- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Önünüze arkanıza dikkat
Hiç diyet moduna giremiyorum:) takılıyorum .sen kendini nasıl iyi hissedersen onu yap
Az daha beklesen -1 i gorceksin galibaGüncelleme yapıyorum lavabo ihtiyacı sonrası.
Gecen hafta 70.3
Bugun 69.7
Fark -600
canım fotoda 65.8 yazıyor sen 65.3 olarak bildirim yapmışsın. Arada bir 500 gr oynuyor. Tekrar bir tartıl istersenGünaydın
Geçen hafta 66
Bu hafta 65.30
Bu kadar çok eksi beklemiyordum açıkçası. Çok fazla dikkat edememistim bu hafta. Regl de olamamıştım. Şaşırdım sonuca
3.5 kilo kilo mu allasen?? Bak gezoya iki haftada alıyo dört kiloyu
hadi kendine bahane uydurmayı bırak da dön takımına
harikasin valla helal obezimmeveet geldik obezin kilosunainsanlık için küçük ama obez için büyük bir rakam
geçen hafta: 84.8
bu hafta: 83.4
fark: 1.4
SüperrCok sukur en son 3 sene önce düğün hazırlıgı zamanı 68 lerdeydim :) simdi güncelledim 600 gr vermişim wc gitmeden tartılmıstımda
1 ocak hedefimle aramda 7, 8 kilo var
Uykum bu hafta eşim sabahçı diye böyle
Haftaya daha iyi olur, inşallah
Sen neler neler yaptın burda herkez şahit Bi bismillah dedigin zaman halledersin senHiç diyet moduna giremiyorum
Takılmak iyidir genelde gaz verirde bu halim geçici biliyorum da ne zaman geçer onu bilmiyorum
Hadii gözün aydın Allah güle güle oturmak nasip etsin ne taraftan aldın canım bayraklı ydın sanırım sengunaydin gunaydin gunaydiiinn
bugun tartiliyorum ve artik diyete basliyorum bu salmışligin sonu belli
veee size yeni haberlerim vaarr
bizim kirada bi evimiz vardi onu satip ustune koyup birazda borçlanip benim beğendiğim evi aldikicinde kiraci var en gec martta taşınıyorum. kurtuluyorum bu kasvetli ve usst kat komsusu arizali evden
veee asil bombaaa ev en ust katta Allah gönlüme gore verdi oyle mutluyumki üstümde bi manyak tepinemiycek cok sukur bin sukur. huzurla otururum ins ordaistedigim saatte yatip uyanirim artik
Süpersin helallleveet geldik obezin kilosunainsanlık için küçük ama obez için büyük bir rakam
geçen hafta: 84.8
bu hafta: 83.4
fark: 1.4
Bu son .Az daha beklesen -1 i gorceksin galiba
Güle güle otur ınsallah Rabbim cümle isteyenlere versingunaydin gunaydin gunaydiiinn
bizim kirada bi evimiz vardi onu satip ustune koyup birazda borçlanip benim beğendiğim evi aldikicinde kiraci var en gec martta taşınıyorum. kurtuluyorum bu kasvetli ve usst kat komsusu arizali evden
veee asil bombaaa ev en ust katta Allah gönlüme gore verdi oyle mutluyumki üstümde bi manyak tepinemiycek cok sukur bin sukur. huzurla otururum ins ordaistedigim saatte yatip uyanirim artik
Süperr
Sen neler neler yaptın burda herkez şahit Bi bismillah dedigin zaman halledersin sen
Hadii gözün aydın Allah güle güle oturmak nasip etsin ne taraftan aldın canım bayraklı ydın sanırım sen
Güle güle otur ınsallah Rabbim cümle isteyenlere versin
evet o problem varÇok doğrusun
Keşke bulabilsek
Hadi bulduk diyelim, buraya getirmesi yasak.
Gümrükte yakalanırsan direk çöpe atıyorlar
sen yaparsııınn.hiç bizi yeme şimdi.kendini kandırıyorsun şu an ama beni kandıramazsın1 ocak hedefimle aramda 7, 8 kilo var
Uykum bu hafta eşim sabahçı diye böyle
Haftaya daha iyi olur, inşallah
buseee o kadar çok sevindim kigunaydin gunaydin gunaydiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?