Böyle düşünmen çok normal edmlm.
Kadın helede anneysen birde pandemi...
Ve yalnız değilsin inan.
Bir konuda Haklısın ki kendine vakit ayırmalırsın!
Sanki beni anlattın hangi tarafa bölüneceğimi şaşırmış durumdayım. Aksam eve geldim cocuk en az 1 saat ağladı zaten dünden uykusuzum vs vs..
merak etme yalnız değilsin
hepimizin dertleri ve sıkıntıları dünya kadar. Zannediyormusun ki şurada gülen eğlenenlerin hiç sıkıntısı yok (başta ben) elimizden geldiğince güçlü olmaya çalışıcaz , çıkış yolları bulucaz.kapıp koyvermiycez kendimizi.gerisi takdir i ilahi
Annelik zor zanaat Allah yardımcın olsun canım büyüdülermi hepsi geçecek unutursun
Ben sinirden cok agladıgım günler olmuştu birde 16 yaşında anne oldum kendim cocuk Ken cocuk offff ne günler Di eşimde o zamanlar yardım etmez sarmış oldugum Yarım tencere sarmayı sinirim den pişirmeden çöpe dökmüş tüm
Şimdi diyorum ki öyle böyle ama yinede güzel şeylerdi
Allah yardımcın olsun sabır versin şimdi 52 yaşındayım torunum var 2 tane o günlerime gülüyorum
Sende öyle olucan takma üzülme yeterki Allah saglık versin
Hepinize tek tek teşekkür ederim. Yanlız değilmişim bu bana büyük bi güç verdi. Dayanicam sabredicem basaricam Allah 'ın izniyle.kuzum hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz maalesef, bu günlerde geçecek inş
şu pandemi döneminde bir tek kitap okuyamadım, alıyorum başlıyorum bitmiyor. yine de onlarca kitap aldım almaya da devam ediyorum, birikti birikti okunacak inş.
Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle birlikteKızlar bugun benim dogum günüm azcık kaçamak oldu kıramadım eşimi
Sabah
Sogan lı biberli omlet
Ara Türk kahvesi yarım ayva
Saat 4 de
Küçük bir dilim pasta
Saat 6 da
2 lahmacun yeşillik ayran
Özlemişim valla aslında 1 yesem iyidi ama tutamadım kendimi
Spor yürüyüş 15 bin adım 150 puan
Tmm obezim..şehriye çorbası.sıfır yağ ile yaptım
Şu küflü peyniri hiç yemedim yiyeceğimide sanmıyorum yersem zehirlenirim gibi geliyor niye küflendiriyolar peyniri hiç anlamıyorumçok teklif aldın haabeni hangi apacılar istedi bir bilsen ya doğru söylüyorsun, abi biraz gergin gibi. Ben de farkettim onu
ömrümüzü yedi bu kk. Neyse bu son olsun bakalım. Menülerine çok dikkat edicem aybenim. İdolümsün❤
bana çok sağlıklı gelmedi canım ama sen bilirsin yine. Çok uzun süre aç kalıyorsun, psikolojik olarak yıpratır bu durum.yavaş yavaş biraz daha geç bir vakte almaya çalış derim
ooo kimleri görüyorum kimleri. Hoşgeldin fatmaa
hani sağlıklı beslenme nerdee??
hayırlı yaşların olsun canım. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara..❤
valla otlu otsuz , küflü küfsüz organik veya değil hepsini yerimyeter ki peynir olsun
bunu apa dostu arkadaşımızgezegenfeza yanıtlasın bence
Sagol canım benim teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle birlikte
Bende öyle hiç sevemedim küflü peyniri aslında besin değeri cok faydalı imişŞu küflü peyniri hiç yemedim yiyeceğimide sanmıyorum yersem zehirlenirim gibi geliyor niye küflendiriyolar peyniri hiç anlamıyorum
Tavsiye edilenGeçmiş olsun gülim...
Ben bu açlık orucundaki suyun kullanımını bilmiyorum bacım.
Ne kadar su içmeden duruluyor açarmısın?
Bende peyniri çok severim ama her peyniri değil şu kutu peynirler varya hiç yiyemiyorum köy peynirlerini seviyorum özellikle otlu peynire bayılıyorum ve peynir dediğin tam yağlı olacak organik olacak
Amin canım sağolasın Allahım isteten herkese ve bana sağlıklı hayırlı bir evlat versin
Arada geçer gibi olup tekrar geliyorGecmis olsun canım nasil oldun şimdi.
Yapanla rı taktir ediyorum vallahi hiç yapamam sanırım ben sen baya iyi yaptın Bi ara maşallah ın varfıTavsiye edilen
Sahurda ve iftarda 3 yudum su içmek
Ihtiyaç duyulursa aralarda su içilebilir
Siyah çay ve kahve yasak
Yeşil çay serbest
Normal oruç saatlerinde
Diğer türlü gün içinde su ve Yeşil çay içilebilir
Kahve, siyah çay yine yasak
Yani makbul olan normal oruç gibi olan
Apa kadınların özel günlerinde gün boyu ihtiyaç halinde su icebileceklerini, normal zamanlarda oruçla birlikte yapmanın şifalanmak adına daha önemli olduğunu söylüyor
Benim 23 gün yaptığım öyleydiOyy zormuş Zehracım.
Yanı gün boyu sadece 1 Br diyelim.
Ben bu açlık oruçlarını bol su ve açlıkla sanıyordum
Karışmasınyaa ben de öyle zannediyordum.kafalar karıştı
BayılıyorumŞu küflü peyniri hiç yemedim yiyeceğimide sanmıyorum yersem zehirlenirim gibi geliyor niye küflendiriyolar peyniri hiç anlamıyorum
EvetYapanla rı taktir ediyorum vallahi hiç yapamam sanırım ben sen baya iyi yaptın Bi ara maşallah ın varfı
hoşgeldin fatmacımcanım takım arkadaslarım kaptanımoni
nasılsınız inşallah iyisinizdir
RABBİM bu günlerde hepimize sağlık sıhhat versin inşallah
doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsunKızlar bugun benim dogum günüm azcık kaçamak oldu kıramadım eşimi
Sabah
Sogan lı biberli omlet
Ara Türk kahvesi yarım ayva
Saat 4 de
Küçük bir dilim pasta
Saat 6 da
2 lahmacun yeşillik ayran
Özlemişim valla aslında 1 yesem iyidi ama tutamadım kendimi
Spor yürüyüş 15 bin adım 150 puan
Aynen valla canımŞu küflü peyniri hiç yemedim yiyeceğimide sanmıyorum yersem zehirlenirim gibi geliyor niye küflendiriyolar peyniri hiç anlamıyorum
Afiyet olsun canımBayılıyorum
Benimki yapay küf tabi
Kan grubu 0 olanlara süt ürünleri sınırlı serbest
Yersen dokunur diyor
Ama küflü serbestmiş, hele boşuna sevmemişim
gel kuzum gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?