Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimSrlam kizlar.
2 gundur giremiyorum dun hastanedeydik gun boyu. Ruzgar gece tikandi nefes alamaz hale geldi oksurukden. Hastaneye gittik hava buhar fln verdiler biraz daha iyi cok sukur.
Dun ki yorgunluktandir o menun guzelBu arada bu sabah tartida + 1 kg fazla ciktm
Canim gayet iyi aksam az bile salata yogurt takviyesi yapselam kızlar hepinize ben bu gün standart kahvaltımı yaptım iki dilim domates dört dilim salatalık 4tane zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay ve bir dilim kepekli ekmek öğle yemeğinde bir parça dana stek roka ve bir bardak ayran bol su ve yeşil çayla devam ettim akşama. bir yemek kaşığı barbunya yemeği bir yemek kaşığı pilav bir kase mercimek çorbası düşünüyorum akşam için biraz fazla ama misafirlerim geleceği için yemek lazım ayıp olmasın diye
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 1748423 bugünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine peynir, maydanoz, marul sandviç
öğlen: tavuklu mercimek çorba, yarım porsiyon etli fasulyeli bi yemek, 2 kaşık kısır, bol salata , yoğurt
akşam16:30) kapuska, tavuk sote ve yoğurt olacak. Tavuk sote 0 yağ içeriyor :)
7 gibi de mandalina yerim inş :)
Bagimlilik yapiyoruz dimi ama
Kuzey uyudu eger jki gundur yaltugi gibi az sonra kalkip gulerek gelmezse brnde keyf yapacagimEki Görüntüle 1748551 Buda azcık keyif hallerim :)
Adaçayı yaptım, yeni kitaba başlıyorum ve @Karacamdan Kelebek canım sayende meyve yiyorum, teşvik ettin valla :)
Ben biraz inzivaya çekiliyorum hatunlar, 0 kaçamaklı bigün geçirmenin iç huzuruyla keyif yapıyorum. Sizde elinizi kaçamaklardan çekin :)
Sabah sabah hamburger yemeye mecbur eden kuvvet nedir cok merak ettimSelam kızlar, bugünkü menüm
Sabah : mecburen bir hamburger, ayran
Öğle : 6 tane sarma, çay, kahve
Aksam : 1 tabak ıspanak yemeği, az çorba
Kahvaltim:
2 bardak şekersiz cay, 1.5 dilim TB ekmeği, 1 haslanmis yumurta, 6-7 zeytin, 1 KK peynir, 2-3 ufak parca helva, 2 dal roka, 3 çatal haslanmis patates.
Ara: büyük bardak ilik suya 1 cay kasigi bal, yarim limon, zencefil demledim
Öğlen: disarida olduğumuz için 1 simit sandivic ve cay
Ara: 2 kuru erik, oglenki limonlu zencefilli caydan
Aksam: 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, yoğurtlu buruksel lahanasi ve brokoli, yarim sinitzel, 2 çatal patates salatasinin sadece yeşilliği
Ara: şekersiz cay, 5-6 tane çiğ badem, 3 tane kuru erik ve 3 tane kuru kayisu
Menu
Sabah
1dlm ekmek
1yumurta
2tatli kasigi labne
Bir cay kasigi bal
5zeytin
Ara
Kahve
Ogle
1kase sebze corbasi
1tabak brokoli yogurtlu
5kofte
Ara
Kahve
5-6yaban mersini
Aksam(16:00)
1tabak brokoli
Disaro cikacaktik gozum donmesin diye yedim brokoliyi ama yinede cok acikip bir simitle esimin sandvicinden birazcik otlandim
Su:3lt
Spor:45dk yuruyus reglin ilk gunleri oldugu icin hoplamali ziplamali yaomadim
Halilarinin nesi vardi ? Sanirim yine tlfonun otomatik duzeltme yaptiBasim agriyor yavastan
Halilarim sagiydi evlenirken aklima gelmemisti cocuk icin zararli olacagi gidip halilari degistirdimesimi borca soktum
![]()
Gecmis olsun canim simdi nasil kuzun?@ruzgar_02 canim cok gecmis olsun, nasil oldu ruzgar, daha iyi mi
Hayirli olsun canimmmHalilarinin nesi vardi ? Sanirim yine tlfonun otomatik duzeltme yapti
Gule gule kullan..
r menuMenu
Sabah
1dlm ekmek
1yumurta
2tatli kasigi labne
Bir cay kasigi bal
5zeytin
Ara
Kahve
Ogle
1kase sebze corbasi
1tabak brokoli yogurtlu
5kofte
Ara
Kahve
5-6yaban mersini
1tabak brokoli
Disaro cikacaktik gozum donmesin diye yedim brokoliyi ama yinede cok acikip bir simitle esimin sandvicinden birazcik otlandim
Iyi geceler
Menu
Sabah
Corba 1 kase
Ara
5 6 ceviz
Ara
1 kucuk muz ve 6 7 findik
Ogle
Salata
Aksam
1dikim borek(tadina bakmk istedm ev yapimi)
Salata
Su
Yaklask 2 lt
Halilarinin nesi vardi ? Sanirim yine tlfonun otomatik duzeltme yapti
Gule gule kullan..
