Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canlarım online bir liste aldım onu inşallah yapmaya çalışacağım

Bugün okula gittim eve gel canlı ders falan çok halsizlestim dersi bile yarım bıraktım
Onun için akşam listemi yapamadım

Ama inşallah yarın evdeyim listemizde sporumuda yapacagim

oo işte bu harika olmuş

listeni ve sporunu görmek için sabırsızlanıyorum

oo işte bu harika olmuş

listeni ve sporunu görmek için sabırsızlanıyorum

Tamam canım dün ilk verdim bu cumaya kadar öyle c.tesi pazar değişecek
Yazınca etiketlerim canım seni

Yaaa obezim sanki sen profil resmindeki kadınsın seni hatırlayınca hemen o resim geliyor

canım başınız sağolsun.sevenlerine sabır dilerim❤
saol obezim. amin.
Küçük emrah mod: on

çeşmi nigar çorbasını hiç içmedim biliyor muusun apla
1 su bardağı kırmızı mercimeği yıkadıktan sonra 5 su bardağı su ile pişiriyoruz. yumuşayıncaya kadar. ayrı bir yerde orta boy soğanı incecik kıyıp 2 yk zeytinyağında 2-3 dk kavuruyoruz. sonra 1 silme yk un ilave edip kavuruyoruz. mercimek ile birleştiriyoruz. tuz ekliyoruz. 10 dk kadar pişiriyoruz. mercimek suyunu çok çekerse azcık sıcak su ekleyebiliriz. blendırdan geçiriyoruz. 1 kasenin içinde 1 yumurta sarısı+1/2 limon suyu+1 su bardağı sütü iyice çırpıyoruz. bunu azar azar torbaya ekleyip iyice karıştırıyoruz. kıvam alıncaya pişiriyoruz. tavada 1 yk tereyağ+ 1 yk zeytinyağ+1 tk salça kavuruyoruz. 1 tk nane+1 tk pulbiberi de ekleyip kavurup çorbanın üzerine döküyoruz.
Ya üzülme bacım fulyanın menülerindekinin çogunu yemek dursun bilmiyuruk bile

Not : fulyacım kızıyorsun değilmi takılmalarıma

Fulyacım sabahın çok olmuş canım. 2 kahvaltı çıkar senin kahvaltıdan biraz azalt canım menülerini,
aranlada akşamın çok yakın birleşmiş Menün.
avakado yediğim gün aslında omlet yapmamalıyım. haşlanmış yemeliyim yumurtayı. ya da zeytinleri yememem lazım bencede. gerçi bugün çorba ekstra oldu. sabahtan yaptık koktu canım çekti. evet sabah fazla oldu canım.
Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun
amin saracım. salgından dolayı cenazeye bile katılamadık çok üzüldüm. sessiz sedasız gömüldü
Bugünü diyet tarihimde yaşanmamış sayıyorum yedim de yedim yedim de yedim hatta daha da yedim de yedim
neler yedin canım? bazen oluyor takılma. yarın toparlarsın.
Fulyacım benim diyetisyenim yanında bol yeşillikle ve ayranla beraber iki lahmacun yenebilir demişti
doğrudur canım ama o erkekler için geçerli bence. çünkü 1 lahmacun da neredeyse 2 dilimden fazla ekmek var. üstelik beyaz un. ayrıca büyük oluyorlar zaten. bize bol yeşillik ve salatayla 1 adeti yetiyor. fazla geliyor ikincisi.

Fulyacım benim diyetisyenim yanında bol yeşillikle ve ayranla beraber iki lahmacun yenebilir demişti
iki lahmacun bana şu an fazla geliyor saracım önceden olsaydı üç tane bile yerdim ama şimdi bizim mideler zaten küçüldü farzedersek bir lahmacun ve bol yeşillik haydi haydi yeter.tekrar genişletmeye hiç gerek yok

tabii bu benim düşüncem . Yemek isteyen yiyebilir, sonuçta diyetisyen yenebilir demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…