- 7 Mart 2011
- 7.389
- 8.066
- 398
- 36
Ben gelince böyle oldu idare edin prensesimNe çok yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi
Şu an herşeyi yiyebilirimHangi zalımdı 4 tane kuru biber dolması yiyenyılbaşı hedefime ulaşırsam kuru biber dolması yapacağım
Obeztonun çenesi düştü naparsinNe çok yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi
Kız yazık aklın kalır, git lahmacun niyetine sıcak ekmeğe tereyağı sür de yeŞu an herşeyi yiyebilirim
Az öncede maydonuzlu lahmacun geldi gözümün önüne
Uyusam iyi olacak
Ben gelince böyle oldu idare edin prensesim
İyi oldu böyle canımŞu an herşeyi yiyebilirim
Az öncede maydonuzlu lahmacun geldi gözümün önüne
Uyusam iyi olacak
Arada böylesi iyi oluyorObeztonun çenesi düştü naparsin
Sıcak ekmekle peynir de ne güzel olurKız yazık aklın kalır, git lahmacun niyetine sıcak ekmeğe tereyağı sür de ye
Valla herkesin çenesi düşsün, takım şenlensin, benim çeneyide idare edinArada böylesi iyi oluyor
Yesinde yatsın deyilmiSıcak ekmekle peynir de ne güzel olur
Kendin sandım beni zaarrYesinde yatsın deyilmi
Nefistir zulmetmemek lazım
vallahi bayilirim kalorisini bilmiyorum ben hic yapmadim ama anneme yaptirip yiyesim geldi nefis yapiyo 10 tane yerim tovbeeHangi zalımdı 4 tane kuru biber dolması yiyenyılbaşı hedefime ulaşırsam kuru biber dolması yapacağım
Bugün zulmetmedim, yazık arada dinlendirmek lazımKendin sandım beni zaarr
Bende çok severimvallahi bayilirim kalorisini bilmiyorum ben hic yapmadim ama anneme yaptirip yiyesim geldi nefis yapiyo 10 tane yerim tovbee
valla hedefine ulasinca hisusi yap otur ye bence miss kuru patlicana bayiliyorum hele benBende çok severim
Ben hariç kimse yemez, o yüzden mahrum kalıyorum
Ben patlıcan yemedim desem inanır mısınvalla hedefine ulasinca hisusi yap otur ye bence miss kuru patlicana bayiliyorum hele ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?