- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
sus kızz çarpılırsınŞu küflü peyniri hiç yemedim yiyeceğimide sanmıyorum yersem zehirlenirim gibi geliyor niye küflendiriyolar peyniri hiç anlamıyorum
yapay küfün nasıl yapıldığını gördüm belgeselde. Onun aroması daha farklı olsa da orijinalinin yerini tutmaz gezomBayılıyorum
Benimki yapay küf tabi
Kan grubu 0 olanlara süt ürünleri sınırlı serbest
Yersen dokunur diyor
Ama küflü serbestmiş, hele boşuna sevmemişim
Eline saglıkHayrolsun
Gece de gelmesin
Ben şekerli yedim malesef
Söylemesi ayıp portakal kabuğu reçeli yaptım
Babam yapardı
Çocukluğumdan beri yemiyorum
Geçen gün aklıma geldi, yapacağım dedim
Neyseki az çıktı
Nasılda güzel olmuş
Biraz ondan yedim
Ne kaldı zaten 1 ocaga hem daha iyi o zamana kadar toplarsın kendini uyku düzenini filanEvet
Son zamanlarda hep niyetlenip geri bozuyorum
Aklımda hep 1 ocak kaldı
Kendimi o tarihe hazır hissediyorum, gerisi önemli deyil gibi geliyor
Sagol kaptanım teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun
Gözümden kacmıs nice senelere saglıklaGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar bol eksiler le dolu bir gün olsun inşallah
Sagol canım benim teşekkür ederimGözümden kacmıs nice senelere saglıkla
Tartı resmini unuttum yaaGeçen haftaki kilo 67.3
Bu hafta ki kilo 66.9
Eksi 400 grm
Fazla bekliyordum ama iyi yine dünki pasta lahmacun dan sonra
Hesaplama nasıl yapılıyordu kızlar zaten zor yanlış yapıyordum yine Bi hatırlarsanız şu garibe sevinirim
Sende bendensin 400 grm artıdan iyidir 6 lı rakamlar gördün ne güzelGünaydınlar
Gecen cuma 70.3
Bugün 69.9
Fark -400
Fazla beklerdim
60 lara geldim
Çok doğrusunsus kızz çarpılırsınnimet o nimet
Onu bulmak için nerelere gidiyorum bir bilsen. Küf ayrı bir lezzet ve aroma veriyor. O yüzden zannedersem
yapay küfün nasıl yapıldığını gördüm belgeselde. Onun aroması daha farklı olsa da orijinalinin yerini tutmaz gezomşimdi deride küflenmişle depoda küflenmiş bir olur mu olmaz tabii ama bulamayınca katlanıyoruz tabii
Güncelleme yapıyorum lavabo ihtiyacı sonrası.Günaydınlar
Gecen cuma 70.3
Bugün 69.9
Fark -400
Fazla beklerdim
60 lara geldim
Tartı benim yüzüme gülmezEline saglıkbende severim .iyi yapmıssın.ben incir tatlısını tatlıdan saymamısım galiba agrının gecmesi ondan zaar.bugun tartılsanda bi görsek rakibimsin ama sütten gibi tek basıma yarısıyorum
Cok sukur en son 3 sene önce düğün hazırlıgı zamanı 68 lerdeydim :) simdi güncelledim 600 gr vermişim wc gitmeden tartılmıstımdaSende bendensin 400 grm artıdan iyidir 6 lı rakamlar gördün ne güzel
1 ocak hedefimle aramda 7, 8 kilo varNe kaldı zaten 1 ocaga hem daha iyi o zamana kadar toplarsın kendini uyku düzenini filan
Sagol kaptanım teşekkür ederim
:) takılıyorum .sen kendini nasıl iyi hissedersen onu yapTartı benim yüzüme gülmez
Orucluyum inşallah Akşama doğru tartılırım yinede
Geçen havlu atmıştım kaçırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?