Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynen rezillik. duba gibi oldum insan içine çıkmaya utanıyorum.
yarış olabilir. ben de kımıldamaya başlayacağım. böyle olmuyor. 2,5 öğün besleneceğim.

yarış olabilir. ben de kımıldamaya başlayacağım. böyle olmuyor. 2,5 öğün besleneceğim.
aragazcı geldi haaanıımm

gaz mı lazım?? var
yarışma mı istiyosun?? Var
ne yapalım??
e yarışın!

kilodan. üst beden de büyük ya ben de. kalbi sıkıştırıyor. sabah 1 Türk kahvesi akşam üzeri 1 filtre kahve içtim. akşam yeşil çay. bilmem fazla mı geldi ki

canim madem kilo sıkıştırıyor kahveyi teke dusursen iyi olur bi sure

bende if yapmaya caliscam tekrar o bu sefer dönerleri yemeden saglikli beslenerek insallah basaririm

tamam yaris yapalim o zaman

Boşver ya, takma kafana
Bizim mevzuda yine biz suçlu olduk
Diyorumya çirkefe bulaşma
Az daha ileri gidersek kalbim kararacak
O yüzden çirkefe bulaşmayım, üstüme sıçramasın.
Rabbime havale ettim
en güzelini yapmışsın gezom. Daha da düşünme artık. Allah tan uzaksınız ya bir de yakın olaydınız

aragazcı geldi haaanıımm

gaz mı lazım?? var
yarışma mı istiyosun?? Var
ne yapalım??
e yarışın!
alalım seni buraya. elimden tut beni. iyice dağıttım zira cuma sabahı itibariyle 88 kiloydum.
aa fulya gece gece aman dikkat et kendine. Takip et bakalım geçmiyorsa sakın önemsememezlik yapma

canim madem kilo sıkıştırıyor kahveyi teke dusursen iyi olur bi sure

bende if yapmaya caliscam tekrar o bu sefer dönerleri yemeden saglikli beslenerek insallah basaririm

tamam yaris yapalim o zaman
benim bu sıkışma kilodan kızlar. vücut tepki veriyor artık. acilen bir 4 kilo vermem lazım.

evet yapmaya calisiyorum da pek basaramiyorum henuz aclik geliyor
Alisirsin inşallah ilk birkaç gün zor geçiyor ev ahalisi pek destek çıkmayınca zor oluyor.
Ama kilo verdikçe daha çok sarılıyor insan

Tabiki ilgilenirim Fatmam ne demek.
Sen iste yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…