saol canım.60kiloyum fulyam başın sağolsun canım
20 li yaşlarımda 2 adet yiyebiliyordum. ama şu an 1 adedi bol yeşillikle ve biraz ayranla dolu dolu yetiyor. yoksa çok severim lahmacunu.iki lahmacun bana şu an fazla geliyor saracımönceden olsaydı üç tane bile yerdim ama şimdi bizim mideler zaten küçüldü farzedersek bir lahmacun ve bol yeşillik haydi haydi yeter.tekrar genişletmeye hiç gerek yok
tabii bu benim düşüncem . Yemek isteyen yiyebilir, sonuçta diyetisyen yenebilir demiş
ayy tövbeeTamam canım dün ilk verdim bu cumaya kadar öyle c.tesi pazar değişecek
Yazınca etiketlerim canım seni
Yaaa obezim sanki sen profil resmindeki kadınsın seni hatırlayınca hemen o resim geliyor
kaç yaşındasın?saol canım.
20 li yaşlarımda 2 adet yiyebiliyordum. ama şu an 1 adedi bol yeşillikle ve biraz ayranla dolu dolu yetiyor. yoksa çok severim lahmacunu.
46kaç yaşındasın?
ayy tövbee
ben o kadar çirkin bir bağyan mıyım, teessüflerimi sunuyorum
hoş nereden bileyim neye benzediğimi. Bilse bilse beni gezo bilir de ona da kırmızı kart gösterdim.obez ve çirkin derse inanma
aa hakikaten mi?? Ben seni hep 30 en fazla 35 hayal etmiştim. Yaşın yaşıma yani
Yaa değilsindir tabiii
Kalbi bu kadar güzel birinin çirkin olamasi mumkunmu
aa hakikaten mi?? Ben seni hep 30 en fazla 35 hayal etmiştim. Yaşın yaşıma yani
neden karantina? İnşallah kötü bir şey yokturLuppooo. 2. Sefer karantinaya girisimizin depresyonu mu desem ne desem. Ilk defa yedim birde. Luppocu dayının karantina öncesi luppo aldığı kadar varmış.
cevap yazdığım bölümde üç nokta var üst üste. Soldan ikincisine bas.yüz ifadesi gelecek. Onun üzerine basınca bulacaksın.Yaaaaa emojiler nere gitti
Temiz menü
İlahi zehraLuppooo. 2. Sefer karantinaya girisimizin depresyonu mu desem ne desem. Ilk defa yedim birde. Luppocu dayının karantina öncesi luppo aldığı kadar varmış.
neden karantina? İnşallah kötü bir şey yoktur
cevap yazdığım bölümde üç nokta var üst üste. Soldan ikincisine bas.yüz ifadesi gelecek. Onun üzerine basınca bulacaksın.
çok kullanmayalım diye saklamışlar zaar
Önce ilk fotodaki üç noktaya bas.orada yüz ifadesi çıkıyor.sonra ikinci fotodaki yüz simgesine bak.smileyler oradaAebenim bütün 3 noktalara basdim eski emojiler i bulamadım
Ortada 3 noktaya basınca burası çıkıyor. Gülen suratı görüyormusun. Ona basınca aşagıda da imojiler var.Aebenim bütün 3 noktalara basdim eski emojiler i bulamadım
bak üç noktaya bas.orada yüz ifadesi çıkıyor
hadi bakalım.bekliyorumÇok teşekkürler canım çok detaylı anlatmışsın açayım sana bir sürü emoji göndereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?