Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın
Geçen hafta 66
Bu hafta 65.30
Bu kadar çok eksi beklemiyordum açıkçası. Çok fazla dikkat edememistim bu hafta. Regl de olamamıştım. Şaşırdım sonuca
canım fotoda 65.8 yazıyor sen 65.3 olarak bildirim yapmışsın. Arada bir 500 gr oynuyor. Tekrar bir tartıl istersen

gunaydin gunaydin gunaydiiinn

bugun tartiliyorum ve artik diyete basliyorum bu salmışligin sonu belli

veee size yeni haberlerim vaarr
bizim kirada bi evimiz vardi onu satip ustune koyup birazda borçlanip benim beğendiğim evi aldik icinde kiraci var en gec martta taşınıyorum. kurtuluyorum bu kasvetli ve usst kat komsusu arizali evden

veee asil bombaaa ev en ust katta Allah gönlüme gore verdi oyle mutluyumki üstümde bi manyak tepinemiycek cok sukur bin sukur. huzurla otururum ins orda istedigim saatte yatip uyanirim artik

3.5 kilo kilo mu allasen?? Bak gezoya iki haftada alıyo dört kiloyu

hadi kendine bahane uydurmayı bırak da dön takımına

aynen gezom bitti bahaneler geldim artik gezom niye oyle oldu yaa cok yoruldu saldi heralde. bana da olan aynisi valla biktim ve biraktim malesef

B busefit sagol canım benim sende benm gibi ipin ucunu kaçırmışsın ben 5 kilo aldım hadi silkelenelim yılbaşına kadar Bi kaç kilo verelim hepimiz

benim de 5 olmustur. tartilcam yazicam zararin neresinden donersek kardir deyip avunucaz l

eveet geldik obezin kilosuna insanlık için küçük ama obez için büyük bir rakam

geçen hafta: 84.8
bu hafta: 83.4
fark: 1.4
harikasin valla helal obezimm

Cok sukur en son 3 sene önce düğün hazırlıgı zamanı 68 lerdeydim :) simdi güncelledim 600 gr vermişim wc gitmeden tartılmıstımda
Süperr
1 ocak hedefimle aramda 7, 8 kilo var
Uykum bu hafta eşim sabahçı diye böyle
Haftaya daha iyi olur, inşallah

Hiç diyet moduna giremiyorum
Takılmak iyidir genelde gaz verirde bu halim geçici biliyorum da ne zaman geçer onu bilmiyorum
Sen neler neler yaptın burda herkez şahit Bi bismillah dedigin zaman halledersin sen
Hadii gözün aydın Allah güle güle oturmak nasip etsin ne taraftan aldın canım bayraklı ydın sanırım sen

Güle güle otur ınsallah Rabbim cümle isteyenlere versin

Süperr

Sen neler neler yaptın burda herkez şahit Bi bismillah dedigin zaman halledersin sen

Hadii gözün aydın Allah güle güle oturmak nasip etsin ne taraftan aldın canım bayraklı ydın sanırım sen

sag ol canim benim. yok ben istanbuldayim beylikduzu canim

Güle güle otur ınsallah Rabbim cümle isteyenlere versin

sag ol cnm aminn

Çok doğrusun
Keşke bulabilsek
Hadi bulduk diyelim, buraya getirmesi yasak.
Gümrükte yakalanırsan direk çöpe atıyorlar
evet o problem var buraya gelince yersin artık. Türk bakkallarında satan yok mu?
1 ocak hedefimle aramda 7, 8 kilo var
Uykum bu hafta eşim sabahçı diye böyle
Haftaya daha iyi olur, inşallah
sen yaparsııınn.hiç bizi yeme şimdi.kendini kandırıyorsun şu an ama beni kandıramazsın
buseee o kadar çok sevindim ki bizim de öyle bir planımız var inan ben almışım gibi sevindim okuyunca

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…