Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçen haftaki kilon- bu haftaki kilon= görülen fark/ geçen haftaki kilo x 100 = sonuç
67,3-66,9=0,4/67,3x100= 0,594

Son düzenleme:
Görmek istediğimi göstermiş zaar gözüm bana

muhteşemm
busecim; Allah, huzurla mutlulukla sağlık sıhhatle ve bereketle oturmak nasip etsin inşallah

obezimmm cansın amiiinn insallaaahh ev genis 2+1 ben buyuk ev sevemedim yetmiyorum. balkonunu cok begendim onun icin aldim gepgenis kucuk bi oda gibi cay koltugu takımı koycam orayaaa

Aaa ben seni kimle karıştırdım neyse güle güle saglık la oturun canım benim

sag olun kizlar Allah hepinize nasip etsin en guzelini

Evet canım ben if yapıyorum

merhaba ifdaş bende ifciyim. tekrar basliyorum bugunn

güle sağlıkla mutlulukla oturun canım

sag ol saram daha guzelleri sana olsun

Gunaydinnn
Gecen hafta 73.1
Bu hafta 72.5
Maalesef cok az oldu -600gr ama olsun
Monicim beni salar mısın
Biraz dinleneyim Eki Görüntüle 2732946

geçen cuma günü :74,0 kğ
bugün : 73,0 kğ
Fark : - 1 kğ
Yüzde : 1,35

moni

Eki Görüntüle 2732947

kizlaar harikasiniz masallah sizee

If ilk birkaç gün zor oluyor ama sonra alışıyor insan hem gündüz canımın istediğinden çok az yiyorum akşam hiç yenmeyince dengeliyor sanki

muhteşemm
busecim; Allah, huzurla mutlulukla sağlık sıhhatle ve bereketle oturmak nasip etsin inşallah

ben de izmir'de biliyodum seni, eddak'la karıştırdım sanırım. aa bana yakın sayılırsın bahçeşehir'deyim ben de

eksik olma kaptiiss yeni evime gecince bana cay a gel korona da bitmis olursa insallah amcamlar bahcesehirde dudenlerde oturuyor
If ilk birkaç gün zor oluyor ama sonra alışıyor insan hem gündüz canımın istediğinden çok az yiyorum akşam hiç yenmeyince dengeliyor sanki

evet simdi bana zor olacak ama basarcam insallah 3 gunu atlatirsam yaparim yine. pes etmek yok ipin ucu kacti

arkadaslar cok fazla yeni yuz goruyorum o yuzden kendimi tekrar tanitayim sizde bana kendinizi tanitin

ben buse istanbuldayim
31 yasindayim
1 oglum var 3 yasina geliyor
zor kilo veren biriyim pis bogazim
10 kg vermistim izinde 5 ini geri alip geldim simdi kaldigim yerden devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…