Canımsın kaptanım sonunda senide delirttik
Kıyamam dinlen boşver donra halledersin buralarıfarkettiğiniz üzere hiç enerjim yok.
Evet az canım. Fakat ben son haftalarda yavaş kilo vermeye başladım. Son cuma da yemeyi iyice abartınca tekrar motive olmak için İsveç diyetine başladım.afiyet olsun canım. gece uzun. acıkmaz mısın? kilona göre akşamın az olmuş geldi bana. mesela beni tutmaz. sonra mutfağa giderim
fıtık zor canım geçmiş olsun. benim de şu an başım çatlıyor.Başım ve sırtım çok ağrıyor özellikle sırtım bir aydan fazladır çok ağrıyor boyun fıtığındandır diye düşünüyorum ama biraz daha geçmezse doktor yolu gözüküyor
Pide gözüme batsada abartmadı isen güzel saramMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Sarımsaklı limonlu avakado
Labne peyniri
Beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Kıymalı kaşarlı pide
Ayran
Kabak salatası
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Üç tane et köfte
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber ve domates
Su 2,5 litre spor 5000 adım
moni aeben
Geçmiş olsun saramBaşım ve sırtım çok ağrıyor özellikle sırtım bir aydan fazladır çok ağrıyor boyun fıtığındandır diye düşünüyorum ama biraz daha geçmezse doktor yolu gözüküyor
Abartmadım canım iki üç dilim yedim ama inan o bile fazla geldi midemi rahatsız ettiPide gözüme batsada abartmadı isen güzel saram
Geçmiş olsun saram
Kaslar strestende kasılıp ağrı yapabiliyor.
Sağol canım benim sanada geçmiş olsunfıtık zor canım geçmiş olsun. benim de şu an başım çatlıyor.
Geçmiş olsun prensesimEvet az canım. Fakat ben son haftalarda yavaş kilo vermeye başladım. Son cuma da yemeyi iyice abartınca tekrar motive olmak için İsveç diyetine başladım.
Migrenim de tuttuğundan inanılmaz mide bulantım var. Bugün yediklerimi de zorla yedim
Geçmiş olsun hacamat düşündün muBaşım ve sırtım çok ağrıyor özellikle sırtım bir aydan fazladır çok ağrıyor boyun fıtığındandır diye düşünüyorum ama biraz daha geçmezse doktor yolu gözüküyor
Teşekkür ederim yok hiç düşünmedimGeçmiş olsun hacamat düşündün mu
Geçmiş olsun hacamat düşündün mu
ben bu yıl hacamatı çok istiyordum ama şu salgından dolayı cesaret edemedim.Teşekkür ederim yok hiç düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?