Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şu küflü peyniri hiç yemedim yiyeceğimide sanmıyorum yersem zehirlenirim gibi geliyor niye küflendiriyolar peyniri hiç anlamıyorum
sus kızz çarpılırsın nimet o nimet

Onu bulmak için nerelere gidiyorum bir bilsen. Küf ayrı bir lezzet ve aroma veriyor. O yüzden zannedersem

Bayılıyorum
Benimki yapay küf tabi
Kan grubu 0 olanlara süt ürünleri sınırlı serbest
Yersen dokunur diyor
Ama küflü serbestmiş, hele boşuna sevmemişim
yapay küfün nasıl yapıldığını gördüm belgeselde. Onun aroması daha farklı olsa da orijinalinin yerini tutmaz gezom şimdi deride küflenmişle depoda küflenmiş bir olur mu olmaz tabii ama bulamayınca katlanıyoruz tabii

Eline saglık bende severim .iyi yapmıssın.ben incir tatlısını tatlıdan saymamısım galiba agrının gecmesi ondan zaar.bugun tartılsanda bi görsek rakibimsin ama sütten gibi tek basıma yarısıyorum

Evet
Son zamanlarda hep niyetlenip geri bozuyorum
Aklımda hep 1 ocak kaldı
Kendimi o tarihe hazır hissediyorum, gerisi önemli deyil gibi geliyor
Ne kaldı zaten 1 ocaga hem daha iyi o zamana kadar toplarsın kendini uyku düzenini filan
doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun
Sagol kaptanım teşekkür ederim

Geçen haftaki kilo 67.3
Bu hafta ki kilo 66.9
Eksi 400 grm
Fazla bekliyordum ama iyi yine dünki pasta lahmacun dan sonra

Hesaplama nasıl yapılıyordu kızlar zaten zor yanlış yapıyordum yine Bi hatırlarsanız şu garibe sevinirim

Tartı resmini unuttum yaa

Çok doğrusun
Keşke bulabilsek
Hadi bulduk diyelim, buraya getirmesi yasak.
Gümrükte yakalanırsan direk çöpe atıyorlar

Eline saglık bende severim .iyi yapmıssın.ben incir tatlısını tatlıdan saymamısım galiba agrının gecmesi ondan zaar.bugun tartılsanda bi görsek rakibimsin ama sütten gibi tek basıma yarısıyorum
Tartı benim yüzüme gülmez
Orucluyum inşallah Akşama doğru tartılırım yinede
Geçen havlu atmıştım kaçırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…