kiz noldu bismillah kahve mi ictin carpinti mi oldu uzan dinlenkalbime bıçak saplanıyor gibi
aynen rezillik. duba gibi oldumcok gecmis olsun cnm gözümden kacmis
valla fulya bu nasi rezillik bendeki. oglanin dogum gunu dedim durdum aha 1,5 ay kaldi verecegime bi de kilo aldim. yok artik pes etmek bu hafta alisma haftam aclik yasiyorum bayaa. ama basarcaz yaris mi yapsak napsak boy kilo oranina gore hesaplariz
kilodan. üst beden de büyük ya ben de. kalbi sıkıştırıyor. sabah 1 Türk kahvesi akşam üzeri 1 filtre kahve içtim. akşam yeşil çay. bilmem fazla mı geldi kikiz noldu bismillah kahve mi ictin carpinti mi oldu uzan dinlen
aragazcı geldi haaanıımmaynen rezillik. duba gibi olduminsan içine çıkmaya utanıyorum.
yarış olabilir. ben de kımıldamaya başlayacağım. böyle olmuyor. 2,5 öğün besleneceğim.
aa fulya gece gece aman dikkat et kendine. Takip et bakalım geçmiyorsa sakın önemsememezlik yapmakalbime bıçak saplanıyor gibi
aynen rezillik. duba gibi olduminsan içine çıkmaya utanıyorum.
yarış olabilir. ben de kımıldamaya başlayacağım. böyle olmuyor. 2,5 öğün besleneceğim.
kilodan. üst beden de büyük ya ben de. kalbi sıkıştırıyor. sabah 1 Türk kahvesi akşam üzeri 1 filtre kahve içtim. akşam yeşil çay. bilmem fazla mı geldi ki
en güzelini yapmışsın gezom. Daha da düşünme artık. Allah tan uzaksınız ya bir de yakın olaydınızBoşver ya, takma kafana
Bizim mevzuda yine biz suçlu olduk
Diyorumya çirkefe bulaşma
Az daha ileri gidersek kalbim kararacak
O yüzden çirkefe bulaşmayım, üstüme sıçramasın.
Rabbime havale ettim
aragazcı geldi haaanıımm
gaz mı lazım?? var
yarışma mı istiyosun?? Var
ne yapalım??
e yarışın!
alalım seni buraya. elimden tut beni. iyice dağıttım ziraaragazcı geldi haaanıımm
gaz mı lazım?? var
yarışma mı istiyosun?? Var
ne yapalım??
e yarışın!
aa fulya gece gece aman dikkat et kendine. Takip et bakalım geçmiyorsa sakın önemsememezlik yapma
benim bu sıkışma kilodan kızlar. vücut tepki veriyor artık. acilen bir 4 kilo vermem lazım.canim madem kilo sıkıştırıyor kahveyi teke dusursen iyi olur bi sure
bende if yapmaya caliscam tekrar o bu sefer dönerleri yemeden saglikli beslenerek insallah basaririm
tamam yaris yapalim o zaman
yatıyom kız
gündüz nerelerdeydin??
ben de olmazsa sabah tartılayım. çok şişim nedense.60kiloyum fulya o zaman basladik yarina ben bu sabahki kilomu baz alcam duz 78 her hafta 1 kg hedefliycem. yaris baslasin
ben de yatıyom. keyfim kaçık zaten. iyi geceler.ben kacar kizceler
uyumak da lazim kilo vermek icin dimi
iyi geceler
Rabbim feraha çıkarsınkalbime bıçak saplanıyor gibi
Yakındakiyle didiştiken güzelini yapmışsın gezom. Daha da düşünme artık. Allah tan uzaksınız ya bir de yakın olaydınız
Alisirsin inşallah ilk birkaç gün zor geçiyor ev ahalisi pek destek çıkmayınca zor oluyor.evet yapmaya calisiyorum da pek basaramiyorum henuz aclik geliyor
Tabiki ilgilenirim Fatmam ne demek.İlgilenecenmi benimle sevicenmi
2015 teki gibi gazliycanmi
Geleyim canım dediğin gibi en azından cuma tartı günüm var
Demek bile motivasyon
Aynen canım burda çok güzel dostlarımız var senide gördüğüme çok sevindim fulyam hadi yarın beraber başlayalım canım
Degilmi saram burda yarıştı muhabbet ti
Dostlarla bir arada inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?