- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
hadi sen de bizi şaşırt bakalım.geç aybeni
menü var mı menü?? Ne yiyon ne içiyon? Rakibin kuralına göre oynuyor sen niye kurallara uymuyosun bakalım??
Vuuu kim tutar konuş konuş obezimhadi sen de bizi şaşırt bakalım.geç aybeni
menü var mı menü?? Ne yiyon ne içiyon? Rakibin kuralına göre oynuyor sen niye kurallara uymuyosun bakalım??
Ne yedin!?Bugünü diyet tarihimde yaşanmamış sayıyorum yedim de yedim yedim de yedim hatta daha da yedim de yedim
Söyle bakim rakibem neler yapıyor beni yenmek için
Zehra nın yazdıklarına katılıyorumSöyle bakim rakibem neler yapıyor beni yenmek için
Luppooo. 2. Sefer karantinaya girisimizin depresyonu mu desem ne desem. Ilk defa yedim birde. Luppocu dayının karantina öncesi luppo aldığı kadar varmış.Ne yedin!?
Yeme konusundaysa katılmasan daha iyi. Aslinda 36 saatlik oruç niyetindeydim ama neolduysa oldu cocugun bakicisi 1 tabak sarma verdi ip orda koptu bendeZehra nın yazdıklarına katılıyorum
Bugün bitti yarın devamYeme konusundaysa katılmasan daha iyi. Aslinda 36 saatlik oruç niyetindeydim ama neolduysa oldu cocugun bakicisi 1 tabak sarma verdi ip orda koptu bende
fatmacım ayben demiş ama ben de hatırlatayım menüne muhakkak ekmek ekle. Senin kiloda biri için şu an en mantıklısı ekmekle başlamak.sonra yavaş yavaş azaltırsın inşallah ama şimdi ye lütfen..
ohh temiz temiz otur şimdi. Ağız tadıyla kirletin
valla ne uyudum ne uyanabildim bugünhafta sonu uyanma saatleri değişince pazartesi sarhoş gibi oldum
abbowBugünü diyet tarihimde yaşanmamış sayıyorum yedim de yedim yedim de yedim hatta daha da yedim de yedim
oo işte bu harika olmuşCanlarım online bir liste aldım onu inşallah yapmaya çalışacağım
Bugün okula gittim eve gel canlı ders falan çok halsizlestim dersi bile yarım bıraktım
Onun için akşam listemi yapamadım
Ama inşallah yarın evdeyim listemizde sporumuda yapacagim
oo şike var
oo işte bu harika olmuş
listeni ve sporunu görmek için sabırsızlanıyorum
saol obezim. amin.canım başınız sağolsun.sevenlerine sabır dilerim❤
1 su bardağı kırmızı mercimeği yıkadıktan sonra 5 su bardağı su ile pişiriyoruz. yumuşayıncaya kadar. ayrı bir yerde orta boy soğanı incecik kıyıp 2 yk zeytinyağında 2-3 dk kavuruyoruz. sonra 1 silme yk un ilave edip kavuruyoruz. mercimek ile birleştiriyoruz. tuz ekliyoruz. 10 dk kadar pişiriyoruz. mercimek suyunu çok çekerse azcık sıcak su ekleyebiliriz. blendırdan geçiriyoruz. 1 kasenin içinde 1 yumurta sarısı+1/2 limon suyu+1 su bardağı sütü iyice çırpıyoruz. bunu azar azar torbaya ekleyip iyice karıştırıyoruz. kıvam alıncaya pişiriyoruz. tavada 1 yk tereyağ+ 1 yk zeytinyağ+1 tk salça kavuruyoruz. 1 tk nane+1 tk pulbiberi de ekleyip kavurup çorbanın üzerine döküyoruz.Küçük emrah mod: on
çeşmi nigar çorbasını hiç içmedim biliyor muusun apla
Ya üzülme bacım fulyanın menülerindekinin çogunu yemek dursun bilmiyuruk bile
Not : fulyacım kızıyorsun değilmi takılmalarıma
avakado yediğim gün aslında omlet yapmamalıyım. haşlanmış yemeliyim yumurtayı. ya da zeytinleri yememem lazım bencede. gerçi bugün çorba ekstra oldu. sabahtan yaptık koktu canım çekti. evet sabah fazla oldu canım.Fulyacım sabahın çok olmuş canım. 2 kahvaltı çıkar senin kahvaltıdan biraz azalt canım menülerini,
aranlada akşamın çok yakın birleşmiş Menün.
amin saracım. salgından dolayı cenazeye bile katılamadık çok üzüldüm. sessiz sedasız gömüldüBaşın sağ olsun canım mekanı cennet olsun
neler yedin canım? bazen oluyor takılma. yarın toparlarsın.Bugünü diyet tarihimde yaşanmamış sayıyorum yedim de yedim yedim de yedim hatta daha da yedim de yedim
doğrudur canım ama o erkekler için geçerli bence. çünkü 1 lahmacun da neredeyse 2 dilimden fazla ekmek var. üstelik beyaz un. ayrıca büyük oluyorlar zaten. bize bol yeşillik ve salatayla 1 adeti yetiyor. fazla geliyor ikincisi.Fulyacım benim diyetisyenim yanında bol yeşillikle ve ayranla beraber iki lahmacun yenebilir demişti
iki lahmacun bana şu an fazla geliyor saracımFulyacım benim diyetisyenim yanında bol yeşillikle ve ayranla beraber iki lahmacun yenebilir demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?