Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de pandemi başlayınca oyuncak bebekler yaptım geliştirdim baya kendimi sonra işte nazar mı dedi ne bilekte sinir sıkışması oldu şimdi yapamıyorum cok seviyorum el işini
Çabucak geçsin gitsin inşallah
Iyileşince tekrar yapmaya başlarsın

Bende hacamata cesaret edemiyorum
ben de öyleydim ama şimdi cesaretim var. kan seviyemden dolayı yaptıramadım. bir de iyi ve güvenilir bir yer aradım. kan seviyem şimdi iyi çok şükür. şimdi de salgından dolayı erteliyorum.
Allah şifa versin canım
amin canım saol. ağrı kesiciyi de inatla almıyorum.
aaa niye bundan benim haberim yok bakiimmhemen yolla adresini
benim de haberim yok
Kızlar geçmiş olsun sara_28
60kiloyum dikkat edin kendinize
saol canım.
Yasak değilse yollayım obezim burdan?
ben de istiyommmmm

Biyerde okumuştum, doğrumu deyilmi bilemem, ağrıya sabretmeyip susturursak kabirde 7 kat fazla o ağrıyı yine çekeceğiz.
O yüzden ilaç içmemeye gayret ediyorum bende

Biyerde okumuştum, doğrumu deyilmi bilemem, ağrıya sabretmeyip susturursak kabirde 7 kat fazla o ağrıyı yine çekeceğiz.
O yüzden ilaç içmemeye gayret ediyorum bende
pek zannetmiyorum. ama alternatif ve islami tıpçılar şunu diyor: vücudun tepkisidir ağrı, kusma, ishal vs. dayanabileceğin kadar dayan. çünkü vücut düzene girmek için, mesela kusma ve ishal yoluyla zehiri, zararlıyı atmak için yapıyor bu eylemi. susturmak iyi değil. ağrıya da dayanmaya çalışıyorum. ama çok rahatsız etti beni. bakalım.

Geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…