Aaa ben seni kimle karıştırdım neyse güle güle saglık la oturun canım benimsag ol canim benim. yok ben istanbuldayim beylikduzu canim
sag ol cnm aminn
Kiz sen nerelerdesin kac gündür
Öyle mi canım ne güzel hatirlanmisiz kulaklarımız cinlamis takımda olman gerçekten takımımız için büyük bir şansDün kulaklarını çınlattım Fatmacım ondandır gelişin
Nasılsın famam?
Ben takımdayım canım 2 hafta olacak tekrar döndüm. Gelllllseneee
Ayy canım bende çok özledim tatlı yarislarimiziFatmam hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim
İyiyim canım sen nasılsın hadi sende gel bak aebenim de geldi sende gel @yasom7272 da gelsin tamamlanalım
İyiyim hamdolsun obezim malum değişik günler yaşıyoruzElhamdülillah iyiyiz fatmam
Sen nasılsın
çok teklif aldın haabeni hangi apacılar istedi bir bilsen ya doğru söylüyorsun, abi biraz gergin gibi. Ben de farkettim onu
ömrümüzü yedi bu kk. Neyse bu son olsun bakalım. Menülerine çok dikkat edicem aybenim. İdolümsün❤
bana çok sağlıklı gelmedi canım ama sen bilirsin yine. Çok uzun süre aç kalıyorsun, psikolojik olarak yıpratır bu durum.yavaş yavaş biraz daha geç bir vakte almaya çalış derim
ooo kimleri görüyorum kimleri. Hoşgeldin fatmaa
hani sağlıklı beslenme nerdee??
hayırlı yaşların olsun canım. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara..❤
valla otlu otsuz , küflü küfsüz organik veya değil hepsini yerimyeter ki peynir olsun
bunu apa dostu arkadaşımız @gezegenfeza yanıtlasın bence
İyiyim kaptanım hamdolsunhoşgeldin fatmacımiyiyiz hamdolsun sen anaılsın. nerelerdesin kaçak
Yaaa emojileri bulamadım kaptanıma emoji gönderecektir gulen emojiÖyle mi canım ne güzel hatirlanmisiz kulaklarımız cinlamis takımda olman gerçekten takımımız için büyük bir şans
Ayy canım bende çok özledim tatlı yarislarimizi
Sende iyisin inşallah canim
İyiyim hamdolsun obezim malum değişik günler yaşıyoruz
1.siniftim yakın bir zamana kadar maskeyle öğretmenlik
Şimdi evde canlı dersler ödev kontrol
5 erkek
Hamdolsun biraz yoğunu m canımsen nasılsın
İyiyim kaptanım hamdolsun
Nerde olduğumu bende bilmiyorum kaptanım farklı bir kisturmadayim
Tebrikler prensesimBildirimim
Geçen cuma:93.3
Bugün:92.7
Fark:0.6
Yüzde:%0,643
Eki Görüntüle 2732886
Bu hafta istediğim gibi veremedim maalesef. Bu hafta vücudumu şaşırtmaya niyetim var bakalım
TebriklerGeçen hafta 67.3
Bu hafta 66.4
Kaçamaga rağmen güzel sonuç tebriklerTartı resmini unuttum yaa Eki Görüntüle 2732734
 darısı 5 li rakamlara diyelimGünaydınlar
Gecen cuma 70.3
Bugün 69.9
Fark -400
Fazla beklerdim
60 lara geldim
Hesaplama.Geçen haftaki kilo 67.3
Bu hafta ki kilo 66.9
Eksi 400 grm
Fazla bekliyordum ama iyi yine dünki pasta lahmacun dan sonra
Hesaplama nasıl yapılıyordu kızlar zaten zor yanlış yapıyordum yine Bi hatırlarsanız şu garibe sevinirim
Tartı resmini unuttum yaa Eki Görüntüle 2732734
Güncelleme yapıyorum lavabo ihtiyacı sonrası.
Gecen hafta 70.3
Bugun 69.7
Fark -600
Güzel sonuç. İf yapan sendin değilmi canım?Geçen hafta 67.3
Bu hafta 66.4
Bacım obezinde dediği gibi tartın farkı sanırım yanlış gördünGünaydın
Geçen hafta 66
Bu hafta 65.30
Bu kadar çok eksi beklemiyordum açıkçası. Çok fazla dikkat edememistim bu hafta. Regl de olamamıştım. Şaşırdım sonuca
Vavvvvv işteee bueveet geldik obezin kilosunainsanlık için küçük ama obez için büyük bir rakam
geçen hafta: 84.8
bu hafta: 83.4
fark: 1.4
Güle güle oturun inşallah. Hoşgeldinizgunaydin gunaydin gunaydiiinn
bugun tartiliyorum ve artik diyete basliyorum bu salmışligin sonu belli
veee size yeni haberlerim vaarr
bizim kirada bi evimiz vardi onu satip ustune koyup birazda borçlanip benim beğendiğim evi aldikicinde kiraci var en gec martta taşınıyorum. kurtuluyorum bu kasvetli ve usst kat komsusu arizali evden
veee asil bombaaa ev en ust katta Allah gönlüme gore verdi oyle mutluyumki üstümde bi manyak tepinemiycek cok sukur bin sukur. huzurla otururum ins ordaistedigim saatte yatip uyanirim artik
Takıma daha sık uğrayınki motiveniz artsın
Teşekkür ederimTebrikler
Evet canım ben if yapıyorum darısı 5 li rakamlara diyelim
Hesaplama.
Çıkan farkı geçen haftaki kilonuza bölüp çıkan sonucu 100 le çarpıyorusunuz
Güzel sonuç. İf yapan sendin değilmi canım?
Hepinizi tanımaya çalılıyorum da
Bacım obezinde dediği gibi tartın farkı sanırım yanlış gördün
Vavvvvv işteee bu
Güle güle oturun inşallah. Hoşgeldiniz
Takıma daha sık uğrayınki motiveniz artsınhaftaya gider inşallah üzülmeyin
Mesaj yazarken yukarda 3 noktalar var onrara tıklayınca çıkıyor gülen suratdan fatmamYaaa emojileri bulamadım kaptanıma emoji gönderecektir gulen emoji
sus kızz çarpılırsınnimet o nimet
Onu bulmak için nerelere gidiyorum bir bilsen. Küf ayrı bir lezzet ve aroma veriyor. O yüzden zannedersem
yapay küfün nasıl yapıldığını gördüm belgeselde. Onun aroması daha farklı olsa da orijinalinin yerini tutmaz gezomşimdi deride küflenmişle depoda küflenmiş bir olur mu olmaz tabii ama bulamayınca katlanıyoruz tabii
gunaydin gunaydin gunaydiiinn
bugun tartiliyorum ve artik diyete basliyorum bu salmışligin sonu belli
veee size yeni haberlerim vaarr
bizim kirada bi evimiz vardi onu satip ustune koyup birazda borçlanip benim beğendiğim evi aldikicinde kiraci var en gec martta taşınıyorum. kurtuluyorum bu kasvetli ve usst kat komsusu arizali evden
veee asil bombaaa ev en ust katta Allah gönlüme gore verdi oyle mutluyumki üstümde bi manyak tepinemiycek cok sukur bin sukur. huzurla otururum ins ordaistedigim saatte yatip uyanirim artik
süperrGünaydınlar
Gecen cuma 70.3
Bugün 69.9
Fark -400
Fazla beklerdim
60 lara geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?