- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
kesinlikle. Moral bozmak da yok diyet bozmak daHadi obezim moral bozmak yok. Kimse demedi bu yol düzlük koş git verecen kiloları diye
Yokuşlar inişler elbet olacak. Önemli olan o yolda yürümek yan yollara sapmadan
sağolasın canım.çok doğru söylemiş kardeşin10 tane ne ki ben tencereyi yerim . Öyle seviyorum kuru patlıcan ,biberi
Ben aldığım kiloları gece yediğim ekmeklere borçluyum zaten. O yüzden o hakkımı fazlasıyla doldurdum diye elimden geldiğince ekmek yemiyorum
Canım hem ilaçlar, hem spordan da artı gelmiş olabilirsin. Benim böyle moralim bozulunca kız kardeşim hergün değil her hafta kilo veriyor musun ona bak demişti.
hadi bakalım.inşallahKızlar ben şimdiye kadar birkaç kez diyet yaptım her seferinde 17-18 kilo verip diyeti salladım. Bu sefer daha fazla verirsem bu kısır döngüyü kıracağım gibi geliyor.
monimmm sonunda sana bunu söylettimSPORLARININ PUAN DEĞERİNİ HESAPLAYIP YAZMAYANIN SPOR PUANINI ARTIK BEN HESAPLAMIYORUM BİLGİNİZE.
SPOR SÜRE/ADET PUAN NormalYürüyüş dk 2 Puan Tempolu Yürüyüş dk 3 Puan Leslie dk 3 Puan Eliptik dk 4 Puan Yüzme dk 4 Puan Jillian dk 3 Puan Cardio dk 4 Puan Zumba dk 3 Puan plates dk 3 Puan Step dk 3 Puan pump it up dk 3 Puan Squat 50 adet 25 Puan Bisiklet dk 3 Puan Bölgesel çalışmalar dk/ 50 adet 2 Puan/30 puan İp atlama 15 Adet 2 Puan adım 5000 50 Puan temizlik/dip bucak 1 saat 50 Puan
yok ben boğayım aşkitellam. Yaktım ulen bütün kırmızı kartları. O kalplerle gelene kart mı gösterilirSendemi oğlak burcusun
Senin kırmızı kartın varsa benimde kırmızı kalbim var❤❤❤❤❤❤❤
e o zaman ben biraz daha büyüteyim. Ne kadar büyürse ona göre altın takarsınOlsunda tombul olsun, doğuma kocaman altın alır geliriz
Evet sayın seyirciler gezo obezi tejrar safralarına katmak için galbini ortaya goydu . Yarış kızışıyor ınının ınının
aaa sporlarımız nerdee?? Gittii gitti gül gibi sporlarım gittibu hafta ki sporları listeden çıkardım.
menü listesinde olanlar , eğer günlük düzenli menü paylaşamayacaksanız lütfen listeden çıkın.
Gayet güzel Fatmacım.
Zorlanıyormusun?
kız bu nasıl diyet menüsü kek var poğaça varİyi akşamlar kızlar menü menü değil berbat ötesi ay ben nasıl adapte olucam yaaaaa
Sabah
1 kahve şekersiz
Öğlen
Mercimek çorbası
Musakka
Akşam
2 küçük dilim kek
2 tane küçük poğaça
1 lt su
2110 adım
moni
geçmiş olsun saracım. Bir tedavisi yok mu?Başım ve sırtım çok ağrıyor özellikle sırtım bir aydan fazladır çok ağrıyor boyun fıtığındandır diye düşünüyorum ama biraz daha geçmezse doktor yolu gözüküyor
Ya valla sorma yemicem dedim yedimkız bu nasıl diyet menüsü kek var poğaça vartövbe yarabbim
Ben iki kez yaptırdım bel fıtığı sebebiyle bana iyi geldi Allahin izniyleben bu yıl hacamatı çok istiyordum ama şu salgından dolayı cesaret edemedim.
Sağol canım benim tedavisi fizik tedavi kas gevşetici ağrı kesici bunlar yetmezse ameliyat ki kas gevşetici ve ağrı kesici artık fayda etmiyor çok fazla fizik tedaviyede covidden dolayı gidemiyorum sonunda ameliyat olmaktan korkuyorumgeçmiş olsun saracım. Bir tedavisi yok mu?
ben genel olarak yaptırmak istedim. ağır metal atılımı, kilo vermek için de düşündüm. şu salgın bitsin de inşallah.Ben iki kez yaptırdım bel fıtığı sebebiyle bana iyi geldi Allahin izniyle
hacamatı dene bence de canım.Sağol canım benim tedavisi fizik tedavi kas gevşetici ağrı kesici bunlar yetmezse ameliyat ki kas gevşetici ve ağrı kesici artık fayda etmiyor çok fazla fizik tedaviyede covidden dolayı gidemiyorum sonunda ameliyat olmaktan korkuyorum
Mucuks8 aralık menü
sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, üç tane ceviz
öğle: karnabahar, yoğurt
ara: bir hurma,üç fındık
akşam:karnabahar, yoğurt
su:2 litre
spor: yok
Afiyet olsun obezim tam örnek bir diyet menüsü olmuş8 aralık menü
sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, üç tane ceviz
öğle: karnabahar, yoğurt
ara: bir hurma,üç fındık
akşam:karnabahar, yoğurt
su:2 litre
spor: yok
Tüm günü iftara toplamışsın ZehracımDünki menumu de yaziyim bari
Oructum zaten
Iftar
15 tane falan yaprak sarma 1 kase yoğurt
1 tabak sehriye çorbası
Firinda patatesli kofte yemeği salata
2 luppo
1 taneye yakın tadelle
1 elma 2-3 madalina biraz nar 1-2 dilim muz
Bende hacamata cesaret edemiyorumben bu yıl hacamatı çok istiyordum ama şu salgından dolayı cesaret edemedim.
Korkuyorsan hiç öyle zor birşey degil.Tabii işinin ehli birini bulursan.Bende hacamata cesaret edemiyorum
Evet ve elişi harika
Edml Alıntınıda bende görmüş oldum
Bende yapıyorum hobi olarak nakış kanavice kasnak işleri. Hatta inste sayfam bile var değilmi gezom?,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?