- 7 Mart 2011
- 7.389
- 8.066
- 398
- 36
Evde tek basina diyet yapmak kolay zor olan herkes yerken diyet yapmakBütün gün iyiydim sanki son dkk gözüm döndü ama sabah 10 dkk bölgesel hareket ler yaptım inşallah kurtarır beni
10 dk hareket =300 puan
Sabah
Haşlanmış yumurta domates yeşillik peynir zeytin
Ögle
Türk kahvesi
1 bardak boza
3 ceviz
Akşam
1 tabak pırasa yemegi
7 kaşık kadar makarna
Vicdan oldu o makarna ama kek den hala yemedim yemiyecegim de
2 litre su hala devam
Haklısın ya tek olucak sın yada eşle birlikte yapacaksın anca öyle daha iyi randıman alırız şimdi ben filtre kahvemi içiyorum evdeki kek ile birlikte içiyor kahvesini birde tadına baksaydın bari demezmiEvde tek basina diyet yapmak kolay zor olan herkes yerken diyet yapmak
o nasıl ara kızzz6 aralık menüm
sabah: domates, peynir, salatalık, zeytin,bir tane kızarmış biber, bir dilim salam
ara: bir muz, iki mandalina, bir trabzon hurması
akşam: iki kepçe çorba, ızgara et, salata
su: 2.5 olur yatana kadar
spor: yok
Bizimkiler akşam eve künefe ismarliyorlar birde sende ye boğazımızdan geçmiyor diye vicdan yapiyorlarHaklısın ya tek olucak sın yada eşle birlikte yapacaksın anca öyle daha iyi randıman alırız şimdi ben filtre kahvemi içiyorum evdeki kek ile birlikte içiyor kahvesini birde tadına baksaydın bari demezmi
Zaten makarna yedim vicdanım yerlerde
Geçmiş olsun canım dişini nasıl kırdınMenum
Sabah
Yarim simit labne aci sos peynir kasar peyniri 1 yumurta 5 zeytin marul maydanoz 4 cay kasigi keciboynuzu özü 1 adet patates kızartması
Ara yarim elma
1 kupa sütlü türk kahvesi 4.5 kare çikolata
2 avuc nar
Akşam
1 tabak pırasa çorbası
Pırasa graten
Salata
Yarım elma
1hurma (badem ve ceviz yiyordum ki dişim kırıldı bıraktım)
Spor 5000 adım + 1 saat civarı temizlik te yaptım ama kac puan olur bilmiyorum
50 tane de mekik cekerim yatmadan
Su 2 litre civari
ahahahhhho nasıl ara kızzzmanavı yemişin
di mi ama aranın hakkını vermişinahahahhhhyedin mi dibine kadar yiyeceksin fulyam
ayyyBizimkiler akşam eve künefe ismarliyorlar birde sende ye boğazımızdan geçmiyor diye vicdan yapiyorlar
Insallah kazanan biz olacagiz
oo 10 dk hopla zıpla 300 etmez benden söylemesi. En iyisini tabiiDkk 50 adet 30 puan diyor kız yanlışmı yaptım eyvah eyvah matematik sıfır 10 dkk hareket yaptım hopla zıpla mekik filan ama
İnşallah canım inşallahBizimkiler akşam eve künefe ismarliyorlar birde sende ye boğazımızdan geçmiyor diye vicdan yapiyorlar
Kız kim bilir hangi kafayla hesp kitap yapıp yazdım anlamadım ki cahilliğime vuroo 10 dk hopla zıpla 300 etmez benden söylemesi. En iyisini tabiimoni bilir de..
Kendimden örnek vereyim; yarım saat eliptik yapıyorum, kan ter içinde kalıyorum tsört değiştiriyorum, şıp şıp terim akıyor 120 puan alıyorum. Var gerisini sen düşün
Nasıl becerdinMenum
Sabah
Yarim simit labne aci sos peynir kasar peyniri 1 yumurta 5 zeytin marul maydanoz 4 cay kasigi keciboynuzu özü 1 adet patates kızartması
Ara yarim elma
1 kupa sütlü türk kahvesi 4.5 kare çikolata
2 avuc nar
Akşam
1 tabak pırasa çorbası
Pırasa graten
Salata
Yarım elma
1hurma (badem ve ceviz yiyordum ki dişim kırıldı bıraktım)
Spor 5000 adım + 1 saat civarı temizlik te yaptım ama kac puan olur bilmiyorum
50 tane de mekik cekerim yatmadan
Su 2 litre civari
Bugün neler yediler bir bilsenEvde tek basina diyet yapmak kolay zor olan herkes yerken diyet yapmak
BayılırımBizimkiler akşam eve künefe ismarliyorlar birde sende ye boğazımızdan geçmiyor diye vicdan yapiyorlar
Avcunu yalarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?