Kahvaltı iyi geçti fakat şuanda fırında sütlaç pişiyor yesem mi yesemmiHuhu pazar kahvaltısına gömüldünüz heee neler yiyonuz bakim mm
Közlenmiş kırmızı biber salatası lor peyniri beyaz peynir zeytin haşlanmış yumurta ve şekersiz çayHuhu pazar kahvaltısına gömüldünüz heee neler yiyonuz bakim mm
Yemesen iyi olur ama illede yemek istersen gündüz bir kase yeki eritebilesinKahvaltı iyi geçti fakat şuanda fırında sütlaç pişiyor yesem mi yesemmi
Başlayalim bencede yeni yila en azindan 3-4 kilo daha hafif girelimyarından itibaren başlayacağım inşallah.
Yememek.icin elimden geleni yapacağım biz ne zaman tatĺi yiyecek yaYemesen iyi olur ama illede yemek istersen gündüz bir kase yeki eritebilesin
Benimki yine zengin cinstenHuhu pazar kahvaltısına gömüldünüz heee neler yiyonuz bakim mm
Kiz sen nerdeyse hergun tatli bisey yiyorsun zaten. Sürülebilir cikolataYememek.icin elimden geleni yapacağım biz ne zaman tatĺi yiyecek ya
Açlık değil tatlisizlik beni bitirdi
Onlar sadece bir catal yetmiyorKiz sen nerdeyse hergun tatli bisey yiyorsun zaten. Sürülebilir cikolatahelva falan goruyorum menunde yanlış mı hatırlıyorum.
Ye istersen canim..fazla kasma kendini .kilo verme işi bitince buseferde herşeyden fazla fazla yeniliyo tekrar kilolar geri geluyo..herşeyden azar azar ye bence tadimlikYemesen iyi olur ama illede yemek istersen gündüz bir kase yeki eritebilesin
Cuma basküldü düşünmen yeter İkiz anam benimKahvaltı iyi geçti fakat şuanda fırında sütlaç pişiyor yesem mi yesemmi
2 yumurtayla menemen. 15 te zeytinKözlenmiş kırmızı biber salatası lor peyniri beyaz peynir zeytin haşlanmış yumurta ve şekersiz çay
Sen neler yedin aebenim
Kolay gelsin canımSabahınız hayrolsun hanımlar.
Güzelbir pazar geçirmeniz dileğiyle
Namazdan sonra uyuyamıyorum zaten saate çok geç oluyor.
Boyacılar var yine bugun dün bitmedi çoçukların odaları.
Vallahi en sevdiğim cevizli havuçlu ke yaptım yemiyecegimKahvaltı iyi geçti fakat şuanda fırında sütlaç pişiyor yesem mi yesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?