valla neler yemediğimi söylesem şaşarsınHuhu pazar kahvaltısına gömüldünüz heee neler yiyonuz bakim mm
fulya bugün nasılsın?? Ağrın geçti mi?
Evet uyku deliksiz olursa yeterGünes 7.50 de dogruyor. 7 buçukta namazı kılıp yatınca uyuyamıyorum. Fazla uykuyu sevmem zaten.
Akşamda 12 gibi yatarım. Yetıyot yani alıyorum uykumu.
Sağ ol canımcok gecmis olsun cnm gözümden kacmis
Onlar sadece bir catal yetmiyor
Hergün karam yerdim ben
Yeseydin de boyunun ölçüsünü alsaydım2 yumurtayla menemen. 15 te zeytin
Benim krallara layık pazar keyfinde böyleydii
Eş olacak civdansızda gitmiş pogaça kaşarlı simit açma ne varsa almış gelmiş
Yermi aeben tabiki yemezzzz. 
Alisirsin inşallah ilk birkaç gün zor geçiyor ev ahalisi pek destek çıkmayınca zor oluyor.
Ama kilo verdikçe daha çok sarılıyor insan
Tabiki organik obezim hatta niğdeye bağ evine götüreyim seni yer elması da orda tadına bakarsın. Saramı da alalım. Hatta tüm takımı
Ne istersen var. Ürgüp göreme gezisizide yaparız. Gezonun dairesi haltetmiş gel sen bizim bağevine
cocuk zorluyor obezimsen istedikten sonra her şey olur fulya.sen yeter ki iste bak vücudun da tepki vermeye başlamış
evde olunca akıl hep yemekte işteçalışanlar için diet daha kolay
büyüğü küçüğü bir oldular deseneAllah ıslah etsin
kolay gelsin aybenim
oo yarışmanın birincisi belli oldu şimdidenyüksek hakem heyeti aybeni açık ara 1.ilan etti.cumaya daha çok var ama olsun, cumanın gelişi belli oldu
ürgüp en çok görmek istediğim yer biliyor musun?? Bir ürgüp bir diyarbakır çok merak ediyorum.geçen yaz hiç gezemedik malum corona belasından .bu yaz biraz hafiflerse güzel planlarımız var.Allah sağlık sıhhat verirse tabii
Bende çokkkk seviyorum
amin canım.Rabbim feraha çıkarsın
kilodan aebenim. birkaç haftadır yatarken de sol tarafıma çok dönemiyorum. baskı yapıyor kalbe. zayıfla diyor bana yani.Hayrolsun fulyam?????
karar verdim 2,5 öğün yapacağım. bugün 2 ara öğün oldu gibi ama olsun yarın 1 e iner o.Bireysel yarış iyidir fulyam.
Vede planlı bir menü
Karbonu kes biraz. Bi dönem Karatay yapmıştın çok güzel gitmişti hatırlıyorum. Karatay olmasada benzer bir yol çizebilirsin kendine.
mümkün olduğunca doğal şeyleri bulmaya çalışıyorum. ama büyükşehirde imkanlar dahilinde tabi. valla o beslenme şekli gerçekten lüks şimdi. ama en güzeli.Hee aynen doğru diyon.
Eskiden beğenmediğimiz köy yaşantısı şimdi lüks oldu.
Meğer onlar nimetmiş.
Biz burda esir hayati yaşıyormuşuz
çok şükür iyiyim canım.Yok canım eşimle değil 3.şahıslarla ilgili herkes sadece kendini düşünüyor
Haklısın da işte gelde takma
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Sen çok yaşa obezim
sütlaçKahvaltı iyi geçti fakat şuanda fırında sütlaç pişiyor yesem mi yesemmi
aynen canım.Başlayalim bencede yeni yila en azindan 3-4 kilo daha hafif girelim
bugün sabah bal ya da reçel yemedim. canım tatlı istedi yemedim. alıştırdım çünkü. tatlı istediğinde kuru incir, kuru kayısı, kuru erik, hurma, kuru cennet hurması çok iyi geliyor inan bana. ama ölçülü yiyeceksin tabi. kahveyle süper oluyor.Yememek.icin elimden geleni yapacağım biz ne zaman tatĺi yiyecek ya
Açlık değil tatlisizlik beni bitirdi.
iyiyim canım saol. çok yediğimde de oluyor. dün fazla kaçtı sanırım yediklerim.valla neler yemediğimi söylesem şaşarsıntok evin aç kedisi gibi dolaşıyorum
fulya bugün nasılsın?? Ağrın geçti mi?
Busecim aksaraylıyım canım. Niğdede tesis var kenarrındada bir bahçe ve bag evi yaptık. Kedi köpek tavuk ne ararsan varbnm cocuk 3 yasina geliyor beni o cok zorluyor aliscam ama tekrar
aa nigdeli misin biz borluyuz dedemin bag evi var. ve annemde nevsehirli
cocuk zorluyor obezim
Afiyet olsun canım menemene bayılırım2 yumurtayla menemen. 15 te zeytin
Benim krallara layık pazar keyfinde böyleydii
Eş olacak civdansızda gitmiş pogaça kaşarlı simit açma ne varsa almış gelmiş
Yermi aeben tabiki yemezzzz. 
10 dk bölgesel hareket nasıl 300 puan oluyor bacım??anlamadı ben?Bütün gün iyiydim sanki son dkk gözüm döndü ama sabah 10 dkk bölgesel hareket ler yaptım inşallah kurtarır beni
10 dk hareket =300 puan
Sabah
Haşlanmış yumurta domates yeşillik peynir zeytin
Ögle
Türk kahvesi
1 bardak boza
3 ceviz
Akşam
1 tabak pırasa yemegi
7 kaşık kadar makarna
Vicdan oldu o makarna ama kek den hala yemedim yemiyecegim de
2 litre su hala devam
Dkk 50 adet 30 puan diyor kız yanlışmı yaptım eyvah eyvah matematik sıfır 10 dkk hareket yaptım hopla zıpla mekik filan ama10 dk bölgesel hareket nasıl 300 puan oluyor bacım??anlamadı ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?