canım fotoda 65.8 yazıyor sen 65.3 olarak bildirim yapmışsın. Arada bir 500 gr oynuyor. Tekrar bir tartıl istersen
geçen haftaki kilon- bu haftaki kilon= görülen fark/ geçen haftaki kilo x 100 = sonuçGeçen haftaki kilo 67.3
Bu hafta ki kilo 66.9
Eksi 400 grm
Fazla bekliyordum ama iyi yine dünki pasta lahmacun dan sonra
Hesaplama nasıl yapılıyordu kızlar zaten zor yanlış yapıyordum yine Bi hatırlarsanız şu garibe sevinirim
Görmek istediğimi göstermiş zaar gözüm bana darısı 5 li rakamlara diyelim
Hesaplama.
Çıkan farkı geçen haftaki kilonuza bölüp çıkan sonucu 100 le çarpıyorusunuz
Güzel sonuç. İf yapan sendin değilmi canım?
Hepinizi tanımaya çalılıyorum da
Bacım obezinde dediği gibi tartın farkı sanırım yanlış gördün
Vavvvvv işteee bu
Güle güle oturun inşallah. Hoşgeldiniz
Takıma daha sık uğrayınki motiveniz artsınhaftaya gider inşallah üzülmeyin
kız 65.8 değil mi oGünaydın
Geçen hafta 66
Bu hafta 65.30
Bu kadar çok eksi beklemiyordum açıkçası. Çok fazla dikkat edememistim bu hafta. Regl de olamamıştım. Şaşırdım sonuca
doktorr bu neeeveet geldik obezin kilosunainsanlık için küçük ama obez için büyük bir rakam
geçen hafta: 84.8
bu hafta: 83.4
fark: 1.4
muhteşemmgunaydin gunaydin gunaydiiinn
bugun tartiliyorum ve artik diyete basliyorum bu salmışligin sonu belli
veee size yeni haberlerim vaarr
bizim kirada bi evimiz vardi onu satip ustune koyup birazda borçlanip benim beğendiğim evi aldikicinde kiraci var en gec martta taşınıyorum. kurtuluyorum bu kasvetli ve usst kat komsusu arizali evden
veee asil bombaaa ev en ust katta Allah gönlüme gore verdi oyle mutluyumki üstümde bi manyak tepinemiycek cok sukur bin sukur. huzurla otururum ins ordaistedigim saatte yatip uyanirim artik
evet o problem varburaya gelince yersin artık. Türk bakkallarında satan yok mu?
sen yaparsııınn.hiç bizi yeme şimdi.kendini kandırıyorsun şu an ama beni kandıramazsın
buseee o kadar çok sevindim kibizim de öyle bir planımız var inan ben almışım gibi sevindim okuyunca
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Aaa ben seni kimle karıştırdım neyse güle güle saglık la oturun canım benim
 darısı 5 li rakamlara diyelim
Hesaplama.
Çıkan farkı geçen haftaki kilonuza bölüp çıkan sonucu 100 le çarpıyorusunuz
Güzel sonuç. İf yapan sendin değilmi canım?
Hepinizi tanımaya çalılıyorum da
Bacım obezinde dediği gibi tartın farkı sanırım yanlış gördün
Vavvvvv işteee bu
Güle güle oturun inşallah. Hoşgeldiniz
Takıma daha sık uğrayınki motiveniz artsınhaftaya gider inşallah üzülmeyin
Evet canım ben if yapıyorum
güle sağlıkla mutlulukla oturun canım
Gunaydinnn
Gecen hafta 73.1
Bu hafta 72.5
Maalesef cok az oldu -600gr ama olsun
Monicim beni salar mısın
Biraz dinleneyimEki Görüntüle 2732946
ben de izmir'de biliyodum seni, eddak'la karıştırdım sanırım.sag ol canim benim. yok ben istanbuldayim beylikduzu canim
sag ol cnm aminn
If ilk birkaç gün zor oluyor ama sonra alışıyor insan hem gündüz canımın istediğinden çok az yiyorum akşam hiç yenmeyince dengeliyor sankiobezimmm cansınamiiinn insallaaahh ev genis 2+1 ben buyuk ev sevemedim yetmiyorum. balkonunu cok begendim onun icin aldim gepgenis kucuk bi oda gibi cay koltugu takımı koycam orayaaa
sag olun kizlar Allah hepinize nasip etsin en guzelini
merhaba ifdaşbende ifciyim. tekrar basliyorum bugunn
sag ol saram daha guzelleri sana olsun
kizlaar harikasiniz masallah sizee
muhteşemm
busecim; Allah, huzurla mutlulukla sağlık sıhhatle ve bereketle oturmak nasip etsin inşallah
ben de izmir'de biliyodum seni, eddak'la karıştırdım sanırım.aa bana yakın sayılırsın bahçeşehir'deyim ben de
If ilk birkaç gün zor oluyor ama sonra alışıyor insan hem gündüz canımın istediğinden çok az yiyorum akşam hiç yenmeyince dengeliyor sanki
kız tartın önemli sen ne desen boşSabah gözler yanlış görmüş bildirimi yanlış yazmışımkahvaltı yapmıştım tekrar tartil dersen yarın sabah tartılsam olur mu moni
Selam kizlar nasilsiniz..bende iyiyim çok şükür..burnumda iyileşiyor..şişliği azaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?