- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçer inşallahBaşım ve sırtım çok ağrıyor özellikle sırtım bir aydan fazladır çok ağrıyor boyun fıtığındandır diye düşünüyorum ama biraz daha geçmezse doktor yolu gözüküyor
Allah şifa versin canımfıtık zor canım geçmiş olsun. benim de şu an başım çatlıyor.
Ben de pandemi başlayınca oyuncak bebekler yaptım geliştirdim baya kendimi sonra işte nazar mı dedi ne bilekte sinir sıkışması oldu şimdi yapamıyorum cok seviyorum el işiniEvet ve elişi harika
Edml Alıntınıda bende görmüş oldum
Bende yapıyorum hobi olarak nakış kanavice kasnak işleri. Hatta inste sayfam bile var değilmi gezom?,
İyi akşamlar canlar bugun dışarda işlerim vardı hep yürüyerek gitmeyi tercih ettim ayaklarıma kara sular indi resmen 22 bin adım yürüdüm
Sabah 2 yumurta ile sogan lı omlet
Akşam
Fırında balık
Kalamar tava
2 dilim tam buğday ekmeği neden yediysem ama özlemişim ekmegi
2 litre su
Çabucak geçsin gitsin inşallahBen de pandemi başlayınca oyuncak bebekler yaptım geliştirdim baya kendimi sonra işte nazar mı dedi ne bilekte sinir sıkışması oldu şimdi yapamıyorum cok seviyorum el işini
İnşallah Allah herkese şifa versinÇabucak geçsin gitsin inşallah
Iyileşince tekrar yapmaya başlarsın
Yasak değilmi kk da paylaşmak. Bizim zamanımızda yasaktı banlanıyorduk hemenSayfa adresi ni yolla bizde birbirimizi takip edelim kızlar
Yasak değilse yollayım obezim burdan?aaa niye bundan benim haberim yok bakiimmhemen yolla adresini
Aaaa bilmiyordum canımYasak değilmi kk da paylaşmak. Bizim zamanımızda yasaktı banlanıyorduk hemen
ben de öyleydim ama şimdi cesaretim var. kan seviyemden dolayı yaptıramadım. bir de iyi ve güvenilir bir yer aradım. kan seviyem şimdi iyi çok şükür. şimdi de salgından dolayı erteliyorum.Bende hacamata cesaret edemiyorum
amin canım saol. ağrı kesiciyi de inatla almıyorum.Allah şifa versin canım
benim de haberim yokaaa niye bundan benim haberim yok bakiimmhemen yolla adresini
saol canım.
ben de istiyommmmmYasak değilse yollayım obezim burdan?
Iste dunki cısslı menü buTüm günü iftara toplamışsın Zehracım
Biyerde okumuştum, doğrumu deyilmi bilemem, ağrıya sabretmeyip susturursak kabirde 7 kat fazla o ağrıyı yine çekeceğiz.ben de öyleydim ama şimdi cesaretim var. kan seviyemden dolayı yaptıramadım. bir de iyi ve güvenilir bir yer aradım. kan seviyem şimdi iyi çok şükür. şimdi de salgından dolayı erteliyorum.
amin canım saol. ağrı kesiciyi de inatla almıyorum.
benim de haberim yok
saol canım.
ben de istiyommmmm
pek zannetmiyorum. ama alternatif ve islami tıpçılar şunu diyor: vücudun tepkisidir ağrı, kusma, ishal vs. dayanabileceğin kadar dayan. çünkü vücut düzene girmek için, mesela kusma ve ishal yoluyla zehiri, zararlıyı atmak için yapıyor bu eylemi. susturmak iyi değil. ağrıya da dayanmaya çalışıyorum. ama çok rahatsız etti beni. bakalım.Biyerde okumuştum, doğrumu deyilmi bilemem, ağrıya sabretmeyip susturursak kabirde 7 kat fazla o ağrıyı yine çekeceğiz.
O yüzden ilaç içmemeye gayret ediyorum bende
Geçer inşallahpek zannetmiyorum. ama alternatif ve islami tıpçılar şunu diyor: vücudun tepkisidir ağrı, kusma, ishal vs. dayanabileceğin kadar dayan. çünkü vücut düzene girmek için, mesela kusma ve ishal yoluyla zehiri, zararlıyı atmak için yapıyor bu eylemi. susturmak iyi değil. ağrıya da dayanmaya çalışıyorum. ama çok rahatsız etti beni. bakalım.
Online oyun batağına düştüm. Bebe uyuyunca ondan başımı alamıyorumgünaydın kaçak.nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?