Evet bencede 2 gün sonra açlık gidiyorAlisirsin inşallah ilk birkaç gün zor geçiyor ev ahalisi pek destek çıkmayınca zor oluyor.
Ama kilo verdikçe daha çok sarılıyor insan
Hayrolsun fulyam?????kalbime bıçak saplanıyor gibi
Tabiki organik obezim hatta niğdeye bağ evine götüreyim seni yer elması da orda tadına bakarsın. Saramı da alalım. Hatta tüm takımıorganik tavuksa yolla aybenim. Çok makbule geçer
hiç yemedimnasıl yenir bilmem bile
olsun canım . Zararın neresinden dönsen kar.muhakkak başla ki kilo almayasın
kim acabaa
ay hepimiz gıdılıyız fulya . Tek sıkıntımız bu olsun boşver
Güzel olmuş obezim afiyet olsun.5 aralık menü
sabah: beş tane patates kızartması, üç tane biber kızartması, peynir, domates, salatalık
ara: iki mandalina
akşam: iki kepçe çorba, ızgara köfte, salata
su:2.5 litre
spor: yarım saat eliptik
Erkeklerin ev içindeki sorunları bir 3. Kişilere anlatmasına sinir oluyorumDünkü mevzu
Birilerinden akıl almış, devam ettik
Bireysel yarış iyidir fulyam.aynen rezillik. duba gibi olduminsan içine çıkmaya utanıyorum.
yarış olabilir. ben de kımıldamaya başlayacağım. böyle olmuyor. 2,5 öğün besleneceğim.
Orda namaz kaçta oluyorSabahınız hayrolsun hanımlar.
Güzelbir pazar geçirmeniz dileğiyle
Namazdan sonra uyuyamıyorum zaten saate çok geç oluyor.
Boyacılar var yine bugun dün bitmedi çoçukların odaları.
Hee aynen doğru diyon.Tabiki organik obezim hatta niğdeye bağ evine götüreyim seni yer elması da orda tadına bakarsın. Saramı da alalım. Hatta tüm takımı
Ne istersen var. Ürgüp göreme gezisizide yaparız. Gezonun dairesi haltetmiş gel sen bizim bağevine
Kadınlar gibi ince düşünemiyor odun kafalar.Erkeklerin ev içindeki sorunları bir 3. Kişilere anlatmasına sinir oluyorum
Yok canım eşimle değil 3.şahıslarla ilgili herkes sadece kendini düşünüyortamam canım. yarın start veriyoruz
eşinle mi?
Haklısın da işte gelde takmaBoşver ya, takma kafana
Bizim mevzuda yine biz suçlu olduk
Diyorumya çirkefe bulaşma
Az daha ileri gidersek kalbim kararacak
O yüzden çirkefe bulaşmayım, üstüme sıçramasın.
Rabbime havale ettim
evet yapmaya calisiyorum da pek basaramiyorum henuz aclik geliyor
alirim bi makas
kiz ben 78 im yine gidik hep gidik 65 te anca gider bu gidiklar hic dert etme. benim de popom füze gibi oldu yine beni de o cildirtiyo
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınkalbime bıçak saplanıyor gibi
aragazcı geldi haaanıımm
gaz mı lazım?? var
yarışma mı istiyosun?? Var
ne yapalım??
e yarışın!
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Güzel bir gün dileğiyle
Ne güzel olurdu yettim gariTabiki organik obezim hatta niğdeye bağ evine götüreyim seni yer elması da orda tadına bakarsın. Saramı da alalım. Hatta tüm takımı
Ne istersen var. Ürgüp göreme gezisizide yaparız. Gezonun dairesi haltetmiş gel sen bizim bağevine
Günes 7.50 de dogruyor. 7 buçukta namazı kılıp yatınca uyuyamıyorum. Fazla uykuyu sevmem zaten.Orda namaz kaçta oluyor
Bende şimdi kıldım, geri yatacağım
Yattığımda saat 1 i geçiyordu
sen istedikten sonra her şey olur fulya.sen yeter ki iste bak vücudun da tepki vermeye başlamışalalım seni buraya. elimden tut beni. iyice dağıttım ziracuma sabahı itibariyle 88 kiloydum.
benim bu sıkışma kilodan kızlar. vücut tepki veriyor artık. acilen bir 4 kilo vermem lazım.
evde olunca akıl hep yemekte işteevdeydim temizlik yemek cocukla ugrasmak oyle gecti vakit bi de aclik krizleri
büyüğü küçüğü bir oldular deseneYakındakiyle didiştik
kolay gelsin aybenimSabahınız hayrolsun hanımlar.
Güzelbir pazar geçirmeniz dileğiyle
Namazdan sonra uyuyamıyorum zaten saate çok geç oluyor.
Boyacılar var yine bugun dün bitmedi çoçukların odaları.
oo yarışmanın birincisi belli oldu şimdidenTabiki organik obezim hatta niğdeye bağ evine götüreyim seni yer elması da orda tadına bakarsın. Saramı da alalım. Hatta tüm takımı
kalbime bıçak saplanıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?