- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
o biraz kaşınıyo ama bende artık genç değilim, her hafta 1 kilo veremiyorumAaa obezim ben GEZONUN HİÇ ŞAŞIRMAM OBEZTO BİZİ GEÇER diye okuduydum
Şaşırırım bizi geçerse demişya
oo sen cuma günü kafadan 1. Oldun ayben. Hakem heyeti senin tutuyorAnlatılmaz yaşanır obezim gel götüreyim.
anladımHastasonu girdik ya ülkecek ondan bahsettim canım bireysel bi karantina değil yani. Zaten ben sağlık calisaniyim istesem de giremiyorum karantinaya
konuş konuş. Cebimde daha çok kırmızı kart varObez ve çirkin
oğlak burcu olduğun için seni seviyorum demek❤Hemen hemen aynı yaşlardayız
Bende 1 ay sonra 46 olacağım
sizin için n'apiim. Yoksa her gün menü yaz spor yaz hayat geçer miObeztonun çenesi düştü naparsin
ayyy bunların gece gece ekmek mi istemiş canlarıSıcak ekmekle peynir de ne güzel olur
buse hep ben uyuyunca geliyorsunbugun aldigimiz evdeki kiracilar gelip eve bakti guzel dediler gittilerbegendiler ama karar vermediler daha baska evlere bakacaklar anlasilan. keske hemen beğenseler de bi yer bende evime gitsem hevesim cok
Meraktayız beklentiler iyce yükseldi
abla değil apla olur oAbla diyebilirmiyim1 yaşın beyliği beylik
aaa.ben şok! Sen çok uykusuz kalma aybenim, uykusuzluk sende ters tepki yapıyoŞu an herşeyi yiyebilirim
Az öncede maydonuzlu lahmacun geldi gözümün önüne
Uyusam iyi olacak
Gezo keçi burcumuymuşgünaydın canlar
o biraz kaşınıyo ama bende artık genç değilim, her hafta 1 kilo veremiyorumşu erken menopoz olayı psikolojimi ve hayat standartımı bozdu ama bakma size çaktırmadan muhabbet sohbet devam ediyorum.burası olmasa belki kilo da veremez aksine alırdım
oo sen cuma günü kafadan 1. Oldun ayben. Hakem heyeti senin tutuyor
anladımben fazlaca unutkanım, söylediysen de unutmuşturum büyük ihtimal
konuş konuş. Cebimde daha çok kırmızı kart var
oğlak burcu olduğun için seni seviyorum demek❤
sizin için n'apiim. Yoksa her gün menü yaz spor yaz hayat geçer miiki lafın belini kırmayak mı??
ayyy bunların gece gece ekmek mi istemiş canları
allahım sana geliyorum!!
İlaçlardan obezim. Bu tür durumlarda bunu diyetine ve kiloya bağlamamak lazım. Çünki sende bilyorsunki artın kilo değilarkadaşlarım dünden beri sıfır kaçamak üzerine spor sonuç; +400 gr
bu günden sonra artık cumaya kadar tartılmıycam, moralimi bozmasa da canımı sıkıyor biraz
bu ay benim bebek biraz tombul olacak zannedersemgezegenfeza
10 tane ne ki ben tencereyi yerim . Öyle seviyorum kuru patlıcan ,biberivallahi bayilirim kalorisini bilmiyorum ben hic yapmadim ama anneme yaptirip yiyesim geldi nefis yapiyo 10 tane yerim tovbee
Ben aldığım kiloları gece yediğim ekmeklere borçluyum zaten. O yüzden o hakkımı fazlasıyla doldurdum diye elimden geldiğince ekmek yemiyorumgünaydın canlar
o biraz kaşınıyo ama bende artık genç değilim, her hafta 1 kilo veremiyorumşu erken menopoz olayı psikolojimi ve hayat standartımı bozdu ama bakma size çaktırmadan muhabbet sohbet devam ediyorum.burası olmasa belki kilo da veremez aksine alırdım
sizin için n'apiim. Yoksa her gün menü yaz spor yaz hayat geçer miiki lafın belini kırmayak mı??
allahım sana geliyorum!!
Canım hem ilaçlar, hem spordan da artı gelmiş olabilirsin. Benim böyle moralim bozulunca kız kardeşim hergün değil her hafta kilo veriyor musun ona bak demişti.arkadaşlarım dünden beri sıfır kaçamak üzerine spor sonuç; +400 gr
bu günden sonra artık cumaya kadar tartılmıycam, moralimi bozmasa da canımı sıkıyor biraz
SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
---|---|---|
NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
Leslie | dk | 3 Puan |
Eliptik | dk | 4 Puan |
Yüzme | dk | 4 Puan |
Jillian | dk | 3 Puan |
Cardio | dk | 4 Puan |
Zumba | dk | 3 Puan |
plates | dk | 3 Puan |
Step | dk | 3 Puan |
pump it up | dk | 3 Puan |
Squat | 50 adet | 25 Puan |
Bisiklet | dk | 3 Puan |
Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
adım | 5000 | 50 Puan |
temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
Sendemi oğlak burcusungünaydın canlar
allahım sana geliyorum!!
Hatta bana nine de diyebilirsinizbuse hep ben uyuyunca geliyorsunhadi hayırlısı olsun
abla değil apla olur o
aaa.ben şok! Sen çok uykusuz kalma aybenim, uykusuzluk sende ters tepki yapıyo
Olsunda tombul olsun, doğuma kocaman altın alır gelirizarkadaşlarım dünden beri sıfır kaçamak üzerine spor sonuç; +400 gr
Allah şifa versin canımHayırlı sabahlar herkese
Sabah yine migren yoklamasıyla açtım gözümü. Migren taşı sürdüm alnıma ,şakaklarıma,bol su da içeyim belki hemen toparlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?