriyorum ayrıca ama bu tatlı ve şeker zehiri beni öldürecek yemedigim günlerde enerjim düşüyor halsiz ve sinirli oluyorum.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +50 | + | +95 | +95 | +200 | + | |
| +50 | - | - | +50 | - | - | |
| +140 | - | - | +60 | +90 | +100 | |
| +160 | + | +90 | +95 | +110 | +60 | |
@Baby Cat | - | - | - | - | - | - | |
| +20 | - | +100 | +35 | +115 | + | |
| +40 | + | +60 | +120 | + | +120 | |
E EDMLM | + | +70 | +150 | + | - | - | |
G Gazetekolik | - | + | +280 | - | - | - | |
| + | + | +60 | + | + | + | |
| - | - | - | - | - | - | |
F Fatimatuz_Zehra | + | + | + | + | + | + | |
| +60 | +70 | +50 | +200 | +100 | +50 | |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?