Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

60kiloyum fulyam başın sağolsun canım
saol canım.
20 li yaşlarımda 2 adet yiyebiliyordum. ama şu an 1 adedi bol yeşillikle ve biraz ayranla dolu dolu yetiyor. yoksa çok severim lahmacunu.

Tamam canım dün ilk verdim bu cumaya kadar öyle c.tesi pazar değişecek
Yazınca etiketlerim canım seni

Yaaa obezim sanki sen profil resmindeki kadınsın seni hatırlayınca hemen o resim geliyor
ayy tövbee

ben o kadar çirkin bir bağyan mıyım, teessüflerimi sunuyorum

hoş nereden bileceksin neye benzediğimi. Bilse bilse beni gezo bilir de ona da kırmızı kart gösterdim.obez ve çirkin derse inanma

ayy tövbee

ben o kadar çirkin bir bağyan mıyım, teessüflerimi sunuyorum

hoş nereden bileyim neye benzediğimi. Bilse bilse beni gezo bilir de ona da kırmızı kart gösterdim.obez ve çirkin derse inanma

Yaa değilsindir tabiii
Kalbi bu kadar güzel birinin çirkin olamasi mumkunmu

Temiz menü

Luppooo. 2. Sefer karantinaya girisimizin depresyonu mu desem ne desem. Ilk defa yedim birde. Luppocu dayının karantina öncesi luppo aldığı kadar varmış.
neden karantina? İnşallah kötü bir şey yoktur
Yaaaaa emojiler nere gitti
cevap yazdığım bölümde üç nokta var üst üste. Soldan ikincisine bas.yüz ifadesi gelecek. Onun üzerine basınca bulacaksın.

çok kullanmayalım diye saklamışlar zaar

Tamam canım orayı gördüm açamadım tekrar denerim inşallah

Aebenim bütün 3 noktalara basdim eski emojiler i bulamadım
Önce ilk fotodaki üç noktaya bas.orada yüz ifadesi çıkıyor.sonra ikinci fotodaki yüz simgesine bak.smileyler orada

Eklentiler

• Screenshot_20201207-224445.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20201207-224532.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 33
Aebenim bütün 3 noktalara basdim eski emojiler i bulamadım
Ortada 3 noktaya basınca burası çıkıyor. Gülen suratı görüyormusun. Ona basınca aşagıda da imojiler var.

Obezim dediği gibi kullanmayalım diye gizlemişler yaramaz imojiler . Dur Kazen söyleyelim. Eskiden daha kolaydı Rica ediyoruz imojiler kolay yerde olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20201207_224432_com.huawei.browser.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…