Canım okulda yiyebilecegim başka bir yemek çıkmamıştı.Sabah sabah hamburger yemeye mecbur eden kuvvet nedir cok merak ettim
selam kızlar hepinize ben bu gün standart kahvaltımı yaptım iki dilim domates dört dilim salatalık 4tane zeytin bir haşlanmış yumurta şekersiz çay ve bir dilim kepekli ekmek öğle yemeğinde bir parça dana stek roka ve bir bardak ayran bol su ve yeşil çayla devam ettim akşama. bir yemek kaşığı barbunya yemeği bir yemek kaşığı pilav bir kase mercimek çorbası düşünüyorum akşam için biraz fazla ama misafirlerim geleceği için yemek lazım ayıp olmasın diye
Ara ogun limonlu turk kahvesi
Aksam yemegi
7 8 tane lahana sarmasi
1 kasr tathana corbasi
Bira yogurt
Selam kızlar, bugünkü menüm
Sabah : mecburen bir hamburger, ayran
Öğle : 6 tane sarma, çay, kahve
Aksam : 1 tabak ıspanak yemeği, az çorba
Kahvaltim:
2 bardak şekersiz cay, 1.5 dilim TB ekmeği, 1 haslanmis yumurta, 6-7 zeytin, 1 KK peynir, 2-3 ufak parca helva, 2 dal roka, 3 çatal haslanmis patates.
Ara: büyük bardak ilik suya 1 cay kasigi bal, yarim limon, zencefil demledim
Öğlen: disarida olduğumuz için 1 simit sandivic ve cay
Ara: 2 kuru erik, oglenki limonlu zencefilli caydan
Aksam: 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, yoğurtlu buruksel lahanasi ve brokoli, yarim sinitzel, 2 çatal patates salatasinin sadece yeşilliği
Ara: şekersiz cay, 5-6 tane çiğ badem, 3 tane kuru erik ve 3 tane kuru kayisu
Yemekten sonra yani simdi :) 2 adet kurabiye :)
Gecmis olsun canim
Dun ki yorgunluktandir o menun guzel
Canim gayet iyi aksam az bile salata yogurt takviyesi yap
Afiyet olsun canim
Bagimlilik yapiyoruz dimi amabenimde tam tersi ust alta gore daha ince :)
Kuzey uyudu eger jki gundur yaltugi gibi az sonra kalkip gulerek gelmezse brnde keyf yapacagim
Sabah sabah hamburger yemeye mecbur eden kuvvet nedir cok merak ettim
super
Menu
Sabah
1dlm ekmek
1yumurta
2tatli kasigi labne
Bir cay kasigi bal
5zeytin
Ara
Kahve
Ogle
1kase sebze corbasi
1tabak brokoli yogurtlu
5kofte
Ara
Kahve
5-6yaban mersini
1tabak brokoli
Basim agriyor yavastan
Halilarim sagiydi evlenirken aklima gelmemisti cocuk icin zararli olacagi gidip halilari degistirdimesimi borca soktum
![]()
Menum
Sabah
Domates,salatalik,zeytin,ceviz
Ogle
Sehriye corba, ceyrek pide,ayran
Aksam
Zeytinyagli pirasa
5 tane firinda kanat,yogurt
Cayin yanina yarim avuc cekirdek
Iyi geceler
Menu
Sabah
Corba 1 kase
Ara
5 6 ceviz
Ara
1 kucuk muz ve 6 7 findik
Ogle
Salata
Aksam
1dikim borek(tadina bakmk istedm ev yapimi)
Salata
Su
Yaklask 2 lt
iyi geceler kızlar bu akşam dediğim gibi herşeyden bir yemek kaşığı yedim abartmadım ben yakında istediğim kiloya ineceğim inşallah![]()
Su salata ile doyma isini birtek ben beceremiyorum galiba
Yatip uyusam iyi olacak, karnim acikmaya basladi![]()