Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tavuk kalamar tarifini bidaha yazarmisin canım denemek istiyordum ama geçen alacaktım unutmuşum.

Kahvaltıyı geç yapabilirim haklısın bu ara esnek mesaide olduğumuz için geç kahvaltı uygun olur bakalım deneyecem yeşilliği çok severim tere dereotu roka Marul hiç eksik olmaz ama safra kesem olmadığındanmıdır bilmem yeşillik mideme gaz yapıyor o biraz sıkıntı işte ana yinede yiyorum
Kızım geldi, fayans baktık, fikir amaclı.
Türkiye işimiz yattı
Her şerde bşr hayr vardır canım

Tavuk kalamar tarifi şöyle

Tavuk göğüs etlerini şeritler halinde dilimliyosun sonra bir kabın içine bir baş kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkıyorsun iki üç diş sarımsakları rendeliyosun bir çay kaşığı köri çok az karabiber pulbiber kekik ve tuz ekleyip üç yemek kaşığı kadar yoğurt ve iki üç damla limonuda ekleyip tavukları bu sosa ekleyip karıştırıyoruz en az üç dört saat buzdolabında dinlendiriyoruz mümkünse bir gece beklese daha güzel olur sonra kızgın yağda kızartıyoruz enfes bir lezzet oluyor ama ben yağda kızartmadım daha hafif olsun diye fırında pişirdim yinede çok lezzetli oldu

Tesekkur ederim canım çok sağol. Firinda nasil pişirdin direk tepsiye mi koydin yoksa yağlı kağıt falan koydun mu

Bence acliktandiro çünkü enson öğlen 2 gibi yiyorum ertesi sabah 9 a kadar bir leblebi tanesi kadar bile olsa ağzıma hiçbirşey atmıyorum oruç gibi düşün bence buna rağmen az gidiyor
İkiz annesi canım öğlen 2 den sonra bişi yemeyip 9 da yiyorsan 16 saat açlık olmuyorki o tam 19 saat oluyor.
16 saatlik açlıgı ben uyguluyorum. Akşam 6 sabah 10 kahvaltı...

Emziriyorsan saat 2 son öğün için fazla erken.

İkiz annesi ve benimde uyguladıgım uzun açlıklarda etkili hanımlar.
Bildiğiniz if diyeti gibi.
Dikkat edilmesi gereken akşam ve kahvaltı arası gece yani ağıza hiç bişi atmamak sıvı dışında tabi

Ben if diyetini diyetisyene gittiğim dönemde uygulanmıştım bir ayda üç dört kilo vermiştim ama biraz daha esnek şekilde çünkü kan şekerimi çok oynamıştı bayağı sıkıntı yaşamıştım o yüzden bunun bana uygun olmadığına karar verdik diyetisyenimle benim çok uzun süre aç kalmamam lazım kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor ve sonrasında daha çok yiyorum

Yok emzirmiyorum şuan yeniden anne olmak için tedavi görüyorum bu arada kullanılan ilaçlar yüzünden daha fazla kilo almamak için böyle uzun ac kalıyorum ama iste bunca açlığa giden kg beni tatmin etmedi ama normal diyorsanız ...

Ilk iki gün çok acıktım şimdi alıştım eşim baskı yapıyor yinede dayaniyorum

Aynı sıkıntı bendede var saram Hipogilisemim ben. Gl endeksine uygun beslenildiğinde çok sorun olmuyor.
Ben danıştıgım bayana söyledim gün içindeki aralarımı daha sık yapabileceğimi. Misal 3 ceviz 3 hurma yı , bir saat arayla tüketebilecegimi söyledi gün içinde.
Onun dışında zaten akşam yemegi den sonra araya ihtiyacı duymuyorum. Sabahta kalkınca zaten kahvaltı oluyor sorun yaşamadım ben. Tabiki herkes farklı olabilir

Her haftada veriyorsan 1 kg gayet iyi bence

Ben bi kac gundur sekerli biraey yemıyorum ve yoğurt kürü uyguluyorum bir bas agrısı varki pazardan beri .detoksdan mıdır sekersiz beslenmekten mi .sekersiz kalıncada basım agrır.dün hurma yedim bana mısın demedi.midemde bulanıyo korkuyorum kızım 1.5yasında daha

İnşallah bişiyiniz yoktur.
Evet şekeri bırakınca bazı bünyelerde halsizlik ve başarısı olabiliryormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…