Tavuk kalamar tarifini bidaha yazarmisin canım denemek istiyordum ama geçen alacaktım unutmuşum.Ben bunu farketmemişim biliyormusun bana kalsa ekmek yemedim nohut yemeğindende iki üç kaşık tırtıklayınca bişey olmaz sandım bundan sonra dikkatli olacam bu yüzden menülerime yorum yapmanı istedim bazen birimizin göremediğini diğerini görüyor e tecrübede olunca bu daha kaliteli oluyor
Ve evet canım yemeklerimi ben yapıyorum arada sırada çok mecbur kaldıysam dışarıdan istiyorum ama genelde ben yaparım ve yemek yapmak hobimfir mutfakta geçirdiğim zaman terapi gibidir bu yüzden kilo vermek zor ya
Kahvaltıyı geç yapabilirim haklısın bu ara esnek mesaide olduğumuz için geç kahvaltı uygun olur bakalım deneyecem yeşilliği çok severim tere dereotu roka Marul hiç eksik olmaz ama safra kesem olmadığındanmıdır bilmem yeşillik mideme gaz yapıyor o biraz sıkıntı işte ana yinede yiyorumSaracım 4 saatden uzun aç kalma kanşekerini düşürme. Gerekirse yap aranı.
Mümkünse kahvaltıyı biraz geçe al.
Günler kısa akşamında erkene çek. Tabi mümkünse.
Yeşil salatayı bol yeki karnın doysun.
Her şerde bşr hayr vardır canımKızım geldi, fayans baktık, fikir amaclı.
Türkiye işimiz yattı
Tabiki canım aşağıya bırakıyorumTavuk kalamar tarifini bidaha yazarmisin canım denemek istiyordum ama geçen alacaktım unutmuşum.
Tesekkur ederim canım çok sağol. Firinda nasil pişirdin direk tepsiye mi koydin yoksa yağlı kağıt falan koydun muTavuk kalamar tarifi şöyle
Tavuk göğüs etlerini şeritler halinde dilimliyosun sonra bir kabın içine bir baş kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkıyorsun iki üç diş sarımsakları rendeliyosun bir çay kaşığı köri çok az karabiber pulbiber kekik ve tuz ekleyip üç yemek kaşığı kadar yoğurt ve iki üç damla limonuda ekleyip tavukları bu sosa ekleyip karıştırıyoruz en az üç dört saat buzdolabında dinlendiriyoruz mümkünse bir gece beklese daha güzel olur sonra kızgın yağda kızartıyoruz enfes bir lezzet oluyor ama ben yağda kızartmadım daha hafif olsun diye fırında pişirdim yinede çok lezzetli oldu
Haftada 1 kg süper bir kilo ve saglıklı olan...Ya kızlar bebek meselesi yüzünden spor yapamiyorum içim rahat degil günde en az 16 saat aç kalıyorum ama buna rağmen haftada 1 kg anca gidiyor bana önerebileceğiniz evde yapacagim birşey varmi
İkiz annesi canım öğlen 2 den sonra bişi yemeyip 9 da yiyorsan 16 saat açlık olmuyorki o tam 19 saat oluyor.Bence acliktandiro çünkü enson öğlen 2 gibi yiyorum ertesi sabah 9 a kadar bir leblebi tanesi kadar bile olsa ağzıma hiçbirşey atmıyorum oruç gibi düşün bence buna rağmen az gidiyor
Tesekkur ederim canım çok sağol. Firinda nasil pişirdin direk tepsiye mi koydin yoksa yağlı kağıt falan koydun mu
İkiz annesi ve benimde uyguladıgım uzun açlıklarda etkili hanımlar.Kahvaltıyı geç yapabilirim haklısın bu ara esnek mesaide olduğumuz için geç kahvaltı uygun olur bakalım deneyecem yeşilliği çok severim tere dereotu roka Marul hiç eksik olmaz ama safra kesem olmadığındanmıdır bilmem yeşillik mideme gaz yapıyor o biraz sıkıntı işte ana yinede yiyorum
Her şerde bşr hayr vardır canım
İkiz annesi ve benimde uyguladıgım uzun açlıklarda etkili hanımlar.
Bildiğiniz if diyeti gibi.
Dikkat edilmesi gereken akşam ve kahvaltı arası gece yani ağıza hiç bişi atmamak sıvı dışında tabi
Tamam canim sağol. Kizartmaktan daha pratik bu deneyecegim en kısa zamandaDirek borcama döktüm fırına verdim sosunu da üzerine döktüm nar gibi kızardı çok güzel oldu
Yok emzirmiyorum şuan yeniden anne olmak için tedavi görüyorum bu arada kullanılan ilaçlar yüzünden daha fazla kilo almamak için böyle uzun ac kalıyorum ama iste bunca açlığa giden kg beni tatmin etmedi ama normal diyorsanız ...İkiz annesi canım öğlen 2 den sonra bişi yemeyip 9 da yiyorsan 16 saat açlık olmuyorki o tam 19 saat oluyor.
16 saatlik açlıgı ben uyguluyorum. Akşam 6 sabah 10 kahvaltı...
Emziriyorsan saat 2 son öğün için fazla erken.
Ilk iki gün çok acıktım şimdi alıştım eşim baskı yapıyor yinede dayaniyorumBen if diyetini diyetisyene gittiğim dönemde uygulanmıştım bir ayda üç dört kilo vermiştim ama biraz daha esnek şekilde çünkü kan şekerimi çok oynamıştı bayağı sıkıntı yaşamıştım o yüzden bunun bana uygun olmadığına karar verdik diyetisyenimle benim çok uzun süre aç kalmamam lazım kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor ve sonrasında daha çok yiyorum
Aynı sıkıntı bendede var saram Hipogilisemim ben. Gl endeksine uygun beslenildiğinde çok sorun olmuyor.Ben if diyetini diyetisyene gittiğim dönemde uygulanmıştım bir ayda üç dört kilo vermiştim ama biraz daha esnek şekilde çünkü kan şekerimi çok oynamıştı bayağı sıkıntı yaşamıştım o yüzden bunun bana uygun olmadığına karar verdik diyetisyenimle benim çok uzun süre aç kalmamam lazım kan şekerim düşüyor elim ayağım titriyor ve sonrasında daha çok yiyorum
Sorma benimkide bu fandemi döneminde vucudun gücsüz düşer yapma VS dedi ama bırakmadım. Bence aşırı tokluk vucudu açlıktan daha çok zarar veriyorIlk iki gün çok acıktım şimdi alıştım eşim baskı yapıyor yinede dayaniyorum
Her haftada veriyorsan 1 kg gayet iyi benceYok emzirmiyorum şuan yeniden anne olmak için tedavi görüyorum bu arada kullanılan ilaçlar yüzünden daha fazla kilo almamak için böyle uzun ac kalıyorum ama iste bunca açlığa giden kg beni tatmin etmedi ama normal diyorsanız ...
İnşallah bişiyiniz yoktur.Ben bi kac gundur sekerli biraey yemıyorum ve yoğurt kürü uyguluyorum bir bas agrısı varki pazardan beri .detoksdan mıdır sekersiz beslenmekten mi .sekersiz kalıncada basım agrır.dün hurma yedim bana mısın demedi.midemde bulanıyokorkuyorum kızım 1.5yasında daha
KesinlikleSorma benimkide bu fandemi döneminde vucudun gücsüz düşer yapma VS dedi ama bırakmadım. Bence aşırı tokluk vucudu açlıktan daha çok zarar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?