Helal obezimoo şike var
yüksek hakem heyeti dietde bir usulsüzlük kokusu aldı ve seferoğullarına kırmızı kart gösterdi
bağ evini anlat bana aybenHelal obezim
Aaa obezim ben GEZONUN HİÇ ŞAŞIRMAM OBEZTO BİZİ GEÇER diye okuduydumBak ona şaşırırım
yazı kısmının sağa doğru 3 nokta var ya. oraya tıklıyorsun. alta geliyor emoji bölümü.Yaaaaa emojiler nere gitti
Anlatılmaz yaşanır obezim gel götüreyim.bağ evini anlat bana ayben
Hastasonu girdik ya ülkecek ondan bahsettim canım bireysel bi karantina değil yani. Zaten ben sağlık calisaniyim istesem de giremiyorum karantinayaneden karantina? İnşallah kötü bir şey yoktur
cevap yazdığım bölümde üç nokta var üst üste. Soldan ikincisine bas.yüz ifadesi gelecek. Onun üzerine basınca bulacaksın.
çok kullanmayalım diye saklamışlar zaar
Ay yanlis anlaşılma oldu yaa bireysel karantinadan bahsetmedim sokaga cikma yasağı oldu ya haftasonları ondan bahsetmiştimİlahi zehra
Geçmiş olsun bu arada. Nasılsınız karantina durumlarında?
Bende de acilmiyor emojinin ustune tiklayinca cikiyordu normalde hicbisey acilmiyor şuanTamam canım orayı gördüm açamadım tekrar denerim inşallah
Obez ve çirkinayy tövbee
ben o kadar çirkin bir bağyan mıyım, teessüflerimi sunuyorum
hoş nereden bileceksin neye benzediğimi. Bilse bilse beni gezo bilir de ona da kırmızı kart gösterdim.obez ve çirkin derse inanma
Hemen hemen aynı yaşlardayız
Gözlüğümü gönderiyorumAaa obezim ben GEZONUN HİÇ ŞAŞIRMAM OBEZTO BİZİ GEÇER diye okuduydum
Şaşırırım bizi geçerse demişya
maydanoz marul ve soğanla yiyebilirsin en fazla iki tane
diyette yapılan en büyük yanlış dengesiz beslenmek bir öğünde ihtiyacımızda az kalori alırsak ve ara öğünde yapmazsak bir sonraki öğünde şekerimiz oynadığından gözüm döner ve ihtiyacımızdan fazla yeriz sonrasıda pişmanlık olur diyette amaç aç kalmak değil dengeli ve sağlıklı beslenerek tok kalmak
Anlatılmaz yaşanır obezim gel götüreyim.
Meraktayız beklentiler iyce yükseldiObez ve çirkin
Abla diyebilirmiyimHemen hemen aynı yaşlardayız
Bende 1 ay sonra 46 olacağım
Allah gönlüne göre hayırlısını versin busecimbugun aldigimiz evdeki kiracilar gelip eve bakti guzel dediler gittilerbegendiler ama karar vermediler daha baska evlere bakacaklar anlasilan. keske hemen beğenseler de bi yer bende evime gitsem hevesim cok
Abla diyebilirmiyim1 yaşın beyliği beylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